Господа от Гонг-Други отбори не играят ли днес?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Господа от Гонг-Други отбори не играят ли днес?
Ще чакаме и се надяваме да направите каквото е нужно.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Синя окупация написа:Е вие какво искате хората да пускат мачове на Вихър Горубляне ли?!![]()
![]()
Точно в това е проблема. За националните медии няма разлика между Черно море и Вихър Горубляне.
Синя окупация написа:Е вие какво искате хората да пускат мачове на Вихър Горубляне ли?!![]()
![]()
Еми то Лецки=Вихър Горубляне,така,че за това не се притеснявай,давайки ваши мачове,все едно дават мачове на Горубляне,дори да не ги обиждам момчетата от Горубляне

По темата,не е редно да не се обръща внимание на другите отбори,стенли не се оправдавай,оправданието е като з.а.д.н.и.к.а,има го всеки

Разбирам да не беше нарочно,но Томето и Никито,да ме прощават,ама коментарите им са свързани с пренебрежение спрямо отборите извън столицата,това не е нормално

Да бяхте пратили Добри.......
MORSKI, бъркаш уважението с работата и усилията, които се полагат да се отразят всички възможни спортни събития. Явно каквото и да напиша, няма да повлияе на мнението ти, но това за оправданието/задника... някак не върви в този смисъл. Ако си на възраст, на която да работиш, ще знаеш за какво говоря.
Модераторите не са ви враг!
Виж сега,знам,че е невъзможно да отарзите всички събития,но не мерите с еднакъв аршин,това не можеш да отречеш
Пак ти казвам,слушал съм много пъти как шефа ви(Томислав)много често се отнася с видимо пренебрежение към по-малките отбори,не знам дали го прави нарочно,искрено се надявам да не е така,но е факт.
Пък и щом можете да отарзите мач на Цска в турнира,ще можее да отразите този на Локо Пловдив и Спартак,но не успяхте....
Съвсем логично е да се замислим,че това е тенденциозно поведение.
Дано утре имате екип на нашия мач с юношите,защото ще бъде жалко,ако пак проспите събитие

Пък и щом можете да отарзите мач на Цска в турнира,ще можее да отразите този на Локо Пловдив и Спартак,но не успяхте....
Съвсем логично е да се замислим,че това е тенденциозно поведение.
Дано утре имате екип на нашия мач с юношите,защото ще бъде жалко,ако пак проспите събитие