Съвсем наскоро една бивша звезда на Левски потегли по отъпкания път към Анадола!Да честитим на Емил Ангелов трансфера в престижен клуб и да го очакваме като ново попълнение в националния отбор!Много ми е интересен критерия,по който се селекционира отборът!Викат в него всички,които изгониха от Левски като неперспективни играчи,нямащи какво да дадат повече на клубът!Оказа се,че националния отбор е опитно поле или последен шанс на тия футболисти да възродят кариерите си!Или пък на филиал на Левски!Боже,за какви грехове ни наказа да се родим,живеем и да обичаме тая страна!!!
такива като теб само си мислят че я обичат, а всъщност и вредят всячески

...което е най-жалкото
Може много да ти е криво,но всичко написано от мен е истина и логиката на събитията води точно на там!Помниш ли с какви мотиви преди повече от година бяха продадени Мечо,Топчо,Йовов и други?Съвсем ясно си спомням изказването на Батков,че това са футболисти дали много на клубът,но прехвърлили върхът на спортната си кариера и заслужили да им се даде шанс за развитие в чужбина!Цитирам по памет.Говореше се и за накакъв план за подмладяване на отбора.Оказа се,че сега част от същите тия остаряли куци коне не само се викат обратно в Левски,но и получават повиквателна за националния отбор от бившия си клубен треньор!Каква стана тая?За Левски не стават,но за национала все още са годни!Това поведение ли наричаш патриотизъм?Прав си!Аз не съм патриот!Просто защото не поставям интересите на поддържания от мен отбор над националните интереси.
Бих разбрал Мъри,ако на базата на завареното се опита да направи някакви промени с перспектива.В момента имаме няколко изпробвани и доказано централни защитници в лицето на Тунчев,В.Илиев,Котев и Иванов.Видя се,че проблемите ни в защита идват от недобрата игра по фланговете.Защо не изпробва в контролата двата новозакупени от Левски и ЦСКА бека?Млади момчета,които ако паснат в отбора,ще дадат облика на нашата защита и за в бъдеще?По същия начин може да се расъждава за решаване на проблемите ни в нападение и полузащита.Мечо го чакахте доста години да изиграе по едно силно полувреме на мач в клубния си отбор!Същия играч бе повикан от господа "патриотите" да защитава честа на трибагреника!!!Смях!!!Да говориме ли и за И.Стоянов?Тук поне ми се струва,че твоята теза издиша като срязана шотландска гайда!Единствената постъпка,която одобрявам е привличането на Домовчиийски.Нека се потърси някаква алтернатива за засилване на атаката ни и да го видим как играе,а не да го коментираме,скрити зад цветните си очила!
Прочети внимателно поуста ми,господин патриот,и ако малко си разбрал нещо или си вникнал в значението на думата патриот(човек обичащ родината си),ще престанеш да изхождаш само от позицията на клубните си предпочитания.Но ако не можеш да тръгнеш срещу течението на клубните си пристрастия и продължиш да пренебрегваш интересите на националния отбор за сметка на Левски,вземи един син флаг,побий го на пазара до Герена,сложи една митница и клакирай своята си родина!Това не е моето виждане за Родина и по тая логика наистина не съм патриот!Левски и никой друг клуб не стоят над България!!!Аз лично искам,когато отида на Националния стадион,да дера дърло на Българския Национален Отбор,а не за филиала на Левски!!!