Едно голямо БРАВО на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Едно голямо БРАВО на Литекс

Мнениеот Corwin » 18 авг 2010 21:55

Гришата си изби разходите по отбора за следващите 5 години...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 авг 2010 22:01

Литекс повече пари щеше да спечели,ако отстрани Дебрецен и в групите на ЛЕ вземе някоя друга победа.Но, сега без И.Попов мисията изглежда невъзможна.Отделно в Първенството без капитана си, нивото на Литекс пада. Така,че минусите са в повече и загубите ще бъдат повече. 8-)

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 18 авг 2010 22:04

Sole написа:Литекс повече пари щеше да спечели,ако отстрани Дебрецен и в групите на ЛЕ вземе някоя друга победа.Но, сега без И.Попов мисията изглежда невъзможна.Отделно в Първенството без капитана си, нивото на Литекс пада. Така,че минусите са в повече и загубите ще бъдат повече. 8-)

Има нещо такова никой фен на отбора си не се радва от продажбата на капитана това е ясно. Но няма смисъл да продължава да боксува тук нека се развие и дано ги разцепи :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 авг 2010 22:08

И от мен браво за поредния удар на Гриша Ганчев и Литекс.Успех на Ивелин Попов в Англия и дано един ден го видим с фланелката на още по-голям клуб от Блекбърн!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 18 авг 2010 22:13

Parmalat написа:Ако е 3 000 000 паунда това са 3 630 000 милиона евро или 7 200 000 милиона лева :shock: !!!

Браво , но съм сигурен , че не е продаден за такава сума .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 авг 2010 22:37

Parmalat написа:Toва е втори силен трансфер на Литекс в рамките на няколко седмици.Галато беше наблюдаван в Литекс от Малага,но както знаем парите прибраха Атлетико Паранензе!Така Галато ще играе в Примера Дивизион,а Попа в Премиършип!Двама играчи продадени в двете най-силни първенства в света(Висшата лига номер 1,а Примерата номер 2) :)

Висшата лига и на книга не е на първо място. Още три такива трансфера и сме на световното
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 авг 2010 22:43

Няма такъв трансфер все още, в официалния сайт на Блекбърн няма нищо за подобен трансфер 3 часа след като нашите сайтове преписаха една и съща новина, ако беше подписал договор първо ще се появи в официалния им сайт, иначе ако е вярно - успех на Ивелин Попов, въпреки че можеше по-сериозен клуб да му се намери, все пак Блекбърн е средняк в английското първенство и не се бори за нищо, освен да не изпадне в Чемпианшип, но все пак успех, дано от там да пробие в някой по-сериозен отбор
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 18 авг 2010 22:57

Gateca написа:
Parmalat написа:Ако е 3 000 000 паунда това са 3 630 000 милиона евро или 7 200 000 милиона лева :shock: !!!

Браво , но съм сигурен , че не е продаден за такава сума .

Альоуууу, да сте чували за аритметика :?: Бюджета на САЩ не е толкова :cry:
Успех на Ивелин Попов :!:

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 18 авг 2010 23:01

Браво за трансфера. Дано се развие там и да улегне и да помогне на националния отбор. Въпроса е сега кой ще го замести в Литекс. :roll: Не знам дали Брату ще успее да го замести.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 18 авг 2010 23:01

Само не разбрах на какво викате браво. Що за политика е това да си продаваш най-добрия играч и капитан на тима точно преди "най-важния мач за годината", както го каза Петко Петков?
И какво излиза сега, Гришата си изби парите за стадиона, а феновете няма да гледат групите на Лига Европа, няма да гледат силни отбори.
Ако това беше станало в Левски и ЦСКА не ми се мисли какви псувни щяха да летят по адрес на собствениците. Но понеже става въпрос за Гришата, то трансфера светкавично се обявява за гениален, за най-великия в историята на световния футбол, а ръководството на Литекс за по-добро от това на Юнайтед, Реал и Барса взети заедно. Пичове, просто е смешно. Иначе успех на Ивелин, ако има късмет, може да дръпне много.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Литекс”