Мнениеот The Sailor Man » 19 авг 2010 12:38
С 2 неща не съм съгласен.Първото е тактически правилната игра.В мача с ЦСКА акулите имаха числен превес 11 към 9 и вместо да натиснат и смажат съперника си с решителен 3-ти(и 4-ти) гол те оставиха да бъдат атакувани от червените 9 играча и какво?Ами греда на Тодор Янчев.Супер малшанс за ЦСКА и абсолютно глупаво поведение с огромния числен превес,да си 11 на 9 и да се окопаеш в защита - просто безумно от тактическа гледа точка,също и да предоставиш топката на съперника вместо да я разиграваш и да разгърнеш превеса си.В мача с Левски след влизането на Кривия Черноморец просто не знаеше къде се намира,тотален хаос,абсолютен малшанс за Левски,които ги навряха буквално до голлинията им.Също грешна тактика,20 минути опълчение е прекалено много при все,че в Левски има добри стрелци от далеч както се видя.3-тото е,че Черномроецд играе защитно и на контра.Да,това минава срещу Левски и ЦСКА,но с Академик мина ли?Не,когато се играе защитно срещу Черноморец или не се атакува сляпо и масирано,то Балъков е безпомощен.Миналия сезон Велизар Попов 2 пъти приложи тази тактика и Черно Море 2 пъти би Черноморец с по 2:0 само с тактическо надиграване.Срещу затворен футбол Черноморец е безпомощен.Освен това искам да кажа,че Ясен Петров тактически е много много слаб треньор и разкриването на негови слабости никак не е трудно.В Черно Море прилагаше подобен футбол,слепешко нападение и преса,получавахме тъпи голове и редяхме точно такива загуби в които уж надиграваме и мачкаме съперника,да,ама не както се казва.Иначе се радвам и поздравявам Черноморец,че опердашиха двата най-измислени отбора в историята на Българския футбол,убийци и вредители номер 1 на тази игра в България.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"