Защо Левски е по мразен от ЦСКАЗ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Защо Левски е по мразен от ЦСКАЗ?
Че те ако си обичаха отбора , щяха ли да го подкрепят от кръчмите около стадиона?!
Именно!!! Ама колега та ти май не зная тая малка подробност, та тръгна да се изказва неподготвен
Ние знаем, че вие ни мразите много повече, отколкото обичате отбора си! Нищо нов под слънцето...[/quote]
Не дей да пишеш глупости.

Не дей да пишеш глупости.
- TPAKTOP
- Контакти:
UltraBlue написа:TPAKTOP написа:Ние имаме бе пич!А ние мразим - левски!
А ние мразим - левски!
А ние мразим - левски!
И Герена да гори!
Именно!!! Ама колега та ти май не зная тая малка подробност, та тръгна да се изказва неподготвенНие знаем, че вие ни мразите много повече, отколкото обичате отбора си! Нищо нов под слънцето...
Ние обичаме ЦСКА а не че мразим левски! Ние ви мраим заради вас! Нищо лично към теб! Не знам дали ти направи впечатление тая седмица що глупости изляхте в нашия форум? Вие не искате да коментирате левски а проблемите в ЦСКА! Така че може да си сигурен че по скоро вие мразите ЦСКА от колкото да обичате левски!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Kolec написа:А миналата година когато вие бойкотирахте отбора какво правихте ? нима се събирахте 3000?
И естествено че ще е най-мразения отбор... футболен отбор с балет майстори и борци... гонзо се спъна в топката и дадоха дузпа.. после изхвърлиха Миньор... колко още такива неща има... а колко сте "най-силния" отбор си личи последните години в Европа..
Я докато сме на вълна евроуспехи да се намешам и аз. Двете последни свестни ваши участия които си спомням за последните 10 години са две влизания в групите на уефа. (нали говорим за евроуспехи от последните години). При едното ви влизане в групите паднахте от всички отбори там. от пет отбора в групите завършихте 5-ти дори след викинг ако не се лъжа.
при второто това да сте последни в групите не ви беше достатъчно та решихте да се пласирате на ЗАВИДНОТО последно място 48 от всички учатници в турнира.
А най-най великият ви успех за същите тея 10 години (който сам си навирате в о1ите като невероятно постижение е отпадането от ливърпул с 3:2)
Жалка тъжна и болна работа.
Съжалявам за правописа. на чужд лаптоп съм и ми е много трудно
- samocskasamo
- Контакти:
tarator4o написа:Kolec написа:А миналата година когато вие бойкотирахте отбора какво правихте ? нима се събирахте 3000?
И естествено че ще е най-мразения отбор... футболен отбор с балет майстори и борци... гонзо се спъна в топката и дадоха дузпа.. после изхвърлиха Миньор... колко още такива неща има... а колко сте "най-силния" отбор си личи последните години в Европа..
Я докато сме на вълна евроуспехи да се намешам и аз. Двете последни свестни ваши участия които си спомням за последните 10 години са две влизания в групите на уефа. (нали говорим за евроуспехи от последните години). При едното ви влизане в групите паднахте от всички отбори там. от пет отбора в групите завършихте 5-ти дори след викинг ако не се лъжа.
при второто това да сте последни в групите не ви беше достатъчно та решихте да се пласирате на ЗАВИДНОТО последно място 48 от всички учатници в турнира.
Бьркаш-бихме Викинг с 2-0 и не ни стигна 1 гол срещу Монако да продьлжим.Забрави отстраняването на Шахтьор Д и Леверкузен
Съжалявам за правописа. на чужд лаптоп съм и ми е много трудно
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
а твойта приятелка забрави шампионска лига, излизане от групата на уефа, удинезе киево лацио.
в групите с монако и виниг си бяхте доволно зле и бяхте далеч от класиране ако можеш извади статистика
П.С. за леверкузен си прав. туй е успех. 1 за десет години.
в групите с монако и виниг си бяхте доволно зле и бяхте далеч от класиране ако можеш извади статистика
П.С. за леверкузен си прав. туй е успех. 1 за десет години.
Когато победихте Leverkusen, те бяха на незавидното място в таблицата, в зоната на изпадащите. Победихте със 100 зора и Бербатов, който ви беше 13 играч. Розови смешници
TPAKTOP написа:Ние обичаме ЦСКА а не че мразим левски! Ние ви мраим заради вас! Нищо лично към теб! Не знам дали ти направи впечатление тая седмица що глупости изляхте в нашия форум? Вие не искате да коментирате левски а проблемите в ЦСКА! Така че може да си сигурен че по скоро вие мразите ЦСКА от колкото да обичате левски!
Самият факт с песента мисля говори красноречиво. аз не знам някой друг отбор да има подобна песен у нас

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- TPAKTOP
- Контакти:
UltraBlue написа:Самият факт с песента мисля говори красноречиво. аз не знам някой друг отбор да има подобна песен у насКакто се казва- вълка козината си мени, нрава НИКОГА!
Твърдиш че като обичам майка си но мразя шефа си означава че повече мразя шефа си от колкото да обичам майка си?

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:UltraBlue написа:Самият факт с песента мисля говори красноречиво. аз не знам някой друг отбор да има подобна песен у насКакто се казва- вълка козината си мени, нрава НИКОГА!
Твърдиш че като обичам майка си но мразя шефа си означава че повече мразя шефа си от колкото да обичам майка си?Двете са чуства и не се самоизключват
Освен ако майка ти няма връзка с шефа ти, примера е неудачен. Тук говорим за свързани неща

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !