Каналес и Педро Леон засенчиха липсата на Кака
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Каналес и Педро Леон засенчиха липсата на Кака
Много се радвам за Каналес но пък ме е яд за Кака....
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Много бързо ги зачислихте към мъжете, ми се струва. Младежи с потенциал, които още не са виждали големи мачове. Не слагайте талигата пред коня... Все едно, ние да слагаме Дос Сантос и/или Алкантара в състава с вашия хъс. Пак повтарям - добри играчи, но зелени за 1-вия отбор.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Много бързо ги зачислихте към мъжете, ми се струва. Младежи с потенциал, които още не са виждали големи мачове. Не слагайте талигата пред коня... Все едно, ние да слагаме Дос Сантос и/или Алкантара в състава с вашия хъс. Пак повтарям - добри играчи, но зелени за 1-вия отбор.
А Боян е мъж ........
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
fcb_bg написа:Много бързо ги зачислихте към мъжете, ми се струва. Младежи с потенциал, които още не са виждали големи мачове. Не слагайте талигата пред коня... Все едно, ние да слагаме Дос Сантос и/или Алкантара в състава с вашия хъс. Пак повтарям - добри играчи, но зелени за 1-вия отбор.
Чакай малко, нали вие сте хората, които толкова много се притесняват за липсата на юноши в Реал. Честно казано притеснявате се повече от феновете не Реал

[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
bojkyy написа:fcb_bg написа:Много бързо ги зачислихте към мъжете, ми се струва. Младежи с потенциал, които още не са виждали големи мачове. Не слагайте талигата пред коня... Все едно, ние да слагаме Дос Сантос и/или Алкантара в състава с вашия хъс. Пак повтарям - добри играчи, но зелени за 1-вия отбор.
Чакай малко, нали вие сте хората, които толкова много се притесняват за липсата на юноши в Реал. Честно казано притеснявате се повече от феновете не Реал

sl321 написа:bojkyy написа:fcb_bg написа: Много бързо ги зачислихте към мъжете, ми се струва. Младежи с потенциал, които още не са виждали големи мачове. Не слагайте талигата пред коня... Все едно, ние да слагаме Дос Сантос и/или Алкантара в състава с вашия хъс. Пак повтарям - добри играчи, но зелени за 1-вия отбор.
Чакай малко, нали вие сте хората, които толкова много се притесняват за липсата на юноши в Реал. Честно казано притеснявате се повече от феновете не Реал![]()
![]()
Пиша бъзиклив коментар - цупите се. Нормално. Но, когато коментирам нещо нормално, пак да ми се правите на кварталните зевзеци, е доста тъпичко. Ама вие викате за Реал, к'во ли се чудя. Как да напиша пак нещо свястно за тях?
Ти си пиши каквото искаш за Реал, но защо си противоречите? Първо Реал не налага млади таланти и юноши, а разчита на завършени футболисти. Тая година променяме стила и копуваме само млади играчи, които само трябва доошлифоваме и ще станат едни от няй-добрите. Вие сега почвате точно обратното, че били млади и неподготвени, трябвало да чакат!
По същия начин в вашия форум, имам предвид темата, че Гуардиола налагал млади футболисти, сички се радват, едва ли не празнуват, това бил начина по-който всички трябвало да работят. Мина един мач(Супер купата срещу Севиля) и какво да видя в темата за мача, Как може да пусна млади и тоя Боян, който само до преди 2 месеца беше по-добър от Ибра, да седял титуляр вместо Шведа, сега е антигерой провалил мача, да седял на скамейката и в края на първенството или срещу слабаци да му се дава шанс!
По същия начин в вашия форум, имам предвид темата, че Гуардиола налагал млади футболисти, сички се радват, едва ли не празнуват, това бил начина по-който всички трябвало да работят. Мина един мач(Супер купата срещу Севиля) и какво да видя в темата за мача, Как може да пусна млади и тоя Боян, който само до преди 2 месеца беше по-добър от Ибра, да седял титуляр вместо Шведа, сега е антигерой провалил мача, да седял на скамейката и в края на първенството или срещу слабаци да му се дава шанс!
bojkyy написа: Ти си пиши каквото искаш за Реал, но защо си противоречите? Първо Реал не налага млади таланти и юноши, а разчита на завършени футболисти. Тая година променяме стила и копуваме само млади играчи, които само трябва доошлифоваме и ще станат едни от няй-добрите. Вие сега почвате точно обратното, че били млади и неподготвени, трябвало да чакат!
Е, то такива неща за Боян и други, може да ги говори някой фен на Барселона от Диньово време. Глупости на търкалета. То е от ясно, по-ясно, че с такъв състав няма как да се противопоставим на титулярите на Севия. Най-големия проблем на Барселона това лято не е нито Фабрегас, нито Ибра, а закъснялата подготовка, заради многото национални играчи на Испания.
И не съм искал да кажа нещо лощо, просто изтъкнах, че вие - феновете, много бързо "ги наложихте" в основния състав, след 2 мача на кръст. Лошо няма, просто ми се струва, че избързвате малко.
Колкото по другия въпрос, нали Моуриньо беше казал твърдо, че ще работи и с играчи от школата? Досега ги видяхме само срещу хамериканците да ритат и нищо друго относно интеграцията в първия отбор.
fcb_bg написа:Е, то такива неща за Боян и други, може да ги говори някой фен на Барселона от Диньово време. Глупости на търкалета. То е от ясно, по-ясно, че с такъв състав няма как да се противопоставим на титулярите на Севия. Най-големия проблем на Барселона това лято не е нито Фабрегас, нито Ибра, а закъснялата подготовка, заради многото национални играчи на Испания.
И не съм искал да кажа нещо лощо, просто изтъкнах, че вие - феновете, много бързо "ги наложихте" в основния състав, след 2 мача на кръст. Лошо няма, просто ми се струва, че избързвате малко.
Колкото по другия въпрос, нали Моуриньо беше казал твърдо, че ще работи и с играчи от школата? Досега ги видяхме само срещу хамериканците да ритат и нищо друго относно интеграцията в първия отбор.
Хуанфран не игра единствено срещу Байерн и Лиеж, но се надявам да попада често в състава, защото много ми харесва как играе, игра добре и въпросните контроли и при шансовете които получи от Пелегрини. Той не може да тръгне да налага всички юноши от първия ден, по простата причина, че не познава играчите. Ще почакат докато дойде и тяхния ред, трябва да види кой как се справя в юношеските формации за да разбере кой да викне. Миналата година получиха шансове Хуанфран и Маркос Алонсо(който вече е в Болтън)

fcb_bg написа:Колкото по другия въпрос, нали Моуриньо беше казал твърдо, че ще работи и с играчи от школата? Досега ги видяхме само срещу хамериканците да ритат и нищо друго относно интеграцията в първия отбор.
Само ала,бала се повтаря.Аз не знам фенове на други отбори защото толкова много се притесняват дали играят юноши на отбора,дали Реал се разделя със легенди и те отиват в други отбори и т.н.Изглежда ми много лицемерно.Ако вземе да пуска юноши всичко "загрижени" ше кажат: Е защо купува толкова футболисти като налага юношите.Все има какво да се провокира.Нека започне сезона да се изиграят 10-15 мача и тогава може да се правят някакви изводи.