Малко ретро... :)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Малко ретро... :)

Мнениеот TPAKTOP » 19 авг 2010 14:46

botkata написа:А цесека умре але але,а цесека умре алеале а цесека цесека умре але але!!!!!!
САМО ЛЕВСКИ! психопати долни!

И днес като си се събудил си забравил да си вземеш "умствения багаж" нали?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 19 авг 2010 14:50

Кашчей написа:
bigthener написа:За тоя с 60-те титли - вярвай си.

А за Кашчей - и да не съм го гледал, съм му чел простотиите... аре отивай в кочинката... опа абравих... тя е срутена

А аз съм го гледал!

За теб няма какво да кажа, освен че си остър, много остър!

Аман от келеши, за които да обидят насрещния е проява на висша форма на интелигентност!

И какво като си го гледал,Байерн се разходиха,а за реванша защо мълчите,като п---и бе,защото ви шибаха с 4:0,нали отворковци...То по вашата логика и ние трябва да овикаме небесата,защото сме били Барса с 5:4 в София,а на реванша губим с 0:4,по това си личи кои фенове са по-здраво стъпили на земята,ама какво да ти говоря...И какво,като до 18 мин. сте водили 3:0,мача е 90 мин. и отгоре,германците и те за нула време ви върнаха 2 гола...

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 19 авг 2010 14:54

Още за този мач,цска за цял мач два пъти минаха центъра пич,на реванша и ние сме падали,ама никой не ни е смачквал така...Помня ги много добре и двата мача.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 авг 2010 14:56

blue_ power1 написа:И какво като си го гледал,Байерн се разходиха,а за реванша защо мълчите,като п---и бе,защото ви шибаха с 4:0,нали отворковци...То по вашата логика и ние трябва да овикаме небесата,защото сме били Барса с 5:4 в София,а на реванша губим с 0:4,по това си личи кои фенове са по-здраво стъпили на земята,ама какво да ти говоря...И какво,като до 18 мин. сте водили 3:0,мача е 90 мин. и отгоре,германците и те за нула време ви върнаха 2 гола...

Това добре сте го научили от мача с Антверп? :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 19 авг 2010 14:59

По тая логика ние трябва да се кефим че бием Барса 5:4 и падаме на реванша 0:4. Аре стига се правихте на олигофрени

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 19 авг 2010 15:03

TPAKTOP написа:
blue_ power1 написа:И какво като си го гледал,Байерн се разходиха,а за реванша защо мълчите,като п---и бе,защото ви шибаха с 4:0,нали отворковци...То по вашата логика и ние трябва да овикаме небесата,защото сме били Барса с 5:4 в София,а на реванша губим с 0:4,по това си личи кои фенове са по-здраво стъпили на земята,ама какво да ти говоря...И какво,като до 18 мин. сте водили 3:0,мача е 90 мин. и отгоре,германците и те за нула време ви върнаха 2 гола...

Ние нашите издънки си ги знаем,ама защо мълчите за вашите се пита тук,защо изместваш темата за Антверп,знаеш ли колко национали имаха в отбора на Белгия тогава бе пич,а какво представляваха белгийците през 80-ТЕ години...Аре прочети тук там и тогава ми се хили,като п---а в розови гащи...Ние ги надиграхме и в двата мача,независимо от отпадането...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2010 15:36

TPAKTOP написа:

И преди това от мача с "Вележ" Мостар, но на такива подвизи само Левски са способни:да водиш минути преди края с 2 гола и да те бият :mrgreen:

Аз така и не му разбрах отговора на този Синя сила уан :roll: Какво общо има въпросът ми за конкретен мач, с това, което се е случило на реванша :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
lestat33
Контакти:

Мнениеот lestat33 » 19 авг 2010 18:56

Не съм привърженик на нито един от двата отбора.Но да отричаш успехи и да пишеш глупости това е типично за феновете на Левски.То и Реал мадрид години наред имаха най-доброто и са най-богатият клуб но това не му помагаше(сравнение).В Цска е имало добри футболисти и трениори и имат повече успехи от Левски приемете го и престанете с тези глупости ...власта ,комунизма и т.н.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2010 19:33

lestat33 написа:Не съм привърженик на нито един от двата отбора.Но да отричаш успехи и да пишеш глупости това е типично за феновете на Левски.То и Реал мадрид години наред имаха най-доброто и са най-богатият клуб но това не му помагаше(сравнение).В Цска е имало добри футболисти и трениори и имат повече успехи от Левски приемете го и престанете с тези глупости ...власта ,комунизма и т.н.

Направо ти личи, че не си фен на нито един от двата отбора.. особено на ЦСКА :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”