Топчооо написа:zlatan написа:аз съм този с предчуствията ,някои може да ме помнят от мачоветв с Калмар-та утре мача ще го вземем може би с 1:2,3 незнам но утре Левски ще изненада АИК с контра действия помнете ми думите.Иначе загуби отпадания-да топка е всичко е възможно но не и тази година УБЕДЕН СЪМ.
Дай боже да се сбъдне отново предчуствието ти.Но след отпаданията от Бате,Дебрецен,Жилина и Тампере аз очаквам всичко от Левски !!!
Така като се замисля е време да спрем да говорим за Дебрецен , Жилина и БАТЕ...Едно, че не само Левски си изпати от тях.Второ , че тия отбори играха достоино и в ШЛ.Жилина тепърва....Аиде Тамперее,Беверен, Антверпен е едно мааа тия последните години...савсем друго.Единственото е , че ЦСКА не са падали от тях ( даи боже и да не им се налага да играят и да губят де) и затова ги коментираме.Просто мисълта ми е , че по наща логика и Севиля трябва да се срамува от мача си с Брага или Спарта Прага от този с Жилина да не говорим за Тотнъм...простоо се случва.Преглащаме и продължаваме.дебрецен,Жилина и БАТЕ бяха по настоичиви и упорити...Това бяха шампиони все пак..не говорим за някои средняк от Словакия..
Надявам се да вземем добър резултат.Ще сам що годе доволен и на 1-1.