Локо Пд, Пловдив Рам, твърдят се неща, когато се знаят!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Локо Пд, Пловдив Рам, твърдят се неща, когато се знаят!

Мнениеот mike28 » 04 фев 2009 00:46

Пичове, имате си Л.С. Пуснали сме ви и спам тема- там също можете да си обсъждате кой къде живее.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 фев 2009 00:53

:lol: :lol: :lol:
Ха.... slavia_forever, чак ме поместил и в името на темата!!!
То хубаво, 'ма да беше обяснил и с каква цел го прави, 'щото това е поредният АБСУРД от негова страна, на който ставаме свидетели!!! :lol:

Ето това е особено интересно:

В стремеж да обосноват конюнктурните си претенции, апологетите на анти-ботевизма залагат на повърхностните асоциации и на фриволните съждения, а не на „свободната от ценности" (Макс Вебер) чиста наука.

При все това, че знам, че въпросният потребител е копи-пействал нещо, което нашите съграждани периодично пускат да не би някой да го пропусне... по-интересното е в какъв смисъл го поства този материал, че намесва и мен?!!!...

И понеже slavia_forever, винаги е държал на МЪЖКИТЕ постъпки аз също се присъединявам към Ангел и ще го помоля него, bene, fcb, ktulu и всички, които смятат и ТВЪРДЯТче аз или Ангел сме ЛЪЖЦИ по отношение на историята на Локомотив Пловдив вече да го направят, но не по този БУКВАЛНО мерзки - АНОНИМЕН начин, а да се покажат И ДА ГО КАЖАТ ГЛАСНО, 'МА ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ ДА ГИ ВИДЯТ И ЧУЯТ... ТАКА КАКТО ГО ПРАВИМ НИЕ!!! Повечето знаят името ми и за тези, които не - то е Владимир Владимиров... Както вече повечето знаят заедно с Ангел Ангелов подготвяме вече 5-а година книга за историята на Локомотив Пловдив... В процеса на подготвянето й на 3 /три/ пъти в три последователни години ние запознавахме интерсуващите се от труда ни хора за хода на развитието на нещата... И трите пъти в залите присъстваха по около 150 човека... между които бивши и настоящи футболисти на клуба, привърженици, хора от клубното ръководство, че даже на едната присъства и кмет на града ни... Участвахме и в телевизионно предаване на живо, но ВИЕ НИКЪДЕ НЕ СЕ ПОЯВИХТЕ... Да разбирам, че ще кажете, че на онези срещи не ви е било мястото, защото там било за локомотивци... Е!!! Ние нямаме проблем да се срещнем с вас и при Ники Бареков ако поискате... т.е. ПРИ ЕДИН ОТ МНОГО ВАШИТЕ!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 фев 2009 01:13

mike28 написа:
slavia_forever написа:Не виждам, с какво наруших правилата? Ще ми обясниш ли по конкретно, кои правила са нарушени, за да знам?

Естествено- погледни т.1 и т.8 от правилата и ги прочети доста внимателно. Дотук за 24 часа постъпиха само при мен към 10 оплаквания с молба да те отстраня от форума заради непрекъснатото ти заяждане.
Така, че или спри да дразниш с всяка тема косвено или пряко , или при следващото оплакване ще бъда принуден да те накажа- при това без изобщо повече да ти се обеснявам.

Много внимателно, съм чел правилника - НЕ ВЕДНЪЖ! Смятам, че не подценяваш интелигентността ми. Именно за това, съм формулирал единия от отговорите си съобразно точка 8, в следния стил. "Циганската махала, е на друго място". Това изречение, дори в контекста на предишните, не може да докаже, етническа дискриминация, или расова обида. От друга страна, точка първа е общо понятие. Например аз мога да кажа, че ти ме обиждаш индиректно, защото ми говориш на ти и се заяждаш с мен, защото си от Локомотив, но не го правя, не само защото, от вчера са дошли, само при теб 10 молби да бъда отстранен (не мога да ги коментирам, тъй като не съм чел изложенията в тях) и ти не си ме наказал, но и защото виждам, с какви хора се налага, да се занимаваш постоянно. Все пак, аз съм един от малкото (знам, че не звучи скромно), в този форум и по-специално във форум Локомотив Пловдив, където най-много и адекватни теми, са писани от мен, в сравнително грамотен стил, издържан в общия случай и стилистично. Ако си обективен ще оцениш това. От друга страна, като ме баннеш и аз вляза с друг ник и всеки път, ти посочвам, с всеки нов и нов никнейм "индиректни заяждания", тогава форума, без потребители ли ще остане? Или без модератори? Искаш ли в момента, да ти посоча няколко "индиректни" и "директни" заяждания, само в тази тема? Ако моите теми са "заяждания", тогава почти всички, съществуващи теми тук, трябва да бъдат изтрити, на същия принцип. Например имам познат, който на Нова Година, има и рожден ден и като му казаха: ЧНГ 2009, той се обиди "индиректно", че не са се сетили, да му чиститят и рождения ден, най-малкото, паралелно с Новата година. А ПРИМЕРИТЕ ТУК, СА МНОГО ПО-ПОКАЗАТЕЛНИ И КОНТРАСТИРАТ! Нека бъдем любезни и да не се заплашваме следващия път, ако това е възможно. В същият момент, не те ангажирам с отговор, или обяснение, тъй като, ако те цитирам, ти заяви, че няма да ми се обЯсняваш.
Последна промяна от slavia_forever на 04 фев 2009 01:21, променено общо 4 пъти.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 фев 2009 01:16

Към fcb...

Добре бе пич!!!

Ти готов ли си да ги твърдиш тези неща пред хората!!! Стига вече АНОНИМНОСТ!!!
Като искате да ПОКАЖЕТЕ НЕЩО... ДА ГО ДОКАЖЕТЕ... НЕ СТАВА АНОНИМНО ПО ФОРУМИТЕ!!! СМЕЛОСТ ЛИ НЯМАТЕ КАКВО?!! НАЛИ СМЯТАТЕ, ЧЕ СТЕ ПРАВИ!!!

КАКВО ИМА ДА СИ ГОВОРИМ И ДОКАЗВАМЕ ПО ФОРУМИТЕ?!!!

Имате си ТРИБУНА и то каква - БАРЕКОВ... т.е. гледа го цяла България!!!
ОТИВАТЕ ТАМ И ПОКАЗВАТЕ ДОКУМЕНТИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ... ПРИЗОВАВАТЕ СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ И ДА СЕ ЗПОЗНАЯТ СЪС СЛУЧАЯ... И АКО ПРЕЦЕНЯТ ОТ ОНЗИ МОМЕНТ - НАТАТЪК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ДА БЪДЕ СЧИТАН КАТО НАСЛЕДНИК НА ВЕЛБЪЖД КЮСТЕНДИЛ, А НЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Какво ми ги размахвате вече няколко години тези документи в интернет... Като вие нямате смелост онези адвокатите, които се ровят из държавния регистър да излезнат те да ви защитят позицията!!! Всичко друго е ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ПИЧ!!!
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 04 фев 2009 01:27

Интересно как си ги чел многократно правилата, като бяха обновени тази вечер?
Благодаря за корекцията-оправил съм си думата.
Никак даже не подценявам интелигентноста ти, но мисля, че ти подценяваш тази на останалите тук. Никъде не съм те заплашвал, чисто и просто те предупредих- мое задължение е да се грижа за реда и спокойствието във форума и ако това означава да се разделим с такъв интелектуалец като теб- съм склонен да поема този риск. ПОнеже си прочел правилата, няма нужда да ти разяснявам последните две точки- това е положението, ако не ти изнасят тези правила-съжалявам, но или ги приемащ безусловно или не, следователно не ползваш форума.

П.П. Радвам се, че оценяваш негативните страни на работата ми. Говоря на ти, защото така съм преценил - ако е проблем за теб, мога да ви говоря и в уважителна форма. Предупреждението не е въз основа на първия ВИ коментар в тази тема( дори не си направих труда да го прочета- първите 2-3 реда ми бяха достатъчни да преценя за какво иде реч вътре), а въз основа на цялостното ВИ поведение, и сигналите срещу ВАС. Надявам се и ВИЕ да оцените факта, че ВИ предупреждавам- обикновено директно гоня.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 фев 2009 01:40

plovdivram написа:

:lol: :lol: :lol:
Ха.... slavia_forever, чак ме поместил и в името на темата!!!
То хубаво, 'ма да беше обяснил и с каква цел го прави, 'щото това е поредният АБСУРД от негова страна, на който ставаме свидетели!!! :lol:

Ето това е особено интересно:

В стремеж да обосноват конюнктурните си претенции, апологетите на анти-ботевизма залагат на повърхностните асоциации и на фриволните съждения, а не на „свободната от ценности" (Макс Вебер) чиста наука.

При все това, че знам, че въпросният потребител е копи-пействал нещо, което нашите съграждани периодично пускат да не би някой да го пропусне... по-интересното е в какъв смисъл го поства този материал, че намесва и мен?!!!...

И понеже slavia_forever, винаги е държал на МЪЖКИТЕ постъпки аз също се присъединявам към Ангел и ще го помоля него, bene, fcb, ktulu и всички, които смятат и ТВЪРДЯТче аз или Ангел сме ЛЪЖЦИ по отношение на историята на Локомотив Пловдив вече да го направят, но не по този БУКВАЛНО мерзки - АНОНИМЕН начин, а да се покажат И ДА ГО КАЖАТ ГЛАСНО, 'МА ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ ДА ГИ ВИДЯТ И ЧУЯТ... ТАКА КАКТО ГО ПРАВИМ НИЕ!!! Повечето знаят името ми и за тези, които не - то е Владимир Владимиров... Както вече повечето знаят заедно с Ангел Ангелов подготвяме вече 5-а година книга за историята на Локомотив Пловдив... В процеса на подготвянето й на 3 /три/ пъти в три последователни години ние запознавахме интерсуващите се от труда ни хора за хода на развитието на нещата... И трите пъти в залите присъстваха по около 150 човека... между които бивши и настоящи футболисти на клуба, привърженици, хора от клубното ръководство, че даже на едната присъства и кмет на града ни... Участвахме и в телевизионно предаване на живо, но ВИЕ НИКЪДЕ НЕ СЕ ПОЯВИХТЕ... Да разбирам, че ще кажете, че на онези срещи не ви е било мястото, защото там било за локомотивци... Е!!! Ние нямаме проблем да се срещнем с вас и при Ники Бареков ако поискате... т.е. ПРИ ЕДИН ОТ МНОГО ВАШИТЕ!!!

Ти, където предизвикваш отговори, без да отговаряш в последствие, или "Ангел Ангелов, с 10-те теми" можете да ме предизвикате, на такива мероприятия? Че ти, да не би да показа достойнство, при комуникацията си с мен? Аз съм идвал и говорил, с истинските Локомотивци, даже от тук, това е потвърдено, не от мен. Мен не ме е било страх да дойда и съм идвал. Не смятам, че ако на някой му липсва достойно, мъжко поведение, това е постоянен повод, да отговарям на него, при положение, че съм се доказал: и на кой съм фен, и как съм аргументирал вижданията си, дали Локо е наследник на Велбъжд и от друга страна, точно ти не направи съпоставка, на база на мненията срещу мен и от мен (в моя въпрос), като започна да говориш, за кокошката и яйцето, по отношение на провокацията. След това видяхме, за нещата които намекваш, колко ги знаеш. Видяхме и в колко поста успяваш да си защитиш отбора, адекватно с факти и аргументи. И след това, даже в съда искаш да доказваме, дали Велбъжд Кюстендил, е предшественик на Локомотив Пловдив?! За какво?! Вие не сте състоятелни, да застанете срещу фактологията, аз или друг, да застава и да ви доказва нещо в съда?! Или пред вас, където от 100 отговора, 90 са нелицеприятни, или пред Ангелов, с 10-те теми?! :roll:

fcb

Мнениеот fcb » 04 фев 2009 01:48

plovdivram написа:Към fcb...

ПРИЗОВАВАТЕ СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ И ДА СЕ ЗПОЗНАЯТ СЪС СЛУЧАЯ... И АКО ПРЕЦЕНЯТ ОТ ОНЗИ МОМЕНТ - НАТАТЪК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ДА БЪДЕ СЧИТАН КАТО НАСЛЕДНИК НА ВЕЛБЪЖД КЮСТЕНДИЛ, А НЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

В МОМЕНТА ВИЕ СТЕ КАТО ЖЕНА РЕшИЛА ДА СИ СМЕНИ ПОЛА ,МАХНАЛА СИ Е ГЪДИТЕ,ПРИСЪДИЛА СИ Е МЪЖКИ ПОЛОВИ ОРГАНИ И ВИКА- ЕТО МЕ МЪЖ СЪМ.В ДНЕшНИТЕ ВРЕМЕНА НЯМА КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ КОИТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАКИВА РАБОТИ.ВСЕКИ САМ ИЗБИРА КАКЪВ ДА Е .ТАКА чЕ КАКВОТО ИСКАТЕ ПРАВЕТЕ,НО ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ГОЛЕМИ МЪЖКАРИ И С ТАКОВА САМОчУВСТВИЕ Е СМЕшНО.А ТОВА чЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ОТ ПЛОВДИВ Е ГРОЗНО.И ПАК ПОВТАРЯМ НЯМА СМИСЪЛ СЛЕД КАТО НИщО чЕРНО НА БЯЛО КАТО ДОКУМЕНТ ИЛИ МНЕНИЕ НЕ ПРИЗНАВАТЕ.
И НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕшНО АЗ НЯМАМ НИщО ПРОТИВ ВАС.БЪДЕТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ОТБОР КАКЪВТО СИ ИСКАТЕ-ТРАНССЕКСУАЛЕН,ХОМОСЕКСУАЛЕН,МЕТРОСЕКСУАЛЕН ОТБОР.
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА.НО ДА ПРЕТЕНДИРАТЕ ЗА НЯКАКВА ИСТОРИЯ И НЕЗНАМ ОщЕ КАКВО СИ Е ВСЕ ЕДНО ДА СТЕ КАТО АЗИС-ЦИГАНИН ,КОЙТО Е ТУ ЖЕНА ТУ МЪЖ.И ТОВА чЕ СЕ ПОКАЗВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПРЕТЕНДИРА ЗА ИСТОРИЯ И НЕщО СИ Е ВЪЗМУТИТЕЛНО И ЗАТОВА щЕ СИ КАЖА МНЕНИЕТО.АКО НЕ СЕ ПОКАЗВА И СИ СТОЙ КРОТКО ПРИ ПОДОБНИТЕ СИ ИНДИВИДИ НЯМАМ НИщО ПРОТИВ.

Не прекалявай с използването на главни букви и използвай бутона "редактирай", вместо да пускаш два поредни коментара.
-mike28

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 фев 2009 02:24

mike28 написа:Интересно как си ги чел многократно правилата, като бяха обновени тази вечер?
Благодаря за корекцията-оправил съм си думата.
Никак даже не подценявам интелигентноста ти, но мисля, че ти подценяваш тази на останалите тук. Никъде не съм те заплашвал, чисто и просто те предупредих- мое задължение е да се грижа за реда и спокойствието във форума и ако това означава да се разделим с такъв интелектуалец като теб- съм склонен да поема този риск. ПОнеже си прочел правилата, няма нужда да ти разяснявам последните две точки- това е положението, ако не ти изнасят тези правила-съжалявам, но или ги приемащ безусловно или не, следователно не ползваш форума.

П.П. Радвам се, че оценяваш негативните страни на работата ми. Говоря на ти, защото така съм преценил - ако е проблем за теб, мога да ви говоря и в уважителна форма. Предупреждението не е въз основа на първия ВИ коментар в тази тема( дори не си направих труда да го прочета- първите 2-3 реда ми бяха достатъчни да преценя за какво иде реч вътре), а въз основа на цялостното ВИ поведение, и сигналите срещу ВАС. Надявам се и ВИЕ да оцените факта, че ВИ предупреждавам- обикновено директно гоня.

1. Аз не искам да ми говориш на Вие, ако добре си прочел, какво съм изписал.
2. Ако все пак си решил, да го правиш - да пишеш, всяко обръщение с главни букви, за да контрастираш, върху изгодната част от изречението, от предишния ми пост, е най-малкото ДИРЕКТНА ОБИДА, по отношение на мен!
3. Също така, иронията "ако трябва да се разделим, с такъв интелектуалец като теб, ще поема този риск", е отново, ДИРЕКТНА ОБИДА КЪМ МЕН!
4. След като се старая, да пиша грамотно и си провервам изписаното към теб, това е проява на мое, индиректно уважение към теб.
5. Респективно, индиректно неуважение при кореспонденция е, например фрази, изписани като: "или ги приемаЩ безусловно или не, следователно не ИЗползваш форума", звучат и неаргументирано (макар, че имаш право, да не се аргументираш) и граматически неправилно.
6. От друга страна пиша ти тук, а е на лична, защото ти започна да пишеш ти тук, аз на лична как да се защитя? Въпреки това, като цяло, това правило го приемам.
7. При положение, че можеш да променяш, във всички случаи правилата, както сметнеш за добре, това означава, че можеш да банваш всеки, за каквото ти падне, например е от друг отбор, тъй като въпреки, че ми отговаряш до момента, имаш правото и да не го правиш. Е, това не са ли някакви, абсолютно тоталитарни правила, в които модераторите, имате право на всичко, а ние потребителите на нищо?! Все пак препоръчвам, да не се забравя, че най-малкото, ние сме елемент, без който форумът не би съществувал, ТЪЙ КАТО ТОЙ Е СЪЗДАДЕН ЗА НАС и би следвало, да бъдат създадени адекватни, НЕТОТАЛИТАРНИ права за нас - потребителите. А както е казано, правата са като мускулите, те трябва да се упражняват, а не нарушават, както от ръцете, така и от краката! :idea: :!:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 04 фев 2009 07:28

@slavia_forever- радвам се, че си ме разбрал. Правила не променям- мога да предложа някое, но не бих си позволил да слагам някое лично. Относно броя на потребителите във форума- не се безпокой, има кой да се кахъри за това. Последното нещо което ще правя, пишейки в 1 през ноща е да си броя грешките в написаното, аз не се срамувам, че ги има- някой са от бързане, други от незнание, тръгна ли да търся такива, ще намеря в постовете на всеки. Относно обидите- много бързо взе да се обиждаш, не вярвам да те е интересувало колко хора си засегнал с темите и коментарите си, изведнъж взе да намираш обидни послания към теб, там където такива няма. Относно правилата- 2 години тук нямаше правила- дори съм направил тема по въпроса- все още си седи. Резултата беше тотална анархия- в следствие на което много потребители се отвратиха от това място и отказаха да влизат тук. Те не са окончателни- приемаме всякакви мнения и препоръки и ако са добри с радост ще ги добавим към правилата които са в момента. Случайно да забеляза, как в последните ти коментари няма и думичка за футбол? ;)

Върни се в “Локо Пловдив”