Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!
Все пак всички на стадиона да подкрепим името ЦСКА, а не палячовците които играят в момента !!!
Футболистите на ЦСКА с обръщение към феновете!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Футболистите на ЦСКА с обръщение към феновете!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
zavinagicska написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=254282
И това е интересно предвид факта, че Ясен Тошев говори директно с Борисов можеби е истина.
Парите на терена не играят,особено за отбори с изравнени сили.Така че какво като взимат повече от Берое и Видима.Гледа се какво се случва на терена,а не при счетоводителите и касиерите.
Joni_ написа:Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!
Все пак всички на стадиона да подкрепим името ЦСКА, а не палячовците които играят в момента !!!
Винаги трябва да се съмняваме в нещо. Писмото го има подписано собственоръчно от футболистите. Дайте да помогнем, вместо да въртим плочата на съмнения, недоверие и конспирации.
Поздрави!
Joni_ написа:Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!
Много си прав в оригинал е било " да последваме светлият пример на Кубрат и Андреа и заедно да влезнем в Син Сити......" ама са го редактирали като гледам...
По темата....то бива високопарни изрази,ма..стават смешни,...играйте..бийте ...ша ви следват...
Joropet написа:Joni_ написа:Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!
Винаги трябва да се съмняваме в нещо. Писмото го има подписано собственоръчно от футболистите. Дайте да помогнем, вместо да въртим плочата на съмнения, недоверие и конспирации.
Поздрави!
Ма ти да не си го разписал а

- florentin_petre
- Контакти:
Дано изтрият част от болката която преглъщаме отдавна "Нищо не е загубено и ние гарантираме, че в Четвъртък вечер ще оставим сърцата си на терена " - и душите си бих добавил аз, на стадиона за да дадем винаги това което таим в сърцата си ЛЮБОВТА КЪМ ЦСКА, САМО ЦСКА и ПОБЕДА над текезесарите!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
E,от преслужбата ще излезе от къде искаш? Нали не смяташ че футболистите ще търчат по редакциите из цяла София със писмо в ръка? Абе-тука все някой недоволен от нещо...Joni_ написа:Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!

soilwork написа:E,от преслужбата ще излезе от къде искаш? Нали не смяташ че футболистите ще търчат по редакциите из цяла София със писмо в ръка? Абе-тука все някой недоволен от нещо...Joni_ написа:Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!
Все пак всички на стадиона да подкрепим името ЦСКА, а не палячовците които играят в момента !!!![]()
Сао се мрънка.То да ти се убие желанието да пишеш и коментираш направо.............. Ако колкото мрънкаме пееме на стадиона щеше да е велико

soilwork написа:E,от преслужбата ще излезе от къде искаш? Нали не смяташ че футболистите ще търчат по редакциите из цяла София със писмо в ръка? Абе-тука все някой недоволен от нещо...Joni_ написа:Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!
Все пак всички на стадиона да подкрепим името ЦСКА, а не палячовците които играят в момента !!!![]()
Джони е прав, но ти май не разбра, че.... футболистите надали са го и чели това писмо, което са "написали".
Дано пък да има полза от него и да напълните стадиона, защото отборът ви има нужда от подкрепа сега.Ама и не, ако не им тръгне играта в първите десет минути и да ги омажете от глава до пети

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Пич въпроса тук е не кой го е писал и разпространил, а кой е диктувал и дали този който го е диктувал го мисли това нещо, аз лично съм убеден, че футболистите не са, щото пише ще оставим сърцата си на терена, а не ще оставим сърцата си в чалготеката след мача.