Вероятният състав за довечера!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Re: Вероятният състав за довечера!!

Мнениеот mon1nho » 19 авг 2010 17:10

Гуу написа:
POPCORN написа:
Ами като нищо пускането на двама нападатели да е отпечатък от философията му...поне според мен е точно така. Пък и срещу ТНС е идеален вариант да играем по-нападателно с двама чисти нападатели.

да по-добре да ги натискаме и да мислят повече за защитата отколкото да се успокоят и да почнат да нападат!пък и вече не си спомням кога за последно ЦСКа игра с 2ма нападатели!

Да и аз това се чудя в момента, не мога да се сетя кога за последно сме почвали с двама чисти нападатели...? :roll:

Мисля, че беше, когато чичо Митко беше пуснал Владо и Електричката като централни нападатели с/у "левски" 1-1... когато беконов не видя топката.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 авг 2010 17:11

POPCORN написа:майко ходжата .. е са го закъсахме

Пълна мъгла ми е защо толкова го мразите... помня като го взехте от нас вкарваше във всичките ви контроли и после изведнъж Любо го замрази на скамейката и оттогава играе веднъж на два месеца.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 авг 2010 17:11

POPCORN написа:май когато станахме за последно шампиони.... тогава мисля че играехме с 2ма нападатели ако не се лъжа де :!:

Не, Стойчо винаги играе с един чист централен нападател, тогава това беше Неи, а Хосе Гарсес и Чиликов търкаха пейката. Всичките ни треньори през последните години изповявдват филосфия с един нападател...определено ще е трудна задача да се сетим при кого за последно е било това да играем с двама отпред.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 авг 2010 17:11

Ако може и съдията да ни удари едно "рамо" с някоя дузпичка :mrgreen: Разчитам на Делев :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 авг 2010 17:12

POPCORN написа:
Гуу написа:
TPAKTOP написа:Много се очудих като видях че Тошко Янчев ще играе като бек :shock: Ще го видим! Да пускат направо Шеридън да го видим за какво става! другите двама вече са се доказали :roll:

Тошко е в средата, бековете ще са - Виданов и Румен Трифонов...

Иначе съм приятно изненадан, че ще играем с двама нападатели(па макар и единят да е Саидходжа), това определено не се случва често.

те казаха , че македонеца практикува яко нападателн футбол!

Напада футболистите :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 авг 2010 17:13

mon1nho написа:Мисля, че беше, когато чичо Митко беше пуснал Владо и Електричката като централни нападатели с/у "левски" 1-1... когато беконов не видя топката.

Ама Лазаров не е чист нападател, той си е крило, докато тук става въпрос за двама чисти тарани.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 авг 2010 17:13

Гуу написа:
POPCORN написа:май когато станахме за последно шампиони.... тогава мисля че играехме с 2ма нападатели ако не се лъжа де :!:

Не, Стойчо винаги играе с един чист централен нападател, тогава това беше Неи, а Хосе Гарсес и Чиликов търкаха пейката. Всичките ни треньори през последните години изповявдват филосфия с един нападател...определено ще е трудна задача да се сетим при кого за последно е било това да играем с двама отпред.

да :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 авг 2010 17:14

soilwork написа:Ако може и съдията да ни удари едно "рамо" с някоя дузпичка :mrgreen: Разчитам на Делев :mrgreen: :mrgreen:

като миналата година където не даде дузпа срещу нас и следващата атака вкарахме гол :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 19 авг 2010 17:15

soilwork написа:Ако може и съдията да ни удари едно "рамо" с някоя дузпичка :mrgreen: Разчитам на Делев :mrgreen: :mrgreen:

Делев нали е нередовен , дори мисля че не е в групата. :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 авг 2010 17:17

Linkin_Park написа:

Делев нали е нередовен , дори мисля че не е в групата. :lol:

Ако си беше направил труда да прочетеш статията, щеше да видиш, че не само, че е в групата, ама го гласят и за титуляр. ;)

Върни се в “ЦСКА”