US студенти: Бетовен е куче, Микеланджело - PC вирус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ZeuS
Контакти:

Re: US студенти: Бетовен е куче, Микеланджело - PC вирус

Мнениеот ZeuS » 20 авг 2010 00:51

modor написа:Тъпо племе са си,тъпо и ще си останат :lol:

Тъпо племе са,ама са отпред на влакчето,а ние сме под колелата... много умници в България то и за това сме на този хал.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 20 авг 2010 00:54

Че са тъпо няма спор...хората са с 20 години по-напред от нас...нека са си тъпи...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 авг 2010 01:03

Ай стига с тез американци.щом са си избрали тарамбука за президент,да са живи и здрави!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 авг 2010 01:03

Лелеле, днес.бг избива комплекси май...
1. Клинт Ийстуд освен, че е един от най-великите американски актьори е и режисьор... още от 70-те години насам! Герой Клинт Ийстуд, освен в едноименния клип на Горилас нема! Вервайте ми!
2. Колко от нас могат да назоват поне още един папа освен Йоан Павел (не ползвайте Уикиджокер).
3. Колко от вас знаят за войната между Иран и Ирак и кого въобще го интересува това? (аз знам за една от края на 70-те, ма дали е тя... Саддам войната я е считал за установяване на дипломатически връзки, военните конфликти, които инициира не са 1-2...но за мен това е спам-знание, не ми трябва)
4. Аз връзка не знам как се връзва и не искам и да знам.
Идиотизацията е част от глобализацията, Между двама идиота единия не е по-малко идиот. И двамата са идиоти.
5. Колко български студенти ще кажат, че Кирил Христов не е естраден певец?! :mrgreen: И това ще бъдат интелеигентите от тях, другите най-вероятно ще отговорят с въпрос.
Ами стискайте палци да не направят подобна анкета и у нас, че резултатите ... (no comment) :roll: :|
Последна промяна от metodito на 20 авг 2010 01:47, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 авг 2010 01:19

бате какви са тия теми .. поянкога пускаш ебати темите... хапчетаъта ли не си взимаш или взимаш някакви други хапчета?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 20 авг 2010 01:23

Ако бяхте образовани както твърдите, щяхте да разберете, че идеята на статията не е, че са тъпи, а анализира какви знания имат (демек че хората възприемат Клинт Ийстууд акто режисьор, а не като актьор). Да не питам колко от вас са гледали Бетовен и знаят за вируса Микеланджело[offtopic]бтв, момци, ние сме мнооооого прости - най-необразованите в ЕС. Не знам за какво им се смеете и какви комплекси избивате. Да това е тъжно, но в БГ е по-зле. Освен това тези прости хора са в основата на една от най-силните държави в света. Е, ние като сме много интелегенти и "не-овце" каква ни е файдата - мразим се един друг и даваме всичко от себе си да попречим на някого да свърши нещо...... В щатите има място за всеки - учиш, имаш нормален-богат живот. Мислиш, че Париж е столицата на европа, еми къщурката, барбекю в двора, тривиална работа и децата ти си живеят нормално...... да не отваряме дума как е при нас[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 20 авг 2010 01:26

:mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 авг 2010 01:29

Converse написа:Гледай американците и питай за тъпа нация. Овцете се управляват лесно, затова са и добре. Но на техен гръб стои нещо много по-сериозно, отколкото могат да поберат нищожните им мозъци. Нищо, те така или иначе няма да разберат, че са заблудени, защото отдавна са им промили мозъците. Не е лесно вечно да живееш в заблуда. И ние сме зле, но отдавна знаем за какво става въпрос.

:mrgreen: Това, че си наясно за какво става на въпрос успокоява ли те? Ние развиваме някакъв особен вид обществен мазохизъм. Гадно ни е, ма тей ни е кеф.
Лошото е, че нацията ни изпростява с космическа скорост и една подобна публикация вдига самочувствието на не един и двама българи, понеже толкова им е акъла!
Важното е Вуте да е зле...

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 20 авг 2010 01:47

metodito написа:Лелеле, днес.бг избива комплекси май...
1. Клинт Ийстуд освен, че е един от най-великите американски актьори е и режисьор... още от 70-те години насам! Герой Клинт Ийстуд, освен в едноименния клип на Горилас нема! Вервайте ми!
2. Колко от нас могат да назоват поне още един папа освен Йоан Павел (не ползвайте Уикиджокер).
3. Колко от вас знаят за войната между Иран и Ирак и кого въобще го интересува това? (аз знам за една от края на 70-те, ма дали е тя... Саддам войната я е считал за установяване на дипломатически връзки, военните конфликти, които инициира не са 1-2...)
4. Аз връзка не знам как се връзва и не искам и да знам.
Идиотизацията е част от глобализацията, Между двама идиота единия не е по-малко идиот. И двамата са идиоти.
5. Колко български студенти ще кажат, че Кирил Христов не е естраден певец?! :mrgreen: И това ще бъдат интелеигентите от тях, другите най-вероятно ще отговорят с въпрос.
Ами стискайте палци да не направят подобна анкета и у нас, че резултатите ... (no comment) :roll: :|

[offtopic]+1[/offtopic]
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 20 авг 2010 01:49

Американците отдавна имат стил на оформяне на личноста,който колкото и да не ни се харесва (не че някой ни пита) е твърде успешен,а понеже ние сме решили,че трябва да разбираме от всичко на практика се получава,че повечето не разбират от нищо...
(това не важи за общата култура,която е задължителна)

Върни се в “Свободна зона”