Обективно съдийство срещу ЦСКА си пожела нападателят Мирослав Манолов. Мачът е в неделя в София.
- В България силите са изравнени и точно подобни тънки грешки на съдиите могат да обърнат мачовете. Силно вярвам, че в неделя реферът няма да се съобразява с името на съперника и ще отсъжда по правилата - заяви Манолов.
Той напомни, че Черно море винаги гони трите точки, независимо дали играе с ЦСКА или Видима например.
- Минаха времената, когато името ЦСКА стряскаше. Сега за нас това е мач като всеки друг, в който ще подходим с необходимото уважение към противника и ще се стремим да вземем максимума - допълни Манолов.
Миро Манолов: Вече никой не се плаши от ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Миро Манолов: Вече никой не се плаши от ЦСКА
Миро Манолов да се оправя и да влиза в игра. С тази игра както са слаби сега ЦСКА ще ни опънат и ще ни държи влага да Варна ,иначе късмет на Моряците ,но при нова загуба незнам вече за къде ще вървим 

Това, което си постнал е съкратена част на интервюто. Поне да беше сложил цялото...
И от мен пожелания за Миро по-бързо да оздравява и дано си върне формата.
П.П. http://www.ole-bg.com/185481.html
И от мен пожелания за Миро по-бързо да оздравява и дано си върне формата.
П.П. http://www.ole-bg.com/185481.html
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Миро е прав! Обаче ми се струва,че и Морето не са отбор страшилище. Мисля че това ще е първата победа на Цска в шампионата.
-
- Контакти:
wiseman написа:Миро е прав! Обаче ми се струва,че и Морето не са отбор страшилище. Мисля че това ще е първата победа на Цска в шампионата.
Ами ако Морето продължава така с тази жалка игра , ръководена от свръх специалиста Велизар и аз не виждам как ще бием ЦСКА. Незнам вече трренер ли нямаме и или ФУТБОЛИСТИ , май и двете

- vrajdebec
- Контакти:
Жардел ще играе ли

ще видим не се ли плашът авантата ве4и свърши почваме ги и 4ерно море са първите от списъка ни
Samo CSKA
То отдавна в нашето първенство няма кой от кой да се плаши.Мисля все още съдиите продължават да се плашат и с леки побутвания свирят за отборите със стара слава.
Uri_Boyka написа:ще видим не се ли плашът авантата ве4и свърши почваме ги и 4ерно море са първите от списъка ни
Чували сме го това!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- The Sailor Man
Изобщо никога не съм уважал двете грандчета Левски и ЦСКА.Ама никак,никога не са ме респектирали и винаги съм отивал на мачовете с тях само с една идея-Черно Море да ги разгроми,унижи и прегази...както си е нормално.Всякакъв друг развой съм го приемал за ненормален,за плод на съдийски аванти,малшанс и т.н.,за мене не страшилище,за мене те не са достойни да играят на един терен с голям отбор като Черно Море.Радвам се,че и играчите отдавна мислят така - те са в Черно Море,следователно са при най-добрите,следователно трябва да размазват такива измислени отбори като тоя с който играем в неделя....или ако не ги размазват,то поне да вземат задължително точки.Авантата свърши...правилно,дойде 1989 и авантата от Черно Море свърши както се вижда последните години...особено ярко 2009,когато ви пернахме 1:0,смъкнахме от върха и загубихте титлата.Авантата свърши,комунизма си отиде,Джуров пукна...логично и тяхното дете се сгърчи в агония и дори нямаше да е в А група ако не бяха анахроничните излблици на Гоце и СерГей да запазят червената петолъчка като символ.И това ще мине и падението продължава.Защо да не продължим агонията им?Не виждам изобщо какво ни притеснява това,че някакъв си отбор там имал нужда от точки?Дреме ми на оназ работа,и Академик имаше нужда от точки,бихме го.Суеверен съм и няма да прогнозирам мача,но е крайно време нещата да си дойдат на мястото и както каза Велизар Попов Черно Море да вземе 3 точки на чужд терен.Това е нормалния развой,големия отбор,т.е. Черно Море да вземе задължителните си 3 точки от някакъв си гърчещ се изпадащ дето запалти не дава,осигуровки не плаща,дължи пари на всички и всичко....
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"