liverpul11 написа:а ти какво очакваш от говеда? Европеици от факултето.
chernomorets/viewtopic.php?f=&t=56027
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
liverpul11 написа:а ти какво очакваш от говеда? Европеици от факултето.
fabregas_949 написа:liverpul11 написа:а ти какво очакваш от говеда? Европеици от факултето.
chernomorets/viewtopic.php?f=&t=56027
pomiqrat написа:И въобще не [ми пука за мача на ПФК Левски!
Linkin_Park написа:akademix17 написа:Само не знам защо серете в нашите теми а не в собствения си форум... като не ви изнася не коментирайте тук и готово.
Защото в половината си идиотска тема коментираш Левски , е за това бе комплексарче малоумно!
bigthener написа:akademix17 написа:Само не знам защо серете в нашите теми а не в собствения си форум... като не ви изнася не коментирайте тук и готово.
А ти що пускаш тъпи теми? Или ануса още те боли от Гара Дембеле
strajeiko написа:Вие червените приятелки сте с изключително промити мозъци,благодарения на "майката партия" съществувате ,благодарения на комузма имате толкова нелегални титли ,заради комунизма Левски е изгонен от собствения си стадион за да може един друг отбор с петолъчка да играе в центъра на София!Осъзнавате ли какви сте отрепки,ама вадите такива смешни статий ?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
bigthener написа:За тоя с 60-те титли - вярвай си.
А за Кашчей - и да не съм го гледал, съм му чел простотиите... аре отивай в кочинката... опа абравих... тя е срутена
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Roger_Federer написа:TPAKTOP написа:batceko написа:.... що бе .. нали по бтв комеди щяха да дават мача
Айде сега напиши вица за калинките и си ходете у форумЪ! Повтаряте едно и също! Има няколко болести които може да са повлияли на психиката: Алцхаймер, Менингит, Шизофрения. Прочети какви са симптомите избери си болест и отиди на лекар!
Така е.Има още една болест-Говедофрения.Това е,когато един рогат добитък не бъде изкаран на паша,при което полудява,облича разни сини тениски и шалове и започва да мучи радостно,чакайти пъдаря.
Roger_Federer написа:Така е.Има още една болест-Говедофрения.Това е,когато един рогат добитък не бъде изкаран на паша,при което полудява,облича разни сини тениски и шалове и започва да мучи радостно,чакайти пъдаря.cska/viewtopic.php?f=2&t=56101&st=0&sk=t&sd=a&start=10
valio_av написа:Ей Пъстърми ,може да имате късмет.То вие кога ли сте разчитали на футбол.Или ще изкарате компромати или ще провокирате ,не ви ли е срам бе пъстърми?Само се занимавате с интириги и гледате на хляба мекото.Ще станете за смях на Европа (както винаги де)![]()
![]()
![]()
![]()
koi4i написа:Никога не съм се радвал така на влизане в групите на цфка. Господ си знае работата и розовите задници ще бъдар разпорени за ново 48.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта