Защо Левски е по мразен от ЦСКАЗ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Защо Левски е по мразен от ЦСКАЗ?

Мнениеот samocskasamo » 19 авг 2010 15:28

Че Левски е по мразеният отбор от феновете на другите отбори и от неутралните фенове е ясно но защо е така.Ще ви напиша само няколко факта.Дядо ми бог да го прости е бил футболист на Славия и ми разказваше.Играем с Левски а на трибуните немски офицери,строяваме се пред тях и ние футболистите на Славия сме набили поглед в земята а футболистите на Левски усмихнати гледаха кьм трибуната и поздравиха немците с хитлеристки поздрав.В тези времена фенове на Левски са били буржоата в Бьлгария.Как да обичат Левски в Стара Загора като преди повече от 30г изхвьрлиха Берое заради тях,а футболистите на Левски бяха обсипани с камьни.Как да ви обичат в Перник-като заради вас извадиха Металург и Миниор от А група.Как да ви обичат в Плвен след като ги направихте сателит и им дадохте 12 играчи а след като биха нас и Литекс,вие пратихте тези играчи в Славия и така Спартак Пл изпадна и оттогава няма вращане.Ами Беласица и Коце Маца.Още помня като изпаднаха и как Коце Маца пред Канал3 каза:Грешка че се заиграхме партиино с Левски,които е влязал коалиция с Левски е загубил.Как да ви обичат славистите като на финала за купата Жужо призоваваше феновете ви да нахлуят на терена.Видяхте и омразата на феновете на Ботев в предаването Пирамида.Те тогава искаха да се саморазправят с Голди и неговите хора.Как да ви обичат хората обичащи БГ футбола като ваш журналист прати доноса до УЕФА за Михтарски срещу Ювентус,счупихте и главата на локомотивеца Крум Савов.Е няма как да ви обичат.Сега единствено получавате малко подкрепа от феновете на Локо пд,ама не мисслете че и те ви обичат.Те са по кьм вас заради Гонзо,заради няколкото конфликти с нас и заради това че ако питаш фен на ЦСКА ти казва Ботев-това е Пловдив.Ама и те маи не са ви партия нали преди 3г ви нападнаха пред сектор А на националния.Абе то нали и девиза на водещата ви групировка е:Сами срещу всички-ние сме София-Запад.Аиде чао,каквото и да напишете хората знаят защо не ви обичат.
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Защо Левски е по мразен от ЦСКАЗ?

Мнениеот olfix » 19 авг 2010 15:37

А ти си мислиш,че някой друг освен вашите привърженици ви обичат???Свещена простота!
А и за какво да ни обичат?Няма да се женим,я!

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 19 авг 2010 15:38

:lol: Еваларката за поста напълно те подкрепям. Всички фенове на тимчета разни мразят Левски ..... Ама я ми кажи ти, що пък вие не ни обичате толкова много.

А да заради Михтарски ...

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 авг 2010 15:38

Милиционерска им работа :lol: :lol: Как да ги обичаш? :mrgreen:

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 19 авг 2010 15:39

Не пиша в червената част на форума но след тази тирада мога да кажа само .................................................
ХАХХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА

Смени дилъра пич!
Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 19 авг 2010 15:39

olfix написа:А ти си мислиш,че някой друг освен вашите привърженици ви обичат???Свещена простота!
А и за какво да ни обичат?Няма да се женим,я!

+1

Покъртително олигофренски коментар

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 авг 2010 15:40

samocskasamo написа:Че Левски е по мразеният отбор от феновете на другите отбори и от неутралните фенове е ясно но защо е така.Ще ви напиша само няколко факта.Дядо ми бог да го прости е бил футболист на Славия и ми разказваше.Играем с Левски а на трибуните немски офицери,строяваме се пред тях и ние футболистите на Славия сме набили поглед в земята а футболистите на Левски усмихнати гледаха кьм трибуната и поздравиха немците с хитлеристки поздрав.В тези времена фенове на Левски са били буржоата в Бьлгария.Как да обичат Левски в Стара Загора като преди повече от 30г изхвьрлиха Берое заради тях,а футболистите на Левски бяха обсипани с камьни.Как да ви обичат в Перник-като заради вас извадиха Металург и Миниор от А група.Как да ви обичат в Плвен след като ги направихте сателит и им дадохте 12 играчи а след като биха нас и Литекс,вие пратихте тези играчи в Славия и така Спартак Пл изпадна и оттогава няма вращане.Ами Беласица и Коце Маца.Още помня като изпаднаха и как Коце Маца пред Канал3 каза:Грешка че се заиграхме партиино с Левски,които е влязал коалиция с Левски е загубил.Как да ви обичат славистите като на финала за купата Жужо призоваваше феновете ви да нахлуят на терена.Видяхте и омразата на феновете на Ботев в предаването Пирамида.Те тогава искаха да се саморазправят с Голди и неговите хора.Как да ви обичат хората обичащи БГ футбола като ваш журналист прати доноса до УЕФА за Михтарски срещу Ювентус,счупихте и главата на локомотивеца Крум Савов.Е няма как да ви обичат.Сега единствено получавате малко подкрепа от феновете на Локо пд,ама не мисслете че и те ви обичат.Те са по кьм вас заради Гонзо,заради няколкото конфликти с нас и заради това че ако питаш фен на ЦСКА ти казва Ботев-това е Пловдив.Ама и те маи не са ви партия нали преди 3г ви нападнаха пред сектор А на националния.Абе то нали и девиза на водещата ви групировка е:Сами срещу всички-ние сме София-Запад.Аиде чао,каквото и да напишете хората знаят защо не ви обичат.

Най силните са и най-мразени! Половината от глупостите дето си наръсил тук са долни и фенски. Наш журналист бил казал на Ювентус :mrgreen: . Имаше някъде интевю с въпросния човек, в което той казва как стоят нещата, ама вие по далеч от носа си не виждате. Сигурно ние щяхме да сме виновни и ако сега бяхте изгорели покрай балерината от Ключ??? А вас трябва 100 пъти повече да ви мразят, защото няма отбор, на който да не дължите пари! Мразете ни, а ние ще ви бием където ви хванем, да ви боли още повече... Левски никой не мрази, но него го мразят измекярите! За това и вие не сте фенове на 4-те букви, а сте антиЛевски фенчета 8-)
Последна промяна от UltraBlue на 19 авг 2010 15:41, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 19 авг 2010 15:41

Понеже всички ни мразят , гледай довечера да не си подобрите антирекорда от най - слабо посетен мач в Европа. За сега този с Кливтънфилд води с 3000 . Понеже сте много обичани довечера гледайте да не сте 2000! А понеже сте цска-ри и в червата , някой ще гледат мача в околните кръчми , други ще режат греди , трети ще пеят к*рви сте , четвърти ще вдигат обидни трансперанти , пети ще псуват всичко , което ходи по терена , а шести просто ще си тръгнат в 70-тата минута! Спирам до 6 не защото няма и други , просто 7 е едно число , което по - обясними причини не ви е от най - любимите!

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 19 авг 2010 15:43

Ne li logichno?! Otbora s nai-mnogo privurjenici e nai-mrazen!
1914

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 19 авг 2010 15:44

Сигурен съм, че ще заключат много скоро темата, та за това ще те питам авторчето ( с малко "а", даже по-скоро миниатюрно "а" ). Знаеш ли защо всички обичат зайчето, а мразят вълка?
Защото зайчето е малко, слабо и беззащитно, а вълка е голям, страшен и силен! Когато си силен и биеш наред, нормално е тези които не са ти фенове да те недолюбват. Кой да ме обича мен като Българин? Гърците, дето сме били техни окупатори 2 пъти, или сърбите дето сме ги били в амнайсе войни? Айде моля! Слави Трифонов нали знаеш какво казва "Не искам да ме обичате, искам да сте професионалисти!". И аз не искам феновете на другите отбори да ме обичат (те обичат само техните клубове), аз искам просто уважение! На такива като теб, заслепени от омраза, насадена от годините унижения трупани от нашия клуб, дето и това им е трудно, искам само признание, както за неуспехите, така и за успехите!
П.С. Както се пее в песента "НЕ ИСКАМ АЗ ЧОРБАРСКАТА ЛЮБОВ..." :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “ЦСКА”