cristely написа:До: 7:2
Бих се обърнал към теб с "приятелю", само, че си много малък. За това много от нещата не си ги виждал и преживял. Чул си от тук и от там различни неща и си запомнил това, което ти отърва. Твоят Левски беше полицейски отбор. ПОЛИЦЕЙСКИ. Всички футболисти бяха с чинове от МВР и още половин дузина други отбори, така както футболистите на ЦСКА, Черно море, Сливен, Ботев и други пък бяха с чинове от армията и флота. Не ми говори за чистия и идеален образ на отбора си. Всички бяха вътре. Но каймака обираха Левски и ЦСКА. Оня отбор от преди 1945 няма нищо общо с Шампиона Левски от 1945 и насетне. За това казвам, че отбора ви е паразит, който тр да се унищожи.
Левски и ЦСКА са били и продължават да бъдат под един знаменател колкото и да не ти се вярва. Може да ти е неприятно и да се чувстваш обиден, обаче такива са реалностите. Това е ФАКТ.
Че никой няма да ви разтури е истина, но ако спрете да се държите като ощипани моми, като дисиденти и спрете да ревете за щяло и нещяло, всички ние привърженици на останалите наритани от БФС отбори ще се чувстваме далеч по-добре.
chernomore/viewtopic.php?f=&t=10290 - ето ти още едно доказателство.
Не искам да чувам реване от чорбари и левскари!!!
Първо пак може да ми викаш приятел, независимо от разликата в годините ни и тя едва ли е повече от 10, но както и да е.
Второ- не съм чул от тук и оттам разни работи, а са ми разказани от стари хора, подчертавам привърженици на футбола, на които мога да имам много по-голямо доверие отколкото на теб или който и да е друг изявяващ се като стар човек във форума и мислещ съответно, че неговото мнение е миродавно за тези времена. Никой от Левски не е искал да има нищо общо с милицията, та затова е викано И преди и сега Левски значи свобода, от привържениците на отбора ни и Левски оле нищо общо с МВР още преди 1989 година или това не е така