ОБЗОР: ЦСКА пак бие...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Re: ОБЗОР: ЦСКА пак бие...

Мнениеот Korsata » 17 авг 2010 22:18

kiko75 написа:ЗАЩОТО ЧОВЕКА СИ ИМА КЛУЗА ПЛАЩАШ 1,5 МИЛИОНА И Е ТВОИ ПРИ НЕГОВО ЖЕЛАНИЕ ЧЕ ИСКА ДА СМЕНИ КЛУБА ТОЙ САМ СЕ ПРОДАДЕ НИКОЙ НЕГО Е ПРОДАВАЛ

Ти къде го намери договора му? Да не бачкаш в администрацията на АД-то? Прати link с тази информация от официалния уебсайт на АД-то, където би трябвало да излиза такава информация.
А нещо по втория въпрос? Кога ще се намери заместник на Гранден? Сигурно за сезон 12/13?
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 22:21

Korsata написа:
kiko75 написа:ЗАЩОТО ЧОВЕКА СИ ИМА КЛУЗА ПЛАЩАШ 1,5 МИЛИОНА И Е ТВОИ ПРИ НЕГОВО ЖЕЛАНИЕ ЧЕ ИСКА ДА СМЕНИ КЛУБА ТОЙ САМ СЕ ПРОДАДЕ НИКОЙ НЕГО Е ПРОДАВАЛ

Ти къде го намери договора му? Да не бачкаш в администрацията на АД-то? Прати link с тази информация от официалния уебсайт на АД-то, където би трябвало да излиза такава информация.
А нещо по втория въпрос? Кога ще се намери заместник на Гранден? Сигурно за сезон 12/13?

Най-тъпото е че никой не я опроверга тая информация!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 17 авг 2010 22:45

kiko75 написа:А ТИ ДА МИ КАЖЕШ КАК МОЖЕХА ДА ГО СПРЪТ НА ГРАНДЕН КАТО ИМА ОТКЛУЧВАЩА КЛУЗА ДА НЕБИ ЛЕВСКИ ДА СПРЯХА ПЕЛЕТО А И НЕ ВИЖДАМ КОЛКО СИЛНО ДА ИГРАЛ ГРАНДЕН ПРЕЗ ТЕЗИ 8 МЕСЕЦА КОЙ МАЧ РЕШИ НИКОЙ НИТО ЕДИН

Не мога да ти кажа след като не съм му чел договора. Гранден определено има качества и на този етап би ни свършил добра работа в тандем с Марко...
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 авг 2010 22:51

gugushito написа:-----А ТИ ДА МИ КАЖЕШ КАК МОЖЕХА ДА ГО СПРЪТ НА ГРАНДЕН КАТО ИМА ОТКЛУЧВАЩА КЛУЗА ДА НЕБИ ЛЕВСКИ ДА СПРЯХА ПЕЛЕТО А И НЕ ВИЖДАМ КОЛКО СИЛНО ДА ИГРАЛ ГРАНДЕН ПРЕЗ ТЕЗИ 8 МЕСЕЦА КОЙ МАЧ РЕШИ НИКОЙ НИТО ЕДИН------

бахти правописа.... абе човек,ти от коя планета си???? :o :o :o :o :o
:lol: :lol: :lol: За Елиот-пак неква врътка направиха Титаните.Шитнаха го набързо и така не се разбра:взеха ли пари,не взеха ли. То между другото всичките ни продажби на футболисти,откакто те са на власт -стават под масата и никой реално не знае кви пари е изкарал клуба

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 17 авг 2010 22:55

soilwork написа:
gugushito написа:-----А ТИ ДА МИ КАЖЕШ КАК МОЖЕХА ДА ГО СПРЪТ НА ГРАНДЕН КАТО ИМА ОТКЛУЧВАЩА КЛУЗА ДА НЕБИ ЛЕВСКИ ДА СПРЯХА ПЕЛЕТО А И НЕ ВИЖДАМ КОЛКО СИЛНО ДА ИГРАЛ ГРАНДЕН ПРЕЗ ТЕЗИ 8 МЕСЕЦА КОЙ МАЧ РЕШИ НИКОЙ НИТО ЕДИН------

бахти правописа.... абе човек,ти от коя планета си???? :o :o :o :o :o
:lol: :lol: :lol: За Елиот-пак неква врътка направиха Титаните.Шитнаха го набързо и така не се разбра:взеха ли пари,не взеха ли. То между другото всичките ни продажби на футболисти,откакто те са на власт -стават под масата и никой реално не знае кви пари е изкарал клуба

така е.... тия боклуци само прибират и нищо не вадят... страх ме е ,че още не сме видяли "най-доброто" от тях.... :( :shock:

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 17 авг 2010 23:06

gugushito написа:
soilwork написа:За Елиот-пак неква врътка направиха Титаните.Шитнаха го набързо и така не се разбра:взеха ли пари,не взеха ли. То между другото всичките ни продажби на футболисти,откакто те са на власт -стават под масата и никой реално не знае кви пари е изкарал клуба

така е.... тия боклуци само прибират и нищо не вадят... страх ме е ,че още не сме видяли "най-доброто" от тях

Тотално збъркана спортно-техническа, административна, и медийна политика!!!
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 17 авг 2010 23:10

Korsata написа:
gugushito написа:
soilwork написа:За Елиот-пак неква врътка направиха Титаните.Шитнаха го набързо и така не се разбра:взеха ли пари,не взеха ли. То между другото всичките ни продажби на футболисти,откакто те са на власт -стават под масата и никой реално не знае кви пари е изкарал клуба

така е.... тия боклуци само прибират и нищо не вадят... страх ме е ,че още не сме видяли "най-доброто" от тях

Тотално збъркана спортно-техническа, административна, и медийна политика!!!

единственото обяснение е ако това се прави умишлено..... не мога да си представя ,че има такива идиоти !!! :evil:

Върни се в “ЦСКА”