Най-лошото впечатление от българския футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Най-лошото впечатление от българския футбол

Мнениеот Parmalat » 18 авг 2010 19:01

Тук няма да говоря са стадионите ясно е ,че 98 % от отборите нямат пари да ги оправят,няма и да говоря за слабата посещаемост,а за нещо друго,което искрено ме дразни по време на българските мачове,а именно многото накъсана игра и лежането на футболистите по няколко минути на терена.Не е нормално да има в един мач 50-60 фала. :shock: Понякога си мисля че гледам ръгби,а не футболен мач.Затова реших да изгледам няколко мача от първенствата на Полша,Унгария,Словакия,Словения,Сърбия,
Румъния и установих ,че нашите отбори играят най-грубо от тези първенства които са горе-долу на нашето ниво.Ясно е ,че футболът е мъжки спорт,но с толкова много нарушения и лежане по терена с ясна цел да бавиш играта си е меко казано грозна работа.Вместо да се правят на ръгбисти и ударени от слънчев удар не мислите ли ,че е по добре да вземат да поиграят малко истински футбол? ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Re: Най-лошото впечатление от българския футбол

Мнениеот athom » 18 авг 2010 19:03

То и аз като откарам до 5-6 сутринта в някой клуб, на другия ден ми бучи главата и ми се лежи повечко. Човещинка е. ;)
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
ЛокоМотив Пловдив
Контакти:

Мнениеот ЛокоМотив Пловдив » 18 авг 2010 19:12

Дразни ме факта, че има хора, които са обвързани понастоящем с футболни клубове и участват в изпълкома на БФС! В изпълкома трябва да влизат само хора, които нямат и не са имали нищо общо с който и да е клуб поне 2 години!
Разменям гаджето за 3 литра ракия!
Ако си пич!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 18 авг 2010 19:35

Определено ме дразнят непрекъснатите разправии със съдията! Много ме дразнят и оправданията след загубен мач от сорта на: съдията ни закла..., терена беше лош...., момчетата бяха уморени...., и т. нт.Но, най-лошо впечатление прави, липсата на феърплей в отношенията м/у клубните ръководства на повечето отбори!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 авг 2010 19:35

ЛокоМотив Пловдив написа:Дразни ме факта, че има хора, които са обвързани понастоящем с футболни клубове и участват в изпълкома на БФС! В изпълкома трябва да влизат само хора, които нямат и не са имали нищо общо с който и да е клуб поне 2 години!

Напълно подкрепям!Независимо БФС Нека и другите хора споделят кое нещо им прави най -лошо впечатление в българския футбол. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 18 авг 2010 19:37

И да не е свързан с никой клуб от 2 години, не означава липса на любим клуб. Иначе за лежането нямам думи. Онзи ден гледах успоредно 2 мача. Бг и английски. Опитвах се е точната дума, защото когато включвах бг нямах нерви, все играта беше прекъсната по 1 или друга причина :lol: Пускам англ гледам 2-3 мин и пускам пак с надеждата да видя как играят, но без успех :) Чудя се вече дали им се събират 40 мин. чисто игрово време :lol: Не си прав, че ние сме най-грубите играчи. Мисля, че просто сме с най-меките играчи, които лягат сякаш сънчо е дошъл. Съдиите също имат вина, защото свирят 99% от случаите в които има паднал играч. Освен това нямат добро чувство за авантаж. Прекалено много се накъсва играта от това. Не сме толкова груби ;)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 18 авг 2010 19:38

Еми на терена излизат 22-ма мухмурлии с мускулна треска от дискотеките.... Какво друго да стане :?:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 18 авг 2010 19:39

Parmalat написа:Тук няма да говоря са стадионите ясно е ,че 98 % от отборите нямат пари да ги оправят,няма и да говоря за слабата посещаемост,а за нещо друго,което искрено ме дразни по време на българските мачове,а именно многото накъсана игра и лежането на футболистите по няколко минути на терена.Не е нормално да има в един мач 50-60 фала. :shock: Понякога си мисля че гледам ръгби,а не футболен мач.Затова реших да изгледам няколко мача от първенствата на Полша,Унгария,Словакия,Словения,Сърбия,
Румъния и установих ,че нашите отбори играят най-грубо от тези първенства които са горе-долу на нашето ниво.
Ясно е ,че футболът е мъжки спорт,но с толкова много нарушения и лежане по терена с ясна цел да бавиш играта си е меко казано грозна работа.Вместо да се правят на ръгбисти и ударени от слънчев удар не мислите ли ,че е по добре да вземат да поиграят малко истински футбол? ;)

С всичко съм съгласен и специално за фаловете нямат никакво оправдение. Много е отблъскващо да гледаш по 50-60 мин биене на фалове и 30 мин чист футбол. Само за това с удебеления шрифт не съм съгласен. На нашето ниво вече няма никой!!!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 18 авг 2010 19:40

Мене също ме дразни постоянното спиране на играта заради лежащи на терена. Малко ако се изостри играта и веднага някой ляга "смъртно ранен" за да бави играта. Това показва две неща:
-българските играчи са симуланти
-трагична физическа подготовка още от юноши

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 18 авг 2010 19:44

Parmalat написа:
ЛокоМотив Пловдив написа:Дразни ме факта, че има хора, които са обвързани понастоящем с футболни клубове и участват в изпълкома на БФС! В изпълкома трябва да влизат само хора, които нямат и не са имали нищо общо с който и да е клуб поне 2 години!

Напълно подкрепям!Независимо БФС Нека и другите хора споделят кое нещо им прави най -лошо впечатление в българския футбол. :)

Това няма как да стане, обвързани с даден клуб винаги ще има, вместо да махате "обвързаните", по-добре, всеки клуб да има представител. ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”