veselin111 написа:Tribune Bessica написа:Към авторът - ако не си достатъчно компетентен,недей да пускаш подобни теми. Стадион "Локомотив" се ремонтира в момента и всичко от проекта се изпълнява. Като не си в час недей да казваш колко "нереално" изглежда да бъде направен такъв стадион. За да те светна в момента на "Лаута" е направен целият "Сектор В ",който е направен изцяло по изискванията на Уефа. Освен това в момента тече ремонт и по направата на трибуната под покрива,като са сменени седалки,сложени са нови огради,направени са вип ложите. От ноември стадион "Локомотив" ще има осветление,а от зимната пауза започва да се прави така наречената фенска трибуна - Бесика,която ще е за 4,500 души и ще бъде типична английска трибуна - без писта. След това ще започне покриването на стадиона. Така,че като не си в час със някой стадион - не го слагай по общ знаменател на "Стадионите,които така и няма да построим в БЪЛГАРИЯ"!
Извинявай, но до колкото ми е известно в момента на вашият стадион се правят само козметични промени, а не се строи изцяло нов стадион, за какъвто именно беше проекта.
С ремонтните дейности(някои от тях вече се извършиха, а други те първа ще ги правят) стадионът ще прилича на този от проекта). Все пак трябва да похвалим Коко Динев, защото той поне прави нещо и е може би единственият футболен собственик, койот дава пари в момента за модернизация на базата на футбилният си клуб
Веско,Веско проектът не е за НОВ СТАДИОН,а за оправянето му. Стадионът става приказка. Вярвай ми - всеки ден съм там,а и там живея