Rexxar написа:Аик са били Калмар с 3:0.
Опичайте си мозъците, нещастници.
Здрасти, "щастливецо"!!!

Що си не...!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rexxar написа:Аик са били Калмар с 3:0.
Опичайте си мозъците, нещастници.
veseo написа:Защо ще загуби ли? Защото АИК не са нито отборче в криза като ЦСКА, нито сателит като Локо СФ, който винаги е готов да загуби или да пусне нужния брой мачове, за да е угодно на Левски
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
santiliana написа:Много ще ми е трудно да приема това, ако наистина се случи, но ми се ще да насочим разговора 24 часа преди мача с АИК и под малко по- ексцентричен ъгъл като поговорим:
Има ли наистина голяма вероятност сините футболисти да загубят от АИК и в крайна сметка да отпаднат от ЛЕ? Според мен- ДА.
Преди да започне някой да ме критикува и заклеймява искам да изясня, че съм маниакален фен на Левски и може би именно и от известна доза фатализъм пускам тази садо-мазохистична тема, най- вече за счупване на каръка при гостуванията ни из Европата. Защото почти винаги, когато аз и многобройните сини фенове сме били оптимисти преди решителен мач, все нещо се е обръщало срещу нас и в крайна сметка сме били потърпевши от крайния резултат. Ето защо поставям тази тема за да обсъдим причините (видими и невидими), които могат да доведат до провал в кампанията. Нещо като превантивна тема, с която да "успим дявола" и предпазим от инфарктни мигове в двубоя с коравите шведи.
botkata написа:santiliana написа:Много ще ми е трудно да приема това, ако наистина се случи, но ми се ще да насочим разговора 24 часа преди мача с АИК и под малко по- ексцентричен ъгъл като поговорим:
Има ли наистина голяма вероятност сините футболисти да загубят от АИК и в крайна сметка да отпаднат от ЛЕ? Според мен- ДА.
Преди да започне някой да ме критикува и заклеймява искам да изясня, че съм маниакален фен на Левски и може би именно и от известна доза фатализъм пускам тази садо-мазохистична тема, най- вече за счупване на каръка при гостуванията ни из Европата. Защото почти винаги, когато аз и многобройните сини фенове сме били оптимисти преди решителен мач, все нещо се е обръщало срещу нас и в крайна сметка сме били потърпевши от крайния резултат. Ето защо поставям тази тема за да обсъдим причините (видими и невидими), които могат да доведат до провал в кампанията. Нещо като превантивна тема, с която да "успим дявола" и предпазим от инфарктни мигове в двубоя с коравите шведи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта