Обновиха фен-шопа на Герена

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Обновиха фен-шопа на Герена

Мнениеот Бижутера » 18 авг 2010 17:21

Cesc Fabregas написа:Една ниска, грозна и руса ли беше? :?

Тази, която заварих онзи ден беше с черна коса, стройна и готина... :P
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 18 авг 2010 17:21

ministur написа:А защо не намирам в онлайн магазина на найк такива екипи и анцузи като на Левски :? В смисъл че ми се иска да направя някаква съпоставка на цените там с тези тук. Някой знае ли как се води модела на екипировката........?

Можеби,защото са ни от скоро спонсори,и още не са ги включили ;) Направи няколко запитвания в сайта им,и веднага ще ги включат ;)

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 18 авг 2010 17:26

хахаха как ще е висока цената.
не виждате ли ,че в съвременния футбол това е бизнеса от който падат яко парички.
една тениска да кажем на МЮ в Китаи излиза 3 долара,а после се продава за 40-50 паунда в Англия.
нали все пак тия пари отиват за Левски.
а иначе не е скъпо п о100-150 лв. за фалшива фред пери ????
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 18 авг 2010 17:31

toonarmy написа:хахаха как ще е висока цената.
не виждате ли ,че в съвременния футбол това е бизнеса от който падат яко парички.
една тениска да кажем на МЮ в Китаи излиза 3 долара,а после се продава за 40-50 паунда в Англия.
нали все пак тия пари отиват за Левски.
а иначе не е скъпо п о100-150 лв. за фалшива фред пери ????

абсолютно,да не говорим,че повечето харчат много повече в крачмата за вечер :mrgreen:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 18 авг 2010 18:01

kent1914 написа:Нормалната цена за тениска е 20-на лв. На 80лв. такъв оборот ще направят, че Найк се чудят как ще насмогнат с производството им.
Сега сериозно. Нормална цена(за България): за билет - 10-на лв. , за тениска 20-25, за екип 50лв, за анцуг 50-60, за топка 20. Найки като неможе да осигури такива цени да са намерили Левски фирма която може.
Видяла жабата че подковават коня и започнала и тя да си подава стъпалото!!

Ехооо това са оригинални артикули,а не от Илиенци,дори според мен,са намалили цените,заради БГ стандарта.Съгласен съм,че за много хора пак не са малко пари,но това е положението,пък и никой не е казва че трябва веднага да може да се купи артикула,за тези които нямат възможност,събирайте парички 1-2 месеца и си купете това което желаете.Да не забравяме,че клуба има нужда от тези пари,така че........... ;)

Ехооо(на куб), това е менте държава, а не Англия или Германия (примерно)!!! :evil: :evil: :evil: Как няма да карам с вече разпадащата се оригинална "адидаска" №19 от 1994 г. (със надпис на спонсора "Balkanbank CITRON-gsm - първият gsm оператор в България, за сведение на родените след това), като "чорбаджията ми" бил в криза и ми плаща колкото да го сърби задника?! :mrgreen: :evil: Човека ти го казва: "Найки като неможе да осигури такива цени да са намерили Левски фирма която може."
"Левски" не е само за "баровци", а и за най-обикновените хора! Затова му викахме "Отбора на народа"!... Агент Николай и агент Тара да го духат, барабар с Бакърджиев!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 19 авг 2010 10:58

Мен ме интересува може ли в магазините в София да си купи човек фланелка, на която да щамповат неговото име и номер по избор? Пишете, че ми е важно :)
Иначе, момчета, не се излагайте... Скъпи били...ами обикновените дрехи НАЙК, да не би да са с по-различна цена, или фланелките на Бразилич, които имат в магазините си. Има и друго - пуснали са няколко артикула в цялата мрежа в страната. Еми, нема нтакива дрехи, УНИКАЛНИ са - не усещаш, че носиш нещо на гърба си, толкова е леко и приятно. И горницата на анцунг, и шапката, и официалната фланелка, и шушляковата горница са много хубави. Сега, цените не са по джоба на всеки българин, ама... какво да се прави, който иска - намира начин.
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
GranTorino
Контакти:

Мнениеот GranTorino » 19 авг 2010 13:18

я даите малко снимки на това горнище ,което струва ....109 лева :mrgreen: :twisted:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 19 авг 2010 13:26

believeinyourself написа:Като излезе фланелка на Иво Иванов/Йовов веднага си я взимам... ама като знам колко бавно стават нещата...

В този въпросния магазин на Тодорини кукли както казах и в една друга тема можеш да си купиш фланелка за 70 лева без номер и име и допълнително да ти ги щамповат за 15 или 20 лева в зависимост от поръчката дали е бърза за няколко часа или бавна за няколко дни. Това бяха цените преди мачас ни с калмар, когато аз се оборудвах. сега гледам, че колегата е писал, че за 80 можеш да си вземеш на Дембеле, което значи, че може да са ги понамалили...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 19 авг 2010 14:12

Те 80 лв. ще са тези, които са с готови номера и имена на играчи, ако трябва моето име да щамповат, може и 90 да излезне... Въпросъет е, дали със сигурност могат да го направят, иначе по-добре да си я купя от Бургас, без име и номер :)
"Ако спечеля - печели цял народ..."

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 19 авг 2010 15:05

Май Левски взима процент само от собствения си магазин,а наик си продават на всякъде другаде за тяхна си печалба.Кярът е ,че ни обличат безплатно,деца,юнши и мъжете

Върни се в “Левски”