ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ (май по Филм+ :)
Коварен резултат , очаква се много тежък мач реванш! Ние феновете ще се свиршим работата, да се надяваме и футболистите да свършат тяхната и да сме в групите!
Напълно имаме своите шансове да ги отстраним! Просто днес в атака бяхме ялови, а и в защита имаше доста несигурни прояви (повечето дело на Иво Иванов, за съжаление). Надявам се в София нападението ни да е резултатно и да има повече сигурност в защитен план, иначе не ни чака нищо добро. Шведите не са кой знае какво, те са повече от тези отбори които разчитат на грешките на противника и гледат да се възползват именно от тях. Според мен това е и единствения начин да ни отбележат. Дано обаче на реванша нашите са на ниво.
-
- Контакти:
И Само Левскиии олееееее ...
- storm
- Контакти:
Тези момци от АИК са много слаб отбор нищо по различно не видях от тях . Докато нашата игра ме беше на ниво ,но второто полувреме беше по добре .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Квото ще да става,в София трябва да бием ! Как...все тая,важно е да бием и смятам,че ще успеем ! Това което се иска от нас,феновете е 100 % подкрепа през всичките 90 мин. ,а не в напрегнати за отбора моменти да мълчим
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
П.П. В последно време нещо става с отбора...дано да е нещо моментно !

П.П. В последно време нещо става с отбора...дано да е нещо моментно !

Много лош резултат.
Шансовете ни са точно 50% (ако не ги подценим).
Шансовете ни са точно 50% (ако не ги подценим).
Не мисля, че има място за някаква паника. АИК не са опасен отбор. Даже смея да твърдя, че от това което видях, Калмар бяха по-опасни от тях в атака. Те просто ще ни дебнат за фатални грешки. Да се надяваме, че няма да ги допуснем!
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!
Чака ни ГОЛЯМ?!... Това 0:0 си е почти като 1:0?!...
Не разбрах защо беше този страх?... Съдиите отново си го духаха за собствена сметка и за сметка на нас, продадените от Дроги Михайлов, български отбори!!!
Другата седмица съм сигунен, че стадиона ще се пръска по шевовете и отново: "...И САМО "ЛЕВСКИ", И САМО "ЛЕВСКИ", И САМО "ЛЕВСКИ" ШАМПИОООН!!!

п.п. Е, намам думи!!! Точно във връзка с тоя дрогаджия президент!...
Чист гол за, българският отбор, ЦСКА не беше даден от някакви естонски анонимници съдии!!! Нямам думи!... Само мамата... мамата... мамата за продажниците!!!...

п.п. Е, намам думи!!! Точно във връзка с тоя дрогаджия президент!...

Чист гол за, българският отбор, ЦСКА не беше даден от някакви естонски анонимници съдии!!! Нямам думи!... Само мамата... мамата... мамата за продажниците!!!...

Последна промяна от Deliba6 на 19 авг 2010 22:03, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Не съм гледал мача.Добър турнирен резултат. Но тук на герена не трябва да допускаме гол. Иначе съм сигурен, че ще вкараме.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
СВОБОДЕН написа:Не съм гледал мача.Добър турнирен резултат. Но тук на герена не трябва да допускаме гол. Иначе съм сигурен, че ще вкараме.

Това е най-лошия резултат - хем ти трябва задължителна победа, хем е възможно подценяване (това специално за нашия отбор ще е пагубно).