Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
TPAKTOP написа:Синьо сърце написа: Може и да са го пеели,ама имаха сърце да опитат,па на дербито юнаци от В сектор аха да минат кордона,ма не им стиска,че там лобут!Мале,душки златни,да бехте дошли,па да видим кон боб яде ли...
Ти си поредния форумен бияч! Много ме интересува кво се е случило с вашите. Ах автобусът бил смлянЛеле майко!
Предно стъкло!
Леле майко! Какво друго? Нищо друго! Само предно стъкло! Въобще не ми е жал за вас! Колко автобуса сте потрошили в градския транспорт това не е нищо. А оня мухльо Т. Батков веднага търси да се оплаче на някого че да ги изхвърлят от ЛЕ! Явно Батков вече разбра че друг шанс нямате. А и така измести фокуса от бездушната игра на левски! Кво ревете че са ги били? Бягай във вашия форум има тема "Начин на протест срещу управлението на Т. Батков" и в първите 5 страници можеш да прочетеш минимун10 пъти мнения от сорта"хайде някой да го излежи тоя че.." "Дай да съберем пари за наемен убиц" и т.н. Те хората щяха да го свършат без пари а вие ревете тука!
THE G.A.M.E написа:Mного треперене бре ! ...![]()
К'во ги мислихте тия, цели 80 минути ?
Съперникът беше идеален за ситуацията в която се намираше ЦСКА !
Въпреки това, "червените" футболисти бяха готови да проиграят .... по изключително глупав начин, шанса който им предостави жребия !
Но, както е казал народа :
- ""Всичко е добре, когато завърша добре"" ...![]()
Честито влизане в групите на Л.Е. !
За сега сте .... единственият български отбор, с две поредни влизания ...![]()
Дано разбира се, не останете единствения ......
![]()
П.п.
Май си намерихте вашият Дембеле ?
Шеридън !
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:Nasıl acıklı chorbar etmektir. Avrupa Ligi gruplarında günlük sert fuck olacak
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта