Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Първи кръг - Ботев - Асеновец, на Колежа

Мнениеот Месершмит » 16 авг 2010 23:32

Играхме слабо, това не може да се отрече, в крайна сметка Асеновец след 30-ата минута не можеха да тичат. Но в крайна сметка нищо фатално не се е случило, ако Бакала и играчите си направят съответните изводи. Все пак това е отбор комплектован от съвсем скоро и е прекрасно че публиката го подкрепяше мощно от първата до последната минута, въпреки колебливите изяви. Убеден съм че скоро ще мачкаме с игра. Дай Боже момчетата да се сработят и да няма контузии, с мощната подкрепа на публиката няма да имам кой да ни стигне:)

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 17 авг 2010 00:11

И да не забряваме че двама от основните футболисти,които играха досега във всички мачове отпаднаха точно преди срещата.Може и слабо да сме играли, но на мен мача ми хареса.Имахме доста положения и ако някое беше влязло при 1:0, мача отиваше на съвсем друг развой.Просто имахме малшанса, Асеновец при първия си удар към вратата да отбележат.За мен важното че момчетата направиха всичко възможно и взеха мача.Не забравяйте ,че това беше и първи мач, повечето момчета не са играли пред толкова хора и може да са били пренавити.Дайте да не правим генерални заключения от един мач, а да си подкрепяме отбора до последната минута на всеки мач.Времето ще покаже, дали Бакала е добър треньор или не.

САМО БОТЕВ!
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 авг 2010 01:12

Сега съм далече от БГ, но помня, че Бакала пускаше да играят в официални мачове само играчите работещи яко на тренировките, а не лежащи на стари лаври футболисти. 80% от победите се вземат от отборите които търсят по-силно победата, а не от по-добрите, но не докрай мотивирани. Наистина имаме къса резервна скамейка, но поне няма мъртви души в отбора. В момента се формира духа на игра на Ботев, а класата ще дойде с времето. Лично аз предпочитам 11 раздаващи се футболисти, отколкото футболни майстори стоящи с ръце на кръста (като Бербатов например). Много хора очакваха разгромна победа и до някъде разбирам недоволството им. Преди мача прогнозирах 1 гол разлика не защото не вярвам в Ботев, а защото ни чака дълъг път и който мисли, че той ще е постлан само с красиви победи живее в някакъв измислен свят.

Разберете, на играчите им трябва поне 3-4 месеца игра за да се сработят и достигат максимума поне след 2 години. Затова добрите отбори запазват съставите си и вземат по 2-3 нови. При нас имаме 22 нови играчи, които трябва да се сработят. Може би това е причината Бакалов да не иска дълга скамейка, сигурно и финансовите параметри не го позволяват.

Имам една огромна молба към всички в БГ ходещи на мачовете. Преди и след срещите бъдете колкото искате критични към играчите и треньорите, но по време на мач ги поддържайте безрезервно. Тази поддръжка ще ги кара да се раздават 110% и това е от полза за тях, нас и най-вече за Ботев.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 авг 2010 08:08

Имам една огромна молба към всички в БГ ходещи на мачовете. Преди и след срещите бъдете колкото искате критични към играчите и треньорите, но по време на мач ги поддържайте безрезервно. Тази поддръжка ще ги кара да се раздават 110% и това е от полза за тях, нас и най-вече за Ботев.

+1

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 17 авг 2010 17:50

PLOVDIV PEE 1912 написа:

+1

Мисля, че по този въпрос две мнения няма.

И само още нещо. За какво тактика с разузнаване на отборите до 30 мин. ми говори един от вас. Ние с Милан ли играем или с Асеновец и Горно Съхране?

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 17 авг 2010 17:57

Yellow major написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

+1

Мисля, че по този въпрос две мнения няма.

И само още нещо. За какво тактика с разузнаване на отборите до 30 мин. ми говори един от вас. Ние с Милан ли играем или с Асеновец и Горно Съхране?
Абе не играем с Милан, но и не сме Интер. Колкото и да ни е мъчно в момента разполагаме с играчи за В група, да се надяваме, че ще израстнат като футболисти.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 17 авг 2010 18:01

За да влезеш в по-горната група от раз трябва да мачкаш. Никакви разузнавания на тези селски отбори. Единствено с Нафтата може да става дума за тактика и надиграване.
И задължително с трима нападатели всеки мач!
Защо Коцето пак ще се съблича да играе според те? Защото имаме нужда от опитни играчи,които са дефицит в момента.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 17 авг 2010 18:06

Yellow major написа:За да влезеш в по-горната група от раз трябва да мачкаш. Никакви разузнавания на тези селски отбори. Единствено с Нафтата може да става дума за тактика и надиграване.
И задължително с трима нападатели всеки мач!
Защо Коцето пак ще се съблича да играе според те? Защото имаме нужда от опитни играчи,които са дефицит в момента.

Не разбра ли, че първите 30 мин. на мача се използват за сработването на отбора? Оставащите 60 мин. са достатъчни за победа ...
Шегата настрана, практически не е възможно отбора да мачка без играчите да са играли заедно поне 4-5 месеца.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 17 авг 2010 18:11

Направи си справка с Видима, Берое и Локото. На практика нови отбори, особено Берое!
Когато треньор е Илиан Илиев отбора се сглобява и за дни.

Botev_Music
Контакти:

Мнениеот Botev_Music » 17 авг 2010 19:29

Вижте пичове, не пиша в този форум, но чета мнения и мога да каж че има някои хора настройват масите не знам с каква цел, но ги има. Значи конкретна критика към Майора, не мога да разбера какво искаш да постигнеш като кажеш Бакалов да си подава оставка. Ти от небето ли падаш не знам. Можело да не влезнем с тая игра или ще си развалим имиджа и прочие. Ами и да не влезнем голям праз, ние цялата демокрация не знаехме къде се намираме. От български гранд се превърнахме в посмешище нямахме идентичност, бяхме цирк, нямаше го стила на Ботев с контраатаки, пасове , бързина. Ботев беше равносилно на Беласица и други такива. Подиграваха ни се така наречените грндове, мачкаха ни и накрая на сезона ни прибираха играчите. И сега когато има светлина след толкова много години ти имаш наглостта да говориш сякаш Ботев не е претърпял тоя кошмар ами си стартира нормално първенството и ние не сме доволни от играта щото искаме повече. Ти осъзнаваш ли че Ботев можеше сега да го няма или не- май не. Ти също беше този който ни уверяваше как имало сделка и колко хубави били италианците и май ти искаше да се осъществи сделката нали и сега като Ботев е при аматьорите май не ти е готино. Ето това е разликата между теб и мен а може би повечето хора : АЗ СЕ РАДВАМ ЧЕ БОТЕВ ПОЧНА ОТ ТУК НАЧИСТО. И последно който иска оставката на Марин нека стане член и да гласува. Аз самия станах член само заради моя Ботев, защото не съм в Пловдив и няма да посетя нито един мач и нито едно събрание а както виждате и по форумите не съм активен. Тоест направете кой квото може за Ботев и не мрънкайте и не изисквайте толкова.

Върни се в “Ботев”