Гергов заяви, че сделка няма да има на всяка цена

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Гергов заяви, че сделка няма да има на всяка цена

Мнениеот 1912 » 04 фев 2009 19:48

Сделка няма да има всяка цена, издръжката ще е най-малко по 250 00 месечно

Членът на Националния съвет на БСП Георги Гергов заяви, че сделка за закупуването на Локомотив (Пд) няма да има на всяка цена.

Както е известно собственичката на пловдивските "железничари" Галя Топалова постави висока цена за акциите на клуба. Според слуховете става дума за повече от 5 000 000 лв.

Бизнесменът е изчислил, че издръжката на клуба, включвайки и подновяване на автобусите и ремонт на спортната база, както и заплатите на футболистите, ще му струва по 250 000 хиляди месечно.

"Щом съм влязъл в преговори с г-жа Топалова, значи съм оптимист за сделката. Но добър край не е задължително да има. Аз не влагам пари в нещо, което ще ми носи само загуба", сподели Гергов пред Ринг Тв.

lud
Контакти:

Re: Гергов заяви, че сделка няма да има на всяка цена

Мнениеот lud » 04 фев 2009 20:00

ti kadeto zlobeesh shto ne sa e***sh v ga za a da go tu*a na maikati .?????????????????????nali viq igraete sas otbori ot 2,3 deviziq i se ma4ite .nali se molite na maikata svinq da va vzeme aaaaaaaa???????????????????????????????????kvo va barka lokoto a ve neshtasnici?sinove ste na kurvi i ste rajdani ot gas .pak sme po dobri ot vas .i da ne na vzeme pak shte sme edna klasa nad vas ve neshtasnici .ot 97 godina ste na bili 1 pat i ste stavali vinagi za smqx .zlobeite .cql jivot ste bili komunisti4esko drujestvo o sega shte izpadnete i shte se zatriete

2 седмици бан за изключително обидни реплики. Следващия път пиши на кирилица.
-mike28

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 04 фев 2009 20:28

Защо, бе, какво му е на Мерцедеса, та Гергов да го сменя, добре си е автобуса Този новия, ясно, че Галя ще си го вземе и пребоядиса Има и една Сетра за дубъла И какви инвестиции в базата, като още не му е отдадена Дотогава няма да инвестира нищо Най - много 100 хил. да харчи на месец за издръжката :|

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 04 фев 2009 20:48

Аз едно не мога да разбера феновете на Ботев и в този сайт и в един пловдивски сайт постоянно повтарят ,че с Гергов нямало да е по добре не давал пари и все неща в този дух.Ако е така те би трябвало да се радват,че Гергов взима Локото,а те със нескрита злоба и чувство на удволетвореност пишат и коментират всеки слух в който се казва,че сделка нямало да има.Смешно е,според мен по добре да не се избързва и да се приказва предварително каквото и да е защото в очите на неутралният фен ставате смешни и двата лагера жълто-черни и черно-бели

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 04 фев 2009 20:49

KOKO_1912 написа:malkiq spri trevata 6toto mai zabravi 4e mu vikahte svinar ot qgodovo , dart komunist, izmamnik i pro4ie kogato iska6e botev a sega 6e mu svirite na svinskata pi6ka.nikoi ot fenovete ne se e molil na krasteva vinagi sme kazvali 4e ne iskame selskoto ima razlika ne si nagajdai kakto ti e udobno i po malko psuvai 6toto 6e se iztarve6 nqkade i mnogo boi 6te otnese6

ИЗЧЕЗВАЙ !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

fcb

Мнениеот fcb » 04 фев 2009 22:49

aз още в началото казах,че сделка с гергов 100% ще има.и ще има.конкретно в този случай имам информация от източника-познават по-малкия от двамата сина на гергов-Цветомир.За тези които не знаят Георги Гергов не притежава почти нищо на собствено име-ЦУМ,хотелите по черноморието,кариерите,мисля че дори и Пълдин се водят на синовете му-Тодор и Цветомир.В моменат в албена локо са хотела на Цецо ,а не на Георги Гергов .А за Цецо мога да кажа,че е толкова фен на льоко колкото съм и аз. ;)

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 04 фев 2009 22:55

fcb написа:aз още в началото казах,че сделка с гергов 100% ще има.и ще има.конкретно в този случай имам информация от източника-познават по-малкия от двамата сина на гергов-Цветомир.За тези които не знаят Георги Гергов не притежава почти нищо на собствено име-ЦУМ,хотелите по черноморието,кариерите,мисля че дори и Пълдин се водят на синовете му-Тодор и Цветомир.В моменат в албена локо са хотела на Цецо ,а не на Георги Гергов .А за Цецо мога да кажа,че е толкова фен на льоко колкото съм и аз. ;)

И какво? Давай нататък,че стана интересно... :roll:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

fcb

Мнениеот fcb » 04 фев 2009 23:16

ами Цветомир е казал още като излезе новината преди няколко седмици,че вече са ва купили.и това което си говорим с приятели си мислим ,че новината за разледването им за източване на ддс са ги накарали да преговарят с транспортната фирма на топалова (а галя е искала да се отърве от вас и клубът ви са го продали точно за един ден) ,и в момента сключат някакви договори със задна дата свързани с ддс-то и така след разследването им да излезат чисти.Та общо взето всички тези преговори за локо са някакъв театър, използват за отвличане на вниманието,и всъщност тези куп адвокати и икономисти в момента уточняват други сделки свързани с това ддс.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 04 фев 2009 23:23

fcb написа:ами Цветомир е казал още като излезе новината преди няколко седмици,че вече са ва купили.и това което си говорим с приятели си мислим ,че новината за разледването им за източване на ддс са ги накарали да преговарят с транспортната фирма на топалова (а галя е искала да се отърве от вас и клубът ви са го продали точно за един ден) ,и в момента сключат някакви договори със задна дата свързани с ддс-то и така след разследването им да излезат чисти.Та общо взето всички тези преговори за локо са някакъв театър, използват за отвличане на вниманието,и всъщност тези куп адвокати и икономисти в момента уточняват други сделки свързани с това ддс.

Добре,може и така да е."Безплатен обяд няма" .Но я ми кажи,ако Гергов ви беше купил вас,как щяхте да реагирате?В смисъл,нямаше ли да сте доволни?
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Локо Пловдив”