Феновете на Левски счупили "само" 10 седалки на ст.Лазур

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Феновете на Левски счупили "само" 10 седалки на ст.Лазур

Мнениеот sostenere » 18 авг 2010 21:06

Converse написа:От поста ти разбрах, че не си бил на мача.
1. Тези седалки на "Лазур" нямат нищо общо с "менте", а са от дебела пластмаса и са закрепени плътно и здраво, като мноооого трудно могат да се счупят само от скачане, ставане и сядане.
2. Нашата агитка не скача ли, не се ли радва ? А знаеш ли за година и половина колко седалки са счупени ? Точно 2.

Не знам какви са седалките на стадиона, това значи ли, че и аз не съм бил на мача ?
И какво като са счупени 10 седалки, в сектора до клетката бяха Запад, при тях знаем какви крайни фенове има, които не мислят много много, че са счупили 10 седалки голяма работа...
Ти кажи на европейския ви стадион защо в сектора за гости се влиза през едно входче широко 1 метър и половина и 2500 човека се бутаме в жегата като животни ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 18 авг 2010 21:08

sostenere написа:
1. Тези седалки на "Лазур" нямат нищо общо с "менте", а са от дебела пластмаса и са закрепени плътно и здраво, като мноооого трудно могат да се счупят само от скачане, ставане и сядане.
2. Нашата агитка не скача ли, не се ли радва ? А знаеш ли за година и половина колко седалки са счупени ? Точно 2.

Не знам какви са седалките на стадиона, това значи ли, че и аз не съм бил на мача ?
И какво като са счупени 10 седалки, в сектора до клетката бяха Запад, при тях знаем какви крайни фенове има, които не мислят много много, че са счупили 10 седалки голяма работа...
Ти кажи на европейския ви стадион защо в сектора за гости се влиза през едно входче широко 1 метър и половина и 2500 човека се бутаме в жегата като животни ?

Защо питаш мен, като този стадион не е наш ?
Щом не знаеш какви са седалките, значи си бил в клетката.
Защо като, след като ?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 18 авг 2010 21:10

Converse написа:
Защо като, след като ?

... :?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 авг 2010 21:10

batmanlevski написа:"приятелю" дето си отворил темата,ти ходил ли си на този ваш стадион,това освен на разорана нива на нищо друго на прилича.сори, но е истина.

Ти 100 % пък не си виждал на живо Лазур . За нивата не бери грижа. Хич не е нива, цвета на тревичката си отиде от Онтарио глупостта, но ние за две години си правихме и изкуствена настилка, направихме си и естествена тревица ако ще и нови чимове от кампуса ще вземат, пак ще има цвят, а вие, вие накъде? :) .
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 18 авг 2010 21:21

Converse написа:
sostenere написа:

Защо питаш мен, като този стадион не е наш ?
Щом не знаеш какви са седалките, значи си бил в клетката.
Защо като, след като ?

Ми марш от стадиона тогава!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 18 авг 2010 21:24

Нищо против, но както знаеш обикновенните фенове са буква безгласна ! ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 авг 2010 21:24

antonio написа:Черноморец, радвайте се, че са само 10. Все пак говедата я измислиха тази мода със чупенето на седалки на един мач на Армията и за тях само 10 счупени седалки е идилия. Така че нека приветстваме агитката на Левски. Браво момчета, европейци сте !!!! И вметвам още нещо, което страшно много ме радва при феновете на Левски - бдителността им - след всеки мач с ЦСКА те имат нова песен - естествено преработена от червената торсида. Браво европейци !!!

На "говедата" да им лапаш макарите,особено на онзи,черния,дето ви го монтира на Г сектор!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 18 авг 2010 21:38

Синьо сърце написа:
antonio написа:Черноморец, радвайте се, че са само 10. Все пак говедата я измислиха тази мода със чупенето на седалки на един мач на Армията и за тях само 10 счупени седалки е идилия. Така че нека приветстваме агитката на Левски. Браво момчета, европейци сте !!!! И вметвам още нещо, което страшно много ме радва при феновете на Левски - бдителността им - след всеки мач с ЦСКА те имат нова песен - естествено преработена от червената торсида. Браво европейци !!!

На "говедата" да им лапаш макарите,особено на онзи,черния,дето ви го монтира на Г сектор!

Няма нужда от такива изблици на гняв, моля!Все пак сме, преди всичко хора, а не ЧЕРНИ и Бели.... ;)

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 18 авг 2010 22:28

Пуберчо,кочината няма да я трошим повече,защото държавата се осъзна най-накрая и си прибра имота от наглите шумкарски потомци.Синовете на шапкари останаха без теренче ! Второ- торсида има в Южна америка,а вие сте анално заченати в москва и сте балейщчики(джии).Трето- точно вие да говорите за копи пейст,дето нямате собствено име,а копирате съветските си бащи,е смешно и жалко,меко казано :mrgreen:

bobi743
Контакти:

Мнениеот bobi743 » 19 авг 2010 00:38

Феновете на левски открай време си чупят седалки, като не са доволни от резултата.Нищо чудно в тази работа , стига да си ги платят.Ето тук идва вече чудото "АКО" си ги платят - нека да трошат.

Върни се в “Черноморец”