Жилина в групите на ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Жилина в групите на ШЛ
Кошмарът на българските евроучастници почти си осигури участие в групите на ШЛ. Какво мислите за този отбор, който според нашите футболни капацитети е слаб тим?
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: Жилина в групите на ШЛ
Няма слаби тимове, а и в България доста подценяваме отборите.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Явно нощния живот в Жилина не е на ниво
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ами доста често доказват,че май не са слаб тим... 

hristov25 написа:Няма слаби тимове, а и в България доста подценяваме отборите.
Tottenham Hotspur & Forza Milan
Офтопик:
Owl написа:Ами доста често доказват,че май не са слаб тим...
Миналата година в ЛЕ, тази в ШЛ
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
noi написа:Кошмарът на българските евроучастници почти си осигури участие в групите на ШЛ. Какво мислите за този отбор, който според нашите футболни капацитети е слаб тим?
Мисля,че нашите "футБолни капацитети" не разбират от футбол.Жилина са си сериозен отбор,в сравнение ,с нашите стандарти т.е. с така наречените ни "грандове"...Не знам защо ги смятат за отбор "от нашата черга"

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Cesc Fabregas
- Контакти:
noi написа:Owl написа:Ами доста често доказват,че май не са слаб тим...
Миналата година в ЛЕ, тази в ШЛ
Сигурно и в тоя мач "ужасно много" ги подпират съдиите. Все пак това беше изтъкнато като главна причина уникалния отбор на Литекс да бъде бит като тъпан и игрово, и тактически и в двата мача

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Модератор ЛокоПД написа:noi написа:Кошмарът на българските евроучастници почти си осигури участие в групите на ШЛ. Какво мислите за този отбор, който според нашите футболни капацитети е слаб тим?
Мисля,че нашите "футБолни капацитети" не разбират от футбол.Жилина са си сериозен отбор,в сравнение ,с нашите стандарти т.е. с така наречените ни "грандове"...Не знам защо ги смятат за отбор "от нашата черга"
Мн си прав, че са сериозен отбор. Аз съм на същото мнение и даже отдавна им следя резултатите. След разпадането на Чехословакия, Жилина е най-добрия отбор в Словакия.