Разсъждения на Иво Сиромахов за фейсбук
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Разсъждения на Иво Сиромахов за фейсбук
Много точна статия- да си гледат работата, тези, които хранят Иво.... Казал е само истини!
- Adramelech
- Контакти:
Разни хора, разни идеали ... Аз пък във ФБ се запознах с няколко доста печени хора, намерих бивши съучени (или те мен), с които не се бях виждал и чувал от доста време. Намирам си информация за турнетата на разни групи и други такива. Това, че има и доста простотии е така, но също е вярно, че има и доста полезни неща в него.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
durex написа:Тая тема е за да обедиш хората,че няма смисъл от фейсбук или...?!?!?! Че като на Иво Сиромахов не му харесва да не влиза ве!
ДА
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Adramelech написа:Разни хора, разни идеали ... Аз пък във ФБ се запознах с няколко доста печени хора, намерих бивши съучени (или те мен), с които не се бях виждал и чувал от доста време. Намирам си информация за турнетата на разни групи и други такива. Това, че има и доста простотии е така, но също е вярно, че има и доста полезни неща в него.
Полезен е само за хората, които са в основата на неговото създаване

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Нямам такова а и от ден на ден желанието ми да си направа намалява
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Много голяма измислица е този фейсбук.Нямам профил и няма да се регистрирам там.А Иво казва собственото си мнение,за фейсбука.
И тези които скачат срещу него,не са прави.Защото всеки е в правото си,като не харесва нещо,да си го каже.

Само Черно море.
Кой е тоя Сиромахов ? - Или по-добре не ща да знам . . . да си пие бирата и да пикае.
[offtopic]Като не ще да го добавят да си направи настройките, ааа той май не знае как е думата на английски ... може и да не знае как да мине на Бг. Поредният кенеф, правещ се на умен и разбиращ
аман от такива (аз не претендирам да съм такъв) ![/offtopic]
[offtopic]Като не ще да го добавят да си направи настройките, ааа той май не знае как е думата на английски ... може и да не знае как да мине на Бг. Поредният кенеф, правещ се на умен и разбиращ

jubbacca написа:Кой е тоя Сиромахов ? - Или по-добре не ща да знам . . . да си пие бирата и да пикае.
[offtopic]Като не ще да го добавят да си направи настройките, ааа той май не знае как е думата на английски ... може и да не знае как да мине на Бг. Поредният кенеф, правещ се на умен и разбиращаман от такива (аз не претендирам да съм такъв) ![/offtopic]
Със сигурност е много по-известен в България от теб, но не и за тези, които само пишат, без да четат!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:jubbacca написа:Кой е тоя Сиромахов ? - Или по-добре не ща да знам . . . да си пие бирата и да пикае.
[offtopic]Като не ще да го добавят да си направи настройките, ааа той май не знае как е думата на английски ... може и да не знае как да мине на Бг. Поредният кенеф, правещ се на умен и разбиращаман от такива (аз не претендирам да съм такъв) ![/offtopic]
Със сигурност е много по-известен в България от теб, но не и за тези, които само пишат, без да четат!
След справка го разбрах кой е - от подлогите на плешивия. Логично е да не го знам - не гледам шоута, на сульо и пульо.
@Кашчей: Не ми и трябва да съм известен! А и с какво е известен тоя ?? Показал се е по-телевизията? И ? И какво от това? Нещо да е открил значимо, да е направил значимо? Както всеки в тая държава е плямпач (в случая и аз съм такъв с писането на тоя пост). Айде със здраве!
ПП - не ми го хвалете този, няма нужда от налагането на мнението му, всеки може да си има такова.
- Бижутера
- Контакти:
garfild8 написа:Много голяма измислица е този фейсбук.Нямам профил и няма да се регистрирам там.
и аз съм така, морскиот също

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!