ОБЗОР: ЦСКА пак бие...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: ОБЗОР: ЦСКА пак бие...

Мнениеот k_oleto » 17 авг 2010 21:37

lubenk написа:Относно точка първа.
ЦСКА започват сезона с 4 загуби през '84 или '86 ( не съм сигурен, но приблизително) и в последствие завършват втори.
Между другото тогава тръгва лафа за ЦСКА и калинката. Имало е и още три такива лоши старта на сезона, но много по-назад в миналото.
Било и по-зле и отборът се е справил тогава. Не виждам защо да не го направи и сега.
Успех в четвъртък.

даам, извинявай, че съм изостанал - хората вървят напред, а аз си мисля за 84-та, че й по назад

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 21:39

k_oleto написа:Еми ако зачекна въпроса за детско-юнушеската школа ? Ами ако попитам защо Армията не е наред ? Ами ако се замислим - дори с ремонт на стадиона и същите цени = разходите да са избити. Националният стадион не е моя стадион, нито цените са ми по джоба - сорка

Ама проблема е че и Армията не е наша! Да "Българска Армия" ми е на сърцето но в момента е на Спортното министерство и не е наш! Какво стана с панчарево нали сроихме игрища?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 17 авг 2010 21:48

1-во. Случвало се е и преди, но мисля че по-важното е, че собствениците на АД-то нямат и най малката представа(или не искат) как да излезнат от тази тиня в която сами се набиха!
2-ро. Честата смяна на треньори е супер простотия. А, дали Дочев беше правилния вариант, не може да се каже след като човека прекара само 2 месеца с отбора.
3-то. Това можеби доказва тезата, че "боклукчиите" навъртат само кредити на марката ЦСКА. Нестава, трябва да бръкнеш и в собствения си джоб когато е нужно, а не само да трупаш кредити. Всеки ни, а те само плащат когато вече няма друг вариант за протакане или измама, направо ме е срам!
4-то. Много неприятно, но факт! Дезертират от всякъде, без бой се изнесоха от "Армията", няма ги и терените/базите на 4-ти километър. Никаква информация не излиза за това как върви изграждането на базата в Панчарево, нали имаме "уебсайт" - защо не пускат някакво инфо докъде са стигнали нещата?
5-то. Обявиха някаква война на сектор "Г". Борисов нали индиректно беше казал че заради феновете не сме станали шампиони миналия сезон. Дучето го мразят много хора(без основание), но за толкова години той се опитваше да обедини червините фенове в добре организирани фен клубове в цяла БГ...
6-то. Май вече така излиза.
7-мо. Човека може и да става, но трябва да му се даде материал!
8-мо. Да, с тези играчи не става. За какво го засилиха Гранден точно сега преди ЕКТ и шампионата? Защо не купиха заместник от класата на Гранден? Въпроси без отговор...
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 17 авг 2010 21:52

TPAKTOP написа: Какво стана с панчарево нали сроихме игрища?

И аз това се питам, нали АД-то има website - http://www.cska.bg - защо не излиза информация какво се прави? Само приказват че вършат работа, но никаква точна информация не излиза... Sick of that shit!
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 21:55

Korsata написа:
TPAKTOP написа: Какво стана с панчарево нали сроихме игрища?

И аз това се питам, нали АД-то има website - http://www.cska.bg - защо не излиза информация какво се прави? Само приказват че вършат работа, но никаква точна информация не излиза... Sick of that shit!

Мен ме е срам от нашия официален сайт. Това е чист спортен сайт който почти няма допълнителна информация за клуба. В секция финанси седи още отчета на Томов който се въртя по медиите преди години! Още се върти анакетата дали ще станем шампиони с Павел Дочев... Абе направо думи не ми стигат
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 17 авг 2010 22:02

TPAKTOP написа:Мен ме е срам от нашия официален сайт. Това е чист спортен сайт който почти няма допълнителна информация за клуба. В секция финанси седи още отчета на Томов който се въртя по медиите преди години! Още се върти анакетата дали ще станем шампиони с Павел Дочев... Абе направо думи не ми стигат

Аз не виждам как ще се оправят нещата, всеки нов собственик на АД-то идва с обещания, но в крайна сметка нищо не се прави в дългосрочен план...супер кофти, но не виждам изход с "боклукчиите".
ЦСКА Завинаги!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 авг 2010 22:05

8-мо. Да, с тези играчи не става. За какво го засилиха Гранден точно сега преди ЕКТ и шампионата? Защо не купиха заместник от класата на Гранден? Въпроси без отговор.======================= ЗАЩОТО ЧОВЕКА СИ ИМА КЛУЗА ПЛАЩАШ 1,5 МИЛИОНА И Е ТВОИ ПРИ НЕГОВО ЖЕЛАНИЕ ЧЕ ИСКА ДА СМЕНИ КЛУБА ТОЙ САМ СЕ ПРОДАДЕ НИКОЙ НЕГО Е ПРОДАВАЛ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 22:06

k_oleto написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=254152

:lol: :cry:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 22:14

kiko75 написа:
k_oleto написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=254152
:lol: :lol: МОЖЕЛИ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕТАРНО ДА МИСЛИТЕ ВЕ ХОРА ТЕ ТУКА ТАКА СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ПАРИ ЗА ДА ГО ДАДЪТ НА БЛЯКПУЛ 8-) АРЕ ДРЪЖТЕ ДЕ ПО СИРИОЗНО ОСОБЕНО СЕ СМЯХ ЧЕ РАСТРОГНАЛ И ТОГАВА Е ПОТПИСАЛ

Вече да не знаеш кое е истина :?

Върни се в “ЦСКА”