стига с тея комплексарските истории ....тука да не е по добре работата а ???
те ако бяха токова тъпи нямаше да са на това ниво сега .....ние като сме токова умни каде сме ????
US студенти: Бетовен е куче, Микеланджело - PC вирус
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: US студенти: Бетовен е куче, Микеланджело - PC вирус
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.
Boogeyman написа:стига с тея комплексарските истории ....тука да не е по добре работата а ???
те ако бяха токова тъпи нямаше да са на това ниво сега .....ние като сме токова умни каде сме ????
Точно защото са тъпи са добре. Ние ако бяхме тъпи, сега щяхме още да сме под комунизъм, съгласи се, че щеше да е много по-добре.
И храната щеше да е храна, и парите щяха да стигат, но с цената на собствената ни свобода. Канарчето не е създадено да живее в кафез, хората не са създадени да живеят в робство.
Вече няма комунизъм, лошите времена са на път да отминат, идват добрите. Всичко това е цената на свободата !
[center]
[/center]
[/center]Re: US студенти: Бетовен е куче, Микеланджело - PC вирус
chrisbosh написа:Щото нашите момчета знаят много за Чехословакия и разделена Германия. Питай ги за пРеслава, анелия, на майка им гъза, ще ти кажат. Не се смейте на американците, не се чудят как да си платят тока и водата като нас...
Със сигурност българите сме много по-интелигентни от американците.Стига си лизал гъза на това изкуствено създадено племе.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
това че са тъпи американците чесно да ти кажа си мисля че е градска легенда насаждана от комунягите "тъпите капиталисти" итн. позивите им там и всичките им останали простотии които са говорели , тука в момента остроумието ли властва сега според теб ? или пак за всичко са виновни USA?
Boogeyman написа:това че са тъпи американците чесно да ти кажа си мисля че е градска легенда насаждана от комунягите "тъпите капиталисти" итн. позивите им там и всичките им останали простотии които са говорели , тука в момента остроумието ли властва сега според теб ? или пак за всичко са виновни USA?
Напротив,руснаците не са никак,ама никак по-интелигентни,даже са по-зле.Няма такива свине като тях.Да,ние не сме цвете за мирисане,но нивото на интелигентност съм убеден,че е по-високо.И,колега,за мен няма разлика между руснаците и американците,даже има много сходни неща между тях,макар и повечето хора да ги възприемат като антиподи и задължително да трябва да се прекланят пред някого от тях.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- jembajemba
- Контакти:
Encore написа:Американците отдавна имат стил на оформяне на личноста,който колкото и да не ни се харесва (не че някой ни пита) е твърде успешен,а понеже ние сме решили,че трябва да разбираме от всичко на практика се получава,че повечето не разбират от нищо...
(това не важи за общата култура,която е задължителна)
+1
А това че някой американци не знаят че е имало Чехословакия например не ми се струва толкова ненормално, някой от вас знае ли историята на Мичиган или на Аризона?
а на никои не се каланям ,просто си мисля че нито американците нито руснаците са виновни за нашето положение сега ....това което си го направиш сам ......
сами сме си виновни за л....а в които сме сега и сами трбва да се имъкнем някои ден (дано да го доживея)
сами сме си виновни за л....а в които сме сега и сами трбва да се имъкнем някои ден (дано да го доживея)
acmilan написа:chrisbosh написа:Щото нашите момчета знаят много за Чехословакия и разделена Германия. Питай ги за пРеслава, анелия, на майка им гъза, ще ти кажат. Не се смейте на американците, не се чудят как да си платят тока и водата като нас...
Със сигурност българите сме много по-интелигентни от американците.Стига си лизал гъза на това изкуствено създадено племе.
Братле, не сме по-интелигентни...... или поне не сме по-умни, ако някой гении сади картофи на село и се напива като свиня всяка вечер, преди да ошамари жената, не мисля, че е повод за голяма гордост...
[center]
[/center]
[/center]Re: US студенти: Бетовен е куче, Микеланджело - PC вирус
acmilan написа:Boogeyman написа:това че са тъпи американците чесно да ти кажа си мисля че е градска легенда насаждана от комунягите "тъпите капиталисти" итн. позивите им там и всичките им останали простотии които са говорели , тука в момента остроумието ли властва сега според теб ? или пак за всичко са виновни USA?
Напротив,руснаците не са никак,ама никак по-интелигентни,даже са по-зле.Няма такива свине като тях.Да,ние не сме цвете за мирисане,но нивото на интелигентност съм убеден,че е по-високо.И,колега,за мен няма разлика между руснаците и американците,даже има много сходни неща между тях,макар и повечето хора да ги възприемат като антиподи и задължително да трябва да се прекланят пред някого от тях.
Само ме разсмиваш , вика по-умни хахахах затова Царя дойде и си взе парите и каза ЧАКАЙ малко , ще си взема и горите !
Затова , че сме по- умни Доган ни управляваше и нищо чудно още да ни върти на пръста си !
За това , чв сме по-умни В БЪЛГАРИЯ ВИРЕЕ , ЧАЛГАТА , ЖЪЛТИТЕ ВЕСНИЦИ , ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ И ДЕВИЗА " НЕ Е ВАЖНО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ , НЕКА НА ДРУГИЯ ДА МУ Е ЗЛЕ !"
Само да ми кажеш , колко знаеш от историята на САЩ или Канада или Мексико . Колко човека могат да назоват някоя папа ? НЕ ГИ МИСЛЕТЕ ДРУГИТЕ . НЕКА СЕ ПОГЛЕДНЕМ НИЕ САМИТЕ ! ТОВА КОЕТО ИДВА ОТ СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ Е ПАГУБНО !
Нека не смесваме понятия като интелект, обща култура и информираност.