Италианската Серия А по ТВ+?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Италианската Серия А по ТВ+?
аз ти казвам, ти ако искаш ми вярвай 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
naso написа:кво па сички реват срещу булсатком... ако искаш да гледаш - ще плащаш... и те са платили за да го излъчват...
Ами аз като плащам,а не гледам!!!???
И ти си гледал Левски като гости,колкото и аз!

-
- Контакти:
на кой му пука? гледам си го и по aldjazira i po skysports, безмислено е да се купуват права за тези първенства и да се кодират според мен.
- controller
- Контакти:
Бижутера написа:controller написа:Много по(-)здрави за "спортните ни телевизии" , ******та ви !предполагам и испанското ще го дават по ТВ+ , е ще плакнем очи и бълваме псувни с аржентинското и руското първенство !
слагаш си булсатком и готово, какъв е проблема?
Виж сега пич , значи аз съм човек , който мрази монополизма и налагането на нещо не ,зашото искам да го ползвам ,а защото ТРЯБВА ! По тази причина аз трябва да съм на Булсат не защото искам , а защото трябва . Странна ми е тази политика на заралии с ТВ+ , или си с нас ,или хич няам да гледаш ?! Тоест облагодетелствани са само ТЕХНИ абонати , а всъщност ако каналът им бъде достъпен и други кабеларки плащат , за да го излъчват мисля ,че ползата им ще е по-голяма и от такси, и от зрители , или по-скоро те се страхуват ,че ако го направят ще има отлив ,защото абонатите им са на тях САМО заради тези първенства ?
Другата причина поради , която не ми отърва да съм на Булсат е ,че вкъщи имам 3(три) телевизора и плащам такса за кабелна 13 лева , и имам всички канали (с малки изключения) , които бих имал ако съм на Булсат при пакета им за 15,80лв. . Друг минус е ,че нямат информационен канал за градът в , който живея . Тва са ми доводоите , не съм казал ,че Булсат са лош оператор , просто защото никога не съм ползвал услугите им , критиката ми е насочена към "българските спортни телевизии" ! Айде със здраве !

-
- Контакти:
От кой град си?
-
- Контакти:
Абе какъв монополиъм, какви 5 лв. Просто една ТВ купува правата за даден шампионат. То по тая логика и ПРО БГ са монополисти. Сега като са го пуснали в тяхната мража това също не ги прави монополисти. Например преди години и диемата не даваха Примера фрий а по Диема Екстра за 2 лв на мач. Ето това е извиване на пръсти...
Дам, а някой от вас да се е замислял, че за да си сложш чиния, трябва да имаш южно изложение... АКо си със северно- сещате се кога ще си прекарате Булсатком....
MORSKI написа:Дам, а някой от вас да се е замислял, че за да си сложш чиния, трябва да имаш южно изложение... АКо си със северно- сещате се кога ще си прекарате Булсатком....
Всяка сграда има покрив...
- controller
- Контакти:
От кой град си?
Ямбол - пише го

Абе какъв монополиъм, какви 5 лв. Просто една ТВ купува правата за даден шампионат. То по тая логика и ПРО БГ са монополисти. Сега като са го пуснали в тяхната мража това също не ги прави монополисти. Например преди години и диемата не даваха Примера фрий а по Диема Екстра за 2 лв на мач. Ето това е извиване на пръсти...
ПроБг е ефирна телевизия и се излъчва СОВБОДНО с предаватели в над 50 града , както и и присъства в пакетите на всички кабелни оператори . ТВ+ е САМО и ИЗКЧИТЕЛНО за абонатите на Булсат , демек други оператори НЕ я излъчват , демек облагодетелствани са САМО абонантите на Булсат и мза да гледаш спортните събития по ТВ+ - ТРЯБВА да си абонат на Булсат , ей за тва говоря . Но спокойно до няколко годни всичко ще се промени ,пазара не обича изнудванията ! Тия надписи "това излъчване е само за абонатите на Булсат ,и операторите ,които го излъчват ще бъдат съдени" има чувството ,че живея в някаква планова икономика , а не в свободна ! Както и да е ,да не навлизаме толкова дълбоко , така или иначе ПАК ще си намеря начин да гледам мача , да живее интернет

sl321 написа:MORSKI написа:Дам, а някой от вас да се е замислял, че за да си сложш чиния, трябва да имаш южно изложение... АКо си със северно- сещате се кога ще си прекарате Булсатком....
Всяка сграда има покрив...
Пускай ти като искаш 20 метра кабел, който струва сумати пари и при добри съседи, може да бъде орязан....