ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Re: Ще дават пряко АИК – Левски, засега

Мнениеот UltraBlue. » 18 авг 2010 00:15

G0nzi написа:Аз пък не им пожелавам успех на "другите"! Не познавам привърженик на барса който да вика за реал!
САМО ЛЕВСКИ БГ!!!

Бате ти си много просто парче ако сравняваш Левски и Цска с Реал и Барса.. какво е нивото на футбола в Испания и какво е в България.. дай да мислиме малко за да има развитие на футбола ни трябват победи и някой ден ( дано доживееме ) да сме с един отбор директно в групите на ШЛ и един който ще играе за групите..

"просто парче" не го използвам като обида .. е ако ти сравняваш наще грандове с грандовете на Испания то значи важи .. не се изхвърляй чак толкова... да бяхме с коеф. на Испания нямаше да ме интересуват другите отбори.. нито в България нито в която и да е друга страна.. а щях да съм си само за Левски..

левскар07
Контакти:

Re: Линкове за мачовете на Левски с АИК

Мнениеот левскар07 » 18 авг 2010 00:54

medenka написа:ТВ+ излъчва директно АИК – Левски
17 август 2010, 19:27

Получихме потвърждение за прякото предаване на мача в четвъртък от 20 часа, заявиха от телевизията

Изключително добра новина ще зарадва феновете на Левски. БЛИЦ научи, че цифровият канал ТВ+ към Булсатком ще излъчи директно гостуването на Левски в Швеция на АИК (Стокхолм). Преди минути човек от телевизията призна пред БЛИЦ, че въпросът е уреден и двубоят ще бъде предаван както от шведска телевизия, така и в България.

“Да, истина е, че ще излъчим двубоя. Вече не смеем да го обявим окончателно, тъй като все нещо се случва в последния момент и то не по наша вина. При гостуванията на Левски на Дъндолк и Калмар имаше проблеми в съответните държави и затова не успяхме да предаваме двубоите. Преди минути получихме потвърждение, че ще даваме мача с АИК. Феновете на Левски имат право и с основание негодуват, че не успяхме да излъчим два техни двубоя, но искаме да проявят разбиране, тъй като вината не е изцяло наша”, коментира пред БЛИЦ човек от ТВ+./БЛИЦ

"Вече не смеем да го обявим окончателно,"
това не ме топли хич.

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 18 авг 2010 00:56

valio_av написа:Дано да го дават,че да погледаме малко гол след гол :lol: :lol: :lol: .

оправихте ли гредите :roll:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
Гонзо Президент
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ

Мнениеот Гонзо Президент » 18 авг 2010 01:52

Петков
Мюлдер Иванов Милиев Минев
Младенов Гаджев Грийн Жоазиньо
Тасевски
ГАРАА

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 18 авг 2010 06:11

valio_av написа:Дано да го дават,че да погледаме малко гол след гол :lol: :lol: :lol: .

Ако,сега не гледаш гол след гол,то на мача ви с Ч.МОРЕ ще можеш да видиш доста голове.Ако, не си тръгнете както обикновено
правите ,когато цска губи.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 18 авг 2010 06:23

СПОКО, ще го гледаме мача. Вчера писах на АИК и ми отговориха, че ще има камери на стадиона и ще подсигурят сигнал за България. Те не знаеха коя ТВ ще излъчва у нас, но има от тяхна страна телевизия акредитирана за мача.

Това ме навежда на мисълта, че ще се появи и в Интернет. Просто следете сайтовете.

Да си пожелаем добър резултат.

Само Левски!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 18 авг 2010 08:38

medenka написа:СПОКО, ще го гледаме мача. Вчера писах на АИК и ми отговориха, че ще има камери на стадиона и ще подсигурят сигнал за България. Те не знаеха коя ТВ ще излъчва у нас, но има от тяхна страна телевизия акредитирана за мача.

Това ме навежда на мисълта, че ще се появи и в Интернет. Просто следете сайтовете.

Да си пожелаем добър резултат.

Само Левски!

Това мнение ми вдъхва надежда че ще гледам мача защото аз на ТВ+ не вярвам.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ

Мнениеот plamen_ol » 18 авг 2010 08:45

Гонзо Президент написа:Петков
Мюлдер Иванов Милиев Минев
Младенов Гаджев Грийн Жоазиньо
Тасевски
ГАРАА

Честно казано след няколкото мача, които изиграхме не съм убеден, че Иванов трябва да е част от титулярите. Първо, никакво сработване, което мога да оправдая!Обаче!....тоя индивид допуска ужасяващи грешки! Та той е замесен във всяка голова ситуация. Може ли от толкова мачове той да не разбере, че се играе в линия с цел "изкуствена засада"? До тука повечето от допуснатите ни голове са по негови заслуги
------------------- Петков--------------
Мюлдер----Милиев----Бензукан----Минев
Младенов--Гаджев--Балтанов---Жо
-----------------Александров(Тасевски)----
-------------------Дембеле---------------

sin_fen
Контакти:

Ще дават Левски - АИК

Мнениеот sin_fen » 18 авг 2010 12:01

Феновете на Левски ще могат да проследят изявите на любимците си в утрешното гостуване на АИК.

От TV+, която държи правата за излъчване на срещата потвърдиха, че ще я предават, въпреки че никоя шведска телевизия няма да го стори.

”Да, истина е, че ще излъчим двубоя. Вече не смеем да го обявим окончателно, тъй като все нещо се случва в последния момент, и то не по наша вина. При гостуванията на Левски на Дъндолк и Калмар имаше проблеми в съответните държави и затова не успяхме да предаваме двубоите. Преди минути получихме потвърждение, че ще излъчваме мача с АИК. феновете на Левски имат право и с основание негодуват, че не успяхме да предаваме два техни двубоя, но искаме да проявят разбиране, тъй като вината не е изцяло наша", заявиха пред Блиц от ръководството на TV+.

Мачът АИК – Левски е в четвъртък от 20:00 часа.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Ще дават Левски - АИК

Мнениеот Бижутера » 18 авг 2010 12:08

знаеме.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß