Електричката Номер 1 за кръга, Зума освободи испанеца

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Електричката Номер 1 за кръга, Зума освободи испанеца

Мнениеот Пловдив1926 » 18 авг 2010 13:39

На 19 август от 12:30 ч. в „Пресклуб България” на стадион „Васил Левски” ще се проведе награждаване и пресконференция на Здравко Лазаров от Локомотив (Пд).

Нападателят е избран за футболист №1 на 3-ти кръг в „А” група. Анкетата се провежда от в. „Футбол” и Пресклуб България.

http://www.marica.bg/show.php?id=32996

Зума освободи испанеца

ПЛОВДИВ, Дончо ДОНЕВ, 18 Август 2010; 09:08

Здравословни проблеми забавиха подписа на Фуртадо

Европейският шампион за юноши с Испания Гарсиа Аранбилет няма да играе в Локомотив. Това стана ясно след вчерашните две тренировки на черно-белите. След тях наставникът Христо Бонев прецени, че нисичкият Аранбилет няма да му свърши работа, и го освободи да си търси късмета другаде. "Трябват ми ръстови футболисти. Това момче има качества, но не виждам с какво може да вдигне класата на отбора", обясни Зума.

Междувременно пробите на португалския нападател Жозе Емилио Фуртадо се забавиха. Вчера сутринта при прегледа е бил установен проблем със сърцето. Вторият преглед е показал, че Фуртадо няма проблем. Чернокожият таран ще мине още един тест, преди да започне тренировки. Снощи той бе на Лаута и изгледа вечерното занимание на отбора.

На облекчен режим се подготвяха вратарят Флориан Лучини, Костадин Гаджалов и десният бек Джереми Родригес. Травмата на нито един от тях обаче не е сериозна и те ще бъдат на линия за неделния двубой срещу Литекс. След втората тренировка фенове на Локо изпълниха докрай библиотеката на Лаута, където имаха среща с новия централен нападател Базил дьо Карвальо. Той вкара гол в двустранната игра преди това. Фурор по време на мача, който бе на половин терен, направи капитанът Здравко Лазаров. Електричката вкара три страхотни гола и вдигна на крака стотината запалянковци на централната трибуна. Пожеланието им бе серията на Лазаров да продължи и в неделя срещу отбора на Гриша Ганчев.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Re: Електричката Номер 1 за кръга, Зума освободи испанеца

Мнениеот Qu1cky » 18 авг 2010 13:46

С поредицата от добри игри Здравко заслужава този приз!
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 авг 2010 19:26

Пожелавам му и другия да стане, хихи.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 авг 2010 14:53

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=152713

Нападателя на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров спечели наградата за футболист номер едно на 3-ия кръг на А група. Електричката отбеляза единственото попадение във вратата на Сливен, с което донесе победата за смърфовете и първото място в класирането на А група.

За Лазаров гласуваха 10 специалисти от 22-ма, дали своят вот. Втори остана Георги Андонов от Черноморец Бургас с шест гласа а четворката попълват Герасим Заков и Траян Дянков с по три вота.

Електричката влезе в историята на анкетата, като печели наградата с три различни отбора - Славия, ЦСКА и Локо Пловдив.

„Тази награда е дело на целият отбор на Локомотив Пловдив и сега се възползвам от възможността да им благодаря” - заяви Лазаров - „Надявам се за напред все по-млади момчета да са на това място и да получават награди.”

„Отборът ни тръгна добре, за което съм изключително радостен. Преди сезона ръководството обяви, че целта пред отборът е да се бори за евроквота. Правихме сметки с Христо Бонев след първите три кръга да спечелим девет точки, за съжаление не се получи, но е радващо че сме на първо място.”

„Амбицирани сме да победим Литекс в следващият кръг и да запазим първото си място. Без Ивелин Попов отборът на Литекс изглежда коренно различно и се надявам да се възползваме от това. Мисля, че неговото отсъствие ще се отрази лошо за оранжевите.”

„Радвам се преминах в отбора на Локомотив Пловдив. Преди да го направя ми минаваха мисли да сложа край на кариерата си, но сега не мисля за това. Мисля, че мога да играя още поне две години без проблем”, сподели още Здравко Лазаров.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 авг 2010 20:52

Здравко е железен.Гледах го на тренировките,особено вчера...без коментар.Радвам се,че е при нас.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 авг 2010 20:56

Такива футболисти като него трябва да ги държим колкото се може повече, за да предават опит на младите, а след това да остават като трениори, помошник трениори или пък в ДЮШ.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 20 авг 2010 00:42

Господин Лазаров, продължавате да получавате награди дори и на 34 години?
- Това няма как да не ме радва. Благодаря много за признанието и на всички, които са гласували за мен. Всяко отличие кара даден футболист да се чувства радостен, защото, за да го получи, значи работата му е дала резултат. Надявам се занапред и по-млади момчета да идват тук и да получават подобни награди. Тази статуетка не е само за мен, но и за целия отбор на Локомотив. Наистина направихме два-три много добри мача и заемаме челното място в класирането.Благодарение на всички мои съотборници аз взимам тази награда.Надявам се още през другата седмица някой от колегите ми да седне на този стол и да прибере това отличие. Благодаря още един път.
- Локомотив върви добре в първенството. Имахте ли поставена цел преди сезона да се класирате на място, даващо право на участие в евротурнирите догодина?- Още преди последния кръг на миналата първенство с Локомотив (Сф) знаехме какви ще бъдат целите ни за този шампионат, ако останем в елита. Тогава президентът Коко Динев ни каза да се стягаме за Европа.С г-н Бонев смятахме да спечелим пълен актив от 9 т. в първите три кръга, но за жалост не стана. Направихме една грешна стъпка още в първия кръг. Тогава Видима-Раковски ни изравни в 86-ата минута и ни взе спечелени две точки. Все пак сме на първо място, което е страхотно. Едва ли сме се надявали на това преди сезона, но искахме да започнем с три победи.
- Сега идва мач с Литекс в Пловдив. Какви са очакванията ви от този двубой?- Предстоят ни два много трудни мача. Приемаме Литекс, а после гостуваме на Славия. Не че другите срещи са маловажни, но определено тези двете са от изключително значение. Готвим се сериозно за Литекс. Хубавото е, че на този етап нямаме контузени футболисти.Амбицирани сме да победим шампиона и да запазим лидерската си позиция в класирането на "А" група. Всички момчета са готови на 100% за дербито с Литекс. Имаме голям шанс да вземем трите точки.
- Капитанът на ловчанлии Ивелин Попов отива в Блекбърн. Как ще изглежда според вас Литекс без основния си футболист?- Естествено, че Ивелин ще им липсва много. Той е невероятен футболист и беше лидер на този отбор в последните години. Неговото отсъствие ще се отрази на тима, което е добре за нас. Но Литекс разполага с достатъчно добри футболисти, които да ни затруднят. Хубаво е, че имаха и мач през седмицата. Ние ще влезем по-свежи в мача. Не ни интересува с какъв състав ще излязат срещу нас. Всеки в Локомотив се готви за битка, която трябва да спечелим. Много разчитаме и на силната подкрепа от трибуните. С невероятната ни публика вярвам, че ще победим Литекс.
- По-голямо ли е самочувствието на играчите на Локо (Пд) с треньор като Христо Бонев, който е сред най-големите имена във българския футбол?- Разбира се, че е така. Христо Бонев е легенда. Доказал се е като футболист и треньор. Водил е големи отбори, и то в чужбина. Не беше работил доста години, но с всеки изминал мач навлиза отново в нещата и виждате, че се справя отлично. Всеки от играчите му има респект. Той е страхотен и като човек, и като треньор. Каквото и да кажа за него, ще бъде малко.
- Колко още мислите да останете на терена? - Преди около шест месеца ми минаваше през главата идеята да се откажа.Тогава бях в Черно море и турският Ерджиесспор ме осъди да платя 100 000 евро. Имах проблеми и не ми се продължаваше да играя. Радвам се, че моето семейство ме убеди да продължа да се състезавам. Обадих се на Едуард Ераносян и му казах, че съм разбрал, че Коко Динев ще взима Локо (Пд) и ако ме искат, ще отида. Така стана, че сам се предложих на клуба. Знаех, че там се готви нещо голямо. Радвам се, че в крайна сметка нещата се развиха добре и отидох на Лаута. Направих една добра подготовка преди пролетния полусезон на миналото първенство и изиграх добри мачове. Продължавам да се чувствам отлично на терена и мисля да играя поне още две години.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”