НАПРЕД БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Re: НАПРЕД БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ!!

Мнениеот БАТТЯНА » 19 авг 2010 22:28

Masaba написа:Дебрецен може да ни разпилеят,ако тръгнат да атакуват,както трябва.Всяка атака е положение пред вратата ни,така беше и срещу словаците.Играем без защита,а Голубович другия път да опита сам да си я вкара.

е нали се смяхте на Левски преди,вижте сега колко е смешно :) :) :)
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 19 авг 2010 22:34

Tribune Bessica написа:Според мен в Европа трябва да играят отбори с голяма публика и хубав стадион ;). Дано догодина в Европа да играят - Левски,Цска,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ,Берое Зара. 4 отбора със публики и традиции ;). Според мен такива отбори,като Литекс,на които ходят 1000 души въобще не трябва да помирисват евротурнири,защото нямат нито манталитет,нито харизма,нито публика и традиции ;).

добре ама като имат пари и купуват титли и купи ко праим :shock:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 авг 2010 23:41

Аз не знам, защо феновете на другите отбори си мислят, че могат да направят нещо друго, освен да загубят срещу отбори, като Бате, Жилина, Дебрецен... нещо много сте си повярвали ! Да няма пак тази година "Ама те съдиите са виновни, ама тоя купил титла, оня купил яхта" !
Друг пък смешник искал за ЛЕ да се класират отборите с най-много публика :shock: Какво общо има броя на публиката с футболните качества ?
На този етап нашия футбол си е български, не е нито европейски, нито балкански дори. И това в момента се отнася за всички български отбори без изключение !

ZeuS
Контакти:

Мнениеот ZeuS » 20 авг 2010 00:41

Напред? Нашите отбори са у лево.

Върни се в “Футбол - България”