ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ (май по Филм+ :)
0:0 45'' Дано обърнем играта второто полувреме

Blue Mind написа:0:0 45'' Дано обърнем играта второто полувреме
След 38 почнахме да игреам. Държим топката и имахме 1-2 добри възможности. Дано продължим така. Ако остане 0-0 до 80мин. напрао не ми се мисли

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Re: Линкове за мачовете на Левски с АИК
http://www.makeitlive.tv/live/venconi1 при мен работи
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Последните 10-15 минути бяха обнадеждаващи! Единственото което ме притеснява е колебливата игра на Иво Иванов..
kra666 написа:ето ви мача http://www.makeitlive.tv/live/venconi1
Работили??? Щот в момента нищо няма на тоя линк

Foxtrot написа:Последните 10-15 минути бяха обнадеждаващи! Единственото което ме притеснява е колебливата игра на Иво Иванов..
По скоро Милиев се крие и Иво трябва да покрива и неговата зона!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
За всички,които не могат да гледат мача:играеме като уплашен заяк
Имам чувството че до мача с Черноморец е играл друг отбор
... нещо безидейно действаме почити цяло полувреме, дано след почивката свалят топката и започнат да комбинират по спокойно, според мен можем да вземем победата! САМО ЛЕВСКИ!!!

Докато търсех линкове, не разбрах защо играе Митрев?... Отново играеме с 10 души (отново Младенов не знае къде се намира - спъва се от елементарна топка, единственото положение за нас го изигра като в махалата (некадърно)!!!
... В защота играеме с един тролей на име Иво Иванов, който всеки момент може да те издъни, защото гъзът му е два декара и не мърда (очаквам втори жълт картон, поради същите причини)!!!
... Отново една амеба се прави на плеймейкър (тоя деца няма да има, защото "човечетата" му ще са мързеливи като него!!!
... Играеме като отбора на "Скрита сила" срещу "Ливърпул" (толкова страх и паника на едно място)!!!
П.П. Предупреждавам да не ми се правите на по-голями левскари от мен, щото ще псувам!!!

П.П. Предупреждавам да не ми се правите на по-голями левскари от мен, щото ще псувам!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!