ЛокоМотив Пловдив написа:Ами първо на първо трябва да оближете тестесите на тези от ТВ+! После да направите 68 с тези от Про Бг (68 това означава, че вие ще им свирите, а те ще имат 1 да ви връщат), понеже ще излъчват супердербито Левски - Калиакра, но не и Локомотив и Литекс, които са 2 от 3-те отбора, които имат по 7 точки (но товане ме учудва... вашата публика е супер разглезена и ако не станете първи не можете да съберете 2 000 човека на мач и всички са свикнали да гледат по телевизията!) Като за финал ще ви се наложи да направите статуя на Коко Динев как ви дава Дембеле, а вие на него пари.
А шведското първенство е 300 пъти добро от нашия кървав секс с всичко футболно, което наричаме шампионат! Не може 60 години да са станали общо 7 отбора шампиони. 5 отбора по 1 път, а другите 2 всяка година си менкат първенството и играят смешно дерби, а феновете им са 8-ми клас, пушат трева, мислят си, че са хулигани и си гледат мача вкъщи докато играят на компа!
За мача не знам, дано да гледам хубава игра, пък ако не... няма да е разочарование, понеже съм свикнал дълги години с "А" групата ни!
Левски си е Левски брат, това е положението. Примири се!