pomiqrat написа:И въобще не ми пука за мача на ПФК Левски!
не е вярно, всички мазни чорби се молите на аллах Левски да губи мачовете си
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
pomiqrat написа:И въобще не ми пука за мача на ПФК Левски!
naso написа:pomiqrat написа:И въобще не ми пука за мача на ПФК Левски!
naso написа:pomiqrat написа:И въобще не ми пука за мача на ПФК Левски!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
akademix17 написа:29. Победите на Лефски над ЦСКА винаги се смятат за международни и са най-големите успехи в цялата история на подуянския клуб .
akademix17 написа:Само не знам защо серете в нашите теми а не в собствения си форум... като не ви изнася не коментирайте тук и готово.
akademix17 написа:Само не знам защо серете в нашите теми а не в собствения си форум... като не ви изнася не коментирайте тук и готово.
Avenger написа:Да не би да сте се събрали с ГА и после да се молите да паднем с/у АИК........нали???!!!!! само това чакате...... смешници не се ли научихте да си гледате вас бееее.... гледайте си там Гьоре ли, Джоре ли е, както ваш Ники написа..... май и аз 10 пъти ще ви повторя, че на вас това ви остана: Ей за това най-голямата ви футболна радост ще са провалите на Левски, но винаги ще имате горчив вкус от успехите му в устата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта