ЦСКА - Черно море (неделя, 21:00 часа)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море (неделя, 21:00 часа)

Мнениеот garfild8 » 17 авг 2010 21:31

От самолет се виждаше дузпата. :lol: По време на мача ми се обади един пилот,да ме пита дали са дали дузпата,а чернодрешкото не я даде. :o
Култовия Вили Вуцов.И пак той:Обещах една премия на момчетата,ама кой ще я дава не знам. :lol:
И двете са от престоя му,на Тича. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 21:35

garfild8 написа:От самолет се виждаше дузпата. :lol: По време на мача ми се обади един пилот,да ме пита дали са дали дузпата,а чернодрешкото не я даде. :o
Култовия Вили Вуцов.И пак той:Обещах една премия на момчетата,ама кой ще я дава не знам. :lol:

:lol: :lol: Това с премиите го помня!! Той на времето беше накарал целия отбор на Спартак Пл да си вкарват автоголове а отбора на Добрич(ако не греша) пазеха тяхната врата да не прекратят мача. :lol: :lol: :lol: Тоя е пълен комедиант няма кво да го коментираме :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 17 авг 2010 21:41

Абе момче,разтичай се малко бе,съдията те надбяга!Отново Вуцов по време на една контрола на Черно море. :lol:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 авг 2010 21:42

TPAKTOP написа:
garfild8 написа:От самолет се виждаше дузпата. :lol: По време на мача ми се обади един пилот,да ме пита дали са дали дузпата,а чернодрешкото не я даде. :o

:lol: :lol: Това с премиите го помня!! Той на времето беше накарал целия отбор на Спартак Пл да си вкарват автоголове а отбора на Добрич(ако не греша) пазеха тяхната врата да не прекратят мача. :lol: Тоя е пълен комедиант няма кво да го коментираме :lol:

Бил съм до него на трибуните на Тича.Е,честно ти казвам-няма такъв индивид като него. :lol: А за Спартак Пл-Добруджа го помня.Спартаклии нападат своята врата,а играчите на Добруджа им пречеха,да си вкарват автоголове. Т-шак отвсякъде. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 авг 2010 21:51

"играем мач за мач" :lol: :lol: :lol: Много ключова фраза ако я употребяваш по-често значи си футболист! :mrgreen:[/quote]
"Не знам защо се получи така....."[/quote]
Момчета плачат в съблекалнята. :mrgreen:[/quote]

"игра добро, но нема шанса" на македонски

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 17 авг 2010 21:57

"Пак казвам" ; "Пак повтарям"; " "Аз мисля че"... много са "мъдростите на БГ футбола..., после се чудим, че нищо не играят - те нямат никъкъв интелект, за разлика от едни спортисти като волейболистите!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 21:58

Veso1913 написа:Абе момче,разтичай се малко бе,съдията те надбяга!Отново Вуцов по време на една контрола на Черно море. :lol:

:lol:

k_oleto написа:"игра добро, но нема шанса" на македонски

Това беше фраза на Йешич ама с "сме усвоили купо" :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 авг 2010 21:58

tihomires написа:"Пак казвам" ; "Пак повтарям"; " "Аз мисля че"... много са "мъдростите на БГ футбола..., после се чудим, че нищо не играят - те нямат никъкъв интелект, за разлика от едни спортисти като волейболистите!

Ами нашите футбалери играят така както и говорят.Какво искаш повече? :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 17 авг 2010 21:59

Относно мача ви с Черно море... прогноза 1 Х 2, с оглед на новите събития в отбора ви, а и трябва да мине мача с ТНС!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 авг 2010 07:03

1-0 за ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”