А по темата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Pro.Daeg написа:Пссссс ей уолкър къф си ти бе майна къф си ти ,че да влизаш в сайта на отбор който не харесваш и да правиш забележки бе ? Не си добре дошъл сеш се ?
mArKa написа:storm написа:Pro.Daeg написа:Пссссс ей уолкър къф си ти бе майна къф си ти ,че да влизаш в сайта на отбор който не харесваш и да правиш забележки бе ? Не си добре дошъл сеш се ?
Не наистина ,какво е това .Пишете някви романи и то копирани от някъде . Както с онова твойто "Когато бях от ЦСКА" .Всеки ден е това и то по няколко теми да наводнявате форума с някви безмислени анализи спрете се на никой не му харесва .А пък мен лично ме дразни
Като казваш, че статиите са ми копирани моля след всяка една от мене публикувана, покажи на всички линка със статията в някакъв сайт и тогава говори кои от къде ги копира. Като те дразни, като прочетеш, нещо, на което да пише про даег или марка просто го подмини, или не зависта те гложди от вътре, разбирам те ... Завистник ...
Cesc Fabregas написа:Ставате досадни вече, спрете се с тоя мангасар
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост