Защо Левски е по мразен от ЦСКАЗ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Linkin_Park
Контакти:

Re: Защо Левски е по мразен от ЦСКАЗ?

Мнениеот Linkin_Park » 19 авг 2010 16:28

Че те ако си обичаха отбора , щяха ли да го подкрепят от кръчмите около стадиона?!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 19 авг 2010 16:29

Именно!!! Ама колега та ти май не зная тая малка подробност, та тръгна да се изказва неподготвен ;) Ние знаем, че вие ни мразите много повече, отколкото обичате отбора си! Нищо нов под слънцето...[/quote]
Не дей да пишеш глупости.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 авг 2010 16:31

UltraBlue написа:
TPAKTOP написа:Ние имаме бе пич!
А ние мразим - левски!
А ние мразим - левски!
А ние мразим - левски!
И Герена да гори!

Именно!!! Ама колега та ти май не зная тая малка подробност, та тръгна да се изказва неподготвен ;) Ние знаем, че вие ни мразите много повече, отколкото обичате отбора си! Нищо нов под слънцето...

Ние обичаме ЦСКА а не че мразим левски! Ние ви мраим заради вас! Нищо лично към теб! Не знам дали ти направи впечатление тая седмица що глупости изляхте в нашия форум? Вие не искате да коментирате левски а проблемите в ЦСКА! Така че може да си сигурен че по скоро вие мразите ЦСКА от колкото да обичате левски!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

tarator4o
Контакти:

Мнениеот tarator4o » 19 авг 2010 16:33

Kolec написа:А миналата година когато вие бойкотирахте отбора какво правихте ? нима се събирахте 3000?
И естествено че ще е най-мразения отбор... футболен отбор с балет майстори и борци... гонзо се спъна в топката и дадоха дузпа.. после изхвърлиха Миньор... колко още такива неща има... а колко сте "най-силния" отбор си личи последните години в Европа..

Я докато сме на вълна евроуспехи да се намешам и аз. Двете последни свестни ваши участия които си спомням за последните 10 години са две влизания в групите на уефа. (нали говорим за евроуспехи от последните години). При едното ви влизане в групите паднахте от всички отбори там. от пет отбора в групите завършихте 5-ти дори след викинг ако не се лъжа.
при второто това да сте последни в групите не ви беше достатъчно та решихте да се пласирате на ЗАВИДНОТО последно място 48 от всички учатници в турнира.

А най-най великият ви успех за същите тея 10 години (който сам си навирате в о1ите като невероятно постижение е отпадането от ливърпул с 3:2)

Жалка тъжна и болна работа.
Съжалявам за правописа. на чужд лаптоп съм и ми е много трудно

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 19 авг 2010 16:40

tarator4o написа:
Kolec написа:А миналата година когато вие бойкотирахте отбора какво правихте ? нима се събирахте 3000?
И естествено че ще е най-мразения отбор... футболен отбор с балет майстори и борци... гонзо се спъна в топката и дадоха дузпа.. после изхвърлиха Миньор... колко още такива неща има... а колко сте "най-силния" отбор си личи последните години в Европа..

Я докато сме на вълна евроуспехи да се намешам и аз. Двете последни свестни ваши участия които си спомням за последните 10 години са две влизания в групите на уефа. (нали говорим за евроуспехи от последните години). При едното ви влизане в групите паднахте от всички отбори там. от пет отбора в групите завършихте 5-ти дори след викинг ако не се лъжа.
при второто това да сте последни в групите не ви беше достатъчно та решихте да се пласирате на ЗАВИДНОТО последно място 48 от всички учатници в турнира.

Бьркаш-бихме Викинг с 2-0 и не ни стигна 1 гол срещу Монако да продьлжим.Забрави отстраняването на Шахтьор Д и Леверкузен
Съжалявам за правописа. на чужд лаптоп съм и ми е много трудно
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

tarator4o
Контакти:

Мнениеот tarator4o » 19 авг 2010 16:56

а твойта приятелка забрави шампионска лига, излизане от групата на уефа, удинезе киево лацио.

в групите с монако и виниг си бяхте доволно зле и бяхте далеч от класиране ако можеш извади статистика

П.С. за леверкузен си прав. туй е успех. 1 за десет години.

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 19 авг 2010 17:19

Когато победихте Leverkusen, те бяха на незавидното място в таблицата, в зоната на изпадащите. Победихте със 100 зора и Бербатов, който ви беше 13 играч. Розови смешници

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 авг 2010 17:32

TPAKTOP написа:Ние обичаме ЦСКА а не че мразим левски! Ние ви мраим заради вас! Нищо лично към теб! Не знам дали ти направи впечатление тая седмица що глупости изляхте в нашия форум? Вие не искате да коментирате левски а проблемите в ЦСКА! Така че може да си сигурен че по скоро вие мразите ЦСКА от колкото да обичате левски!

Самият факт с песента мисля говори красноречиво. аз не знам някой друг отбор да има подобна песен у нас :shock: Както се казва- вълка козината си мени, нрава НИКОГА! 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 авг 2010 17:35

UltraBlue написа:Самият факт с песента мисля говори красноречиво. аз не знам някой друг отбор да има подобна песен у нас :shock: Както се казва- вълка козината си мени, нрава НИКОГА! 8-)

Твърдиш че като обичам майка си но мразя шефа си означава че повече мразя шефа си от колкото да обичам майка си? :roll: Двете са чуства и не се самоизключват ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 авг 2010 17:45

TPAKTOP написа:
UltraBlue написа:Самият факт с песента мисля говори красноречиво. аз не знам някой друг отбор да има подобна песен у нас :shock: Както се казва- вълка козината си мени, нрава НИКОГА! 8-)

Твърдиш че като обичам майка си но мразя шефа си означава че повече мразя шефа си от колкото да обичам майка си? :roll: Двете са чуства и не се самоизключват ;)

Освен ако майка ти няма връзка с шефа ти, примера е неудачен. Тук говорим за свързани неща ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “ЦСКА”