Кой да купи ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

chorbeto
Контакти:

Кой да купи ЦСКА

Мнениеот chorbeto » 17 авг 2010 19:20

Чета във форума за собствениците на отбора и ми става смешно. Чудно ми е ако титаните решат да подарят акциите на отбара на привържениците какво ще стане. и колкото и да ми е чудно си отговарям- ще закрием ЦСКА. Ще се справим с издръжката на клуба, както се справихме с протестите за лиценза пред БФС - много малко хора дойдоха, както ходим и поддържаме отбора си по мачовете, пак много малко хора, както пияници ветерани плюят по клуба, както журналисти псевдо цесекари се обучават върху отбора и т. н. и т. н.. Ще осерем работата от всякъде. Не помня говедата да постъпиха така. Плюха Батков ,но не и отбора си и го подкрепяха. В студиата преди мачове са само техни ветерани и само хвалят не ругаят. Да не изреждам всичко, защото ме е срам, че при нас не е така. Ние се оказваме най-големите врагове на отбора си, като не го подрепяме тогава когато найстина е нужно. Май ние можем да ходим само пред победителите. Но да се върна на темата-на кого да бъде продаден отбора? На феновете- не става, на Гр. Г. -да купувя титлите в България и да се оплесква в Европа - благодаря не. Задавам си и друг въпрос- ако перничаните спрат да дават пари и останат собственици като Банев в Берое - ще изпаднем във В група и там вече никой от тъй нар. "верни фенове" вяма да стъпи на мач. Продължавам да се чудя - Какво искаме изобщо?

dodo7271
Контакти:

Re: Кой да купи ЦСКА

Мнениеот dodo7271 » 17 авг 2010 19:25

Прамод Митал
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 17 авг 2010 19:26

Магната Г.А. ще купи ЦСКА :geek:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

chorbeto
Контакти:

Мнениеот chorbeto » 17 авг 2010 19:26

АПСТОЛА не е ФеКал Левски- нещо бъркаш тука

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 авг 2010 19:29

и такива кандидати ли има? :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 17 авг 2010 19:37

Ако Гриша Ганчев купува титли какво да кажем за вашите, а за класирането ви в Европа тая година ;)

chorbeto
Контакти:

Мнениеот chorbeto » 17 авг 2010 19:39

Как ли станахте три пъти шампиони....?

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 17 авг 2010 19:45

Не знам но толкова проблеми има в ЦСКА, че започва да ме боли главата от тия собственици.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 19:50

Аз бих го купил ама нема пари.. Чакам да се оженя за някоя кувейтка с два декара петролна сонда и ще се оправим Обещавам!
Сериозно:
ЗАщо пак се коментират подобни теми се продаваме все купуваме и накрая с пръст в уста няма такава политика като нашата!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 авг 2010 19:54

TPAKTOP написа:Аз бих го купил ама нема пари.. Чакам да се оженя за някоя кувейтка с два декара петролна сонда и ще се оправим Обещавам!
Сериозно:
ЗАщо пак се коментират подобни теми се продаваме все купуваме и накрая с пръст в уста няма такава политика като нашата!

А смей да ни излъжеш сега! :lol: Има го записано черно на бяло! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “ЦСКА”