Днес се усмихнах,защото... ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Днес се усмихнах,защото... ?

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 авг 2010 17:14

Pro-European написа:
Cesc Fabregas написа:Днес бях Chamonix(Шамони), един малък град във Франция, който се намира в подножието на най-високия връх в Европа-Мон Блан. :) Оттам започват и повечето изкачвания на самия връх. Хубаво място е, и като архитектура, и като гледки. ;) А най-хубавото е, че случих на чудесно време, и успях да зърна и върха, и всички красиви, остри като игли околни по-малки върхове. 8-)

Страхотно звучи! единственото, което съм виждал от Франця е Страсбург, ама той май не е съвсем френски ..;)
Марти, още ли смяташ да се връщаш в Бг? :mrgreen:

Аз къде на майтап, къде на сериозно на ros му казах, че се чудя дали да се връщам вече...сега ще се върна, но след време...знам ли, тук надмина очакванията ми. До скоро твърдях, че не искам да живея никъде другаде, освен в България, но разликата е просто покъртителна и отчайваща. Никога, ама никога няма да стигнем страни като Австрия и Швейцария! :!: :roll: :(
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 17 авг 2010 17:20

Cesc Fabregas написа:
Аз къде на майтап, къде на сериозно на ros му казах, че се чудя дали да се връщам вече...сега ще се върна, но след време...знам ли, тук надмина очакванията ми. До скоро твърдях, че не искам да живея никъде другаде, освен в България, но разликата е просто покъртителна и отчайваща. Никога, ама никога няма да стигнем страни като Австрия и Швейцария! :!: :roll: :(

България, за съжаление, все още е по-близо до Булгаристан, отлоклото до Bulgaria.
Проучи университетите, пък от догодина се върни като студент.
Качеството на университетите ни е изключително слабо. макар и аз да съм им кадър де - на УНСС и СУ.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 авг 2010 17:24

Pro-European написа:на сравнението, което направи екс-треньорът на 13-тият в класирането.
Каза, че след мача в Севлиево, е бил третиран все едно е изнасилил... непълнолетно момиче.
С последното-при по-свободно тълкуване, може да се приеме, че ако е пълнолетна, абе тогава е друго..

Естествено, темата за насилието ми е ужасно противна, и вероятно шегата е неуместна, айде Blue girl да си каже мнението -
как разбира думите на хер Дочев?

а преди няколко дни се усмихнах, щото колегата THE GAME намекна, че само се правя на голям в интернет. така е, така е, разкрит съм ;)

[offtopic]Не мога да коментирам изказването на Дочев, защото всеки има глава на раменете си.[/offtopic]
Последна промяна от Blue_Girl на 17 авг 2010 17:27, променено общо 1 път.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 авг 2010 17:27

Blue_Girl написа:
Pro-European написа:на сравнението, което направи екс-треньорът на 13-тият в класирането.
Каза, че след мача в Севлиево, е бил третиран все едно е изнасилил... непълнолетно момиче.
С последното-при по-свободно тълкуване, може да се приеме, че ако е пълнолетна, абе тогава е друго..

Естествено, темата за насилието ми е ужасно противна, и вероятно шегата е неуместна, айде Blue girl да си каже мнението -
как разбира думите на хер Дочев?

а преди няколко дни се усмихнах, щото колегата THE GAME намекна, че само се правя на голям в интернет. така е, така е, разкрит съм ;)

[offtopic]Не мога да коментирам изказването на Дочев, защото всеки има глава на раменете си
.[/offtopic]

ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ! :lol: :lol: :lol: :lol: Не не не, нямаш право просто :lol: :lol: Човека клише :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 авг 2010 17:32

Pro-European написа:
Cesc Fabregas написа:

България, за съжаление, все още е по-близо до Булгаристан, отлоклото до Bulgaria.
Проучи университетите, пък от догодина се върни като студент.
Качеството на университетите ни е изключително слабо. макар и аз да съм им кадър де - на УНСС и СУ.

Веско, аз все знаех, че сме изостнали, ама това е прекалено...тука в един малък град, където живея докато съм в Швейцария, е като нарисувано всичко. Буквално няма едно боклуче, една хартийка на земята. Тук всеки гледа да ти отстъпи предимството си, докато шофираш. Когато разберат, че не си "тукашен", усмихват се и гледат всячески да ти помагат-превеждат,обясняват и тн. :| Нищо общо просто, друг свят е. :roll: :oops:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 авг 2010 17:36

Pro-European написа:Blue girl, поне два-три въпроса имах към теб в последните постове на тази тема, а не отговаряш:
- как разбираш 'онези' думи на Павел Дочев?
- кое от въпросите, които имах за усмивката, определяш като глупости, и по каква причина?

форумът е комуникация, преди всичко.
Ако си способна, моля да отговориш.

[offtopic]За Дочев си дадох мнението господине.
На въпроса ти:
Какво е усмивката за мен?
Ще ти отговоря така:
Винаги съм с усмивка на лицето, независимо за даден жест или за някой успех на бг спортист, на съвсем нормални неща.[/offtopic]
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 авг 2010 17:39

в последно време все си мисля да те питам нещо, ама винаги забравям. Случайно да се познаваш с ЛЕВСКАРКА и blue_girl_87? :o :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 17 авг 2010 17:42

Blue_Girl написа:За Дочев си дадох мнението господине.
На въпроса ти:
Какво е усмивката за мен?
Ще ти отговоря така:
Винаги съм с усмивка на лицето, независимо за даден жест или за някой успех на бг спортист, на съвсем нормални неща.

благодаря за отговора!
нека усмивката и хубавите емоции винаги са с теб, желая ти го!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 авг 2010 19:55

Усмихнах се защото се прибрах в родния Пловдив след една чудесна почивка на българското Черноморие. Там се видях с приятели, ядохме, пихме и се веселихме до зори. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 авг 2010 22:51

На победата ни над Португалия, която постигнаха нашите баскетнационали.
Дано да успеем да се класираме за Еп.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Свободна зона”