Миро Манолов: Вече никой не се плаши от ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

bigthener
Контакти:

Re: Миро Манолов: Вече никой не се плаши от ЦСКА

Мнениеот bigthener » 19 авг 2010 12:56

The Sailor Man написа:Изобщо никога не съм уважал двете грандчета Левски и ЦСКА.Ама никак,никога не са ме респектирали и винаги съм отивал на мачовете с тях само с една идея-Черно Море да ги разгроми,унижи и прегази...както си е нормално.Всякакъв друг развой съм го приемал за ненормален,за плод на съдийски аванти,малшанс и т.н.,за мене не страшилище,за мене те не са достойни да играят на един терен с голям отбор като Черно Море.Радвам се,че и играчите отдавна мислят така - те са в Черно Море,следователно са при най-добрите,следователно трябва да размазват такива измислени отбори като тоя с който играем в неделя....или ако не ги размазват,то поне да вземат задължително точки.Авантата свърши...правилно,дойде 1989 и авантата от Черно Море свърши както се вижда последните години...особено ярко 2009,когато ви пернахме 1:0,смъкнахме от върха и загубихте титлата.Авантата свърши,комунизма си отиде,Джуров пукна...логично и тяхното дете се сгърчи в агония и дори нямаше да е в А група ако не бяха анахроничните излблици на Гоце и СерГей да запазят червената петолъчка като символ.И това ще мине и падението продължава.Защо да не продължим агонията им?Не виждам изобщо какво ни притеснява това,че някакъв си отбор там имал нужда от точки?Дреме ми на оназ работа,и Академик имаше нужда от точки,бихме го.Суеверен съм и няма да прогнозирам мача,но е крайно време нещата да си дойдат на мястото и както каза Велизар Попов Черно Море да вземе 3 точки на чужд терен.Това е нормалния развой,големия отбор,т.е. Черно Море да вземе задължителните си 3 точки от някакъв си гърчещ се изпадащ дето запалти не дава,осигуровки не плаща,дължи пари на всички и всичко....

:lol: :lol: :lol: Да ги примажите вика... с Жарделчито ли :lol:

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 19 авг 2010 13:03

Жарделчито когато ходи всичките ви смешници там трябва да гледат в земята,ниско в земята с наведени глави,а Тошко Янчев да припка след Супер Марио да му носи водата и хавлията и ако Марио поиска-да му излъска обувките.Точно това са вашите мишлета сравнени с Жарделчито,а дори и с всичките ни останали играчи.Кефя се,точно така трябва да се гледа на вас - арогантно,безочливо,безпардонно....с подигравка.Няма вече МНО,няма вече Добри Джуров,няма вече командировки преди мачовете,спане в гарнизонните арести за тези,които не искат да са послушни.....няма бе,комунизма умря,а с него и митът за голямото отборчи.Излизаме и ви стъпкваме с арогантност и презрение....ако нещо не се получи и развоят е друг,то от стъпкването трябва да има като резултат още 3-4 контузии във вашия лагер и да предизвикаме отпадането ви от ТНС след 4 дена.Важното е мачът с Черно Море да се "усети",да ви държи мокро както винаги след среща с Морето.....На една ръчичка от титлата..хахахахаха,още помня кинжала на Юрука и сгърчените от яд подчовеци мятащи камъни от безпомощност.Такива ви искам,такива,точно такива....8 000 идват да изпратят последния мач на "митичния" си стадион,да вкатали много голове за последно...хахахахаха,едва-едва докретаха до 2:2... :mrgreen:
Последна промяна от The Sailor Man на 19 авг 2010 13:07, променено общо 2 пъти.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 19 авг 2010 13:04

Велизар не може да надскочи себе си.Ще бием у дома и ще падаме навън.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 19 авг 2010 13:45

по-принцип цска не са толкова подкрепяни в последните години колкото Левски и Локо сф + това с тяхните куци коне които са 1 класа назаде от нашите момчета загуба за нас би било ебахти срама! победа 1:2
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 авг 2010 14:07

morqche написа:по-принцип цска не са толкова подкрепяни в последните години колкото Левски и Локо сф + това с тяхните куци коне които са 1 класа назаде от нашите момчета загуба за нас би било ебахти срама! победа 1:2

И аз така казвам.Но се притеснявам единствено Sole,да не се окаже прав.
Sole написа:Велизар не може да надскочи себе си.Ще бием у дома и ще падаме навън.

От нашите навън,всичко мога да очаквам.Примерите са много,няма защо да ги изброявам.
Само Черно море.

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 19 авг 2010 15:03

The Sailor Man написа:Изобщо никога не съм уважал двете грандчета Левски и ЦСКА.Ама никак,никога не са ме респектирали и винаги съм отивал на мачовете с тях само с една идея-Черно Море да ги разгроми,унижи и прегази...както си е нормално.Всякакъв друг развой съм го приемал за ненормален,за плод на съдийски аванти,малшанс и т.н.,за мене не страшилище,за мене те не са достойни да играят на един терен с голям отбор като Черно Море.Радвам се,че и играчите отдавна мислят така - те са в Черно Море,следователно са при най-добрите,следователно трябва да размазват такива измислени отбори като тоя с който играем в неделя....или ако не ги размазват,то поне да вземат задължително точки.Авантата свърши...правилно,дойде 1989 и авантата от Черно Море свърши както се вижда последните години...особено ярко 2009,когато ви пернахме 1:0,смъкнахме от върха и загубихте титлата.Авантата свърши,комунизма си отиде,Джуров пукна...логично и тяхното дете се сгърчи в агония и дори нямаше да е в А група ако не бяха анахроничните излблици на Гоце и СерГей да запазят червената петолъчка като символ.И това ще мине и падението продължава.Защо да не продължим агонията им?Не виждам изобщо какво ни притеснява това,че някакъв си отбор там имал нужда от точки?Дреме ми на оназ работа,и Академик имаше нужда от точки,бихме го.Суеверен съм и няма да прогнозирам мача,но е крайно време нещата да си дойдат на мястото и както каза Велизар Попов Черно Море да вземе 3 точки на чужд терен.Това е нормалния развой,големия отбор,т.е. Черно Море да вземе задължителните си 3 точки от някакъв си гърчещ се изпадащ дето запалти не дава,осигуровки не плаща,дължи пари на всички и всичко....

За всичко си прав,само това че ч.м. било голям отбор..откога и на какво отгоре?За 65 години две 3-ти места не са кой знае какво.
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 19 авг 2010 15:27

soko82 написа:За всичко си прав,само това че ч.м. било голям отбор..откога и на какво отгоре?За 65 години две 3-ти места не са кой знае какво.

Бих добавил и четири пъти шампион ...., но ти фактите ги знаеш по добре от мен нали? Просто си гладен и пишеш само с мисълта някой да те нахрани!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 авг 2010 15:31

soko82 написа:

За всичко си прав,само това че ч.м. било голям отбор..откога и на какво отгоре?За 65 години две 3-ти места не са кой знае какво.

Соко, то и вие по тази логика не сте голям отбор. Но я се замисли, че за родните стандарти и двата варненски отбора сме имена! И едните, и другите са играли в ЕКТ- ние сме побеждавали Аякс, вие сте играли достойно с Манчестър.... И нв са 65, както вие сте 1918, така и ние сме 1913!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 19 авг 2010 17:11

Не схващате смисъла момчета 8-) .Така щях да мисля дори ако бях не от Черно Море,а от Аристон Рс или Локомотив Дряново.Просто разберете,че медийните тигри в синьо и червено се използват по много много начини за промиване на мозъците на хората.Тази мнима слава в Европа,толкова мнима,че никой нито я е чувал,нито я знае се говори наляво и надясно така все едно всеки ден тези измисляци са печелили там трофеи,а не,че 1 път за 100 участия стигнали полуфинал...смях,то статистически 1 от 100 е доста добре,Боже,ако говорим за покер статистически 1:5 ще бия с най-слаба(7-2) покер ръка най-силната такава(А-А).Това е значи вероятността от чист ксъмет,а 1:100....ами то сакат да си,дебил да си би трябвало да направиш нещо.А те?Нищо,нито купичка на УЕФА като Динамо Тбилиси,нещо мизерно на фона на комунистическите милиони леещи се 45 години като река.Не е ли смешно това,че елиминирали еврошампион 1 път хахахахаха,но услужливо се пропускат случаите в които еврошампион елиминира тях...защо ли?Защото нещата са като мачове на Гунди срещу Милан,т.е. 5:1 за Милан.И така и така още много комунистически лъжи и номера.А това,че Черно Море е голям отбор си е за мен,за моряците,там Черно Море определено е най-големия,иначе отлично съзнавам колко е голям като мащаби....но никога,разбери ме правилно,никога няма да призная измислените фалшиви успехи на два тоталитарни отбора,отбори които нищо не са били преди тоталитаризма,дори единия не е съществувал.Никога няма да призная,че жалки отборчета създадени с ЦЕЛ са нещо повече от отбори създадени от любов,спонтанно.Защото отборът срещу който Черно Море ще играе е създаден от въшлясали текезесари,с постановление,като копие на ЦСКА Москва и не са никакви армейци,абревиатурата им е тълкувание на местните тукашни комунисти,това е просто копие на московското отборче на НКВД.Няма как да уважавам такива съперници,а покритие трофеи печелени през тоталитарна власт с нейната подкрепа нямат стойност в моите очи.Нито пък тези печелени между 1996 и 2004,които бяха тичпичните 8 години на мутризация и съсипване на футбола в България от синовете или издънките на тоталитарната власт.Идеята е нашите играчи,всички играчи от всички отбори да знаят историята,истината и не на бръщолевят клишета за грандвое-мрандове,а дасе хвърлят срещу тези измислени отбори не просто за победа,а със злоба и ярост за победа,защото победата срещу тези отбори е победа срещу системата,шамар в лицето на мафията,стъпкване на комунистическото или мутренско минало...Затова е важно да бъдат унижени,не просто бити,а унижени.Защото няма нищо по-хубаво от това да видиш 3 агента да падат 4:1 и да се пенявят от злоба,да въртят телефони като в доброто старо време.Някои ще кажат комузма си отишъл....глупости!?Самата тема тук е посткомунситическа с титпичните комунистчески намеци какво ни чака в София.Длъжни били да вземат 3 точки,трябвало да вземат по какъвто и да е начин....АМИ НАПРАВО КАЖЕТЕ,ЧЕ ЩЕ БИЕТЕ ДУЗПА,ЩЕ ВКАРАТЕ ГОЛ ОТ ЗАСАДА И КАТО ИСКАТЕ ИЗМИСЛЕНИ ТОЧКИ НАПРАВО ДА НЕ ИЗЛИЗАМЕ ДА ИГРАЕМ МАЧА И ДА ВЗЕМЕТЕ СЛУЖЕБНА ПОБЕДА,НАЛИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА???Затова пожелавам от сърце успех на ТНС и АИК,стискам палци и ви обещавам ако победят темата СПАМ да има хубави постове плод на спонтанна радост от предстоящото падение на комунистическите тоталитарни представителни отбори.И да звучи грозно,и да не звучи,но...мразя ги,мразя ги и в червата.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 19 авг 2010 17:59

Миро е прав и това е една от стъпките според за подобряването на БГ футбола.Не може два отбора да са свикнали на задължителни победи в едно първенство.Един пример само: Ман Ютд свикнали ли са на задължителни 3 точки от разни умрели отбори??Ами не.Подхождат с нужното уважение, а не с нашето арогантно поведение на левскари и цесекари.Спомнете си миналата година първия мач между Бърнли : Ман Ютд => 1:0.Това задължителни 3 точки ли бяха за дяволите ?

Върни се в “Черно море”