Още за ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Още за ЦСКА
Без коментар!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
pehopeho написа:Без коментар!
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
- TPAKTOP
- Контакти:
naiki написа:pehopeho написа:Без коментар!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Добре , престраших се и го изчетох цялото !!! По не едно време си признавам,че щях да заспа.
Този човек е толкова дребен и гнусен , че не знам. НЕ ГО ЧЕТЕТЕ ТОВА НЕЩО, ЩЕ ЗАСПИТЕ ПРЕД КОМПЮТЪРА....
Този човек е толкова дребен и гнусен , че не знам. НЕ ГО ЧЕТЕТЕ ТОВА НЕЩО, ЩЕ ЗАСПИТЕ ПРЕД КОМПЮТЪРА....
- blue SASHO77
- Контакти:
Samoyl написа:Добре , престраших се и го изчетох цялото !!! По не едно време си признавам,че щях да заспа.
След първия абзац разбрах, че няма смисъл... В предаванията по Ринг в които той участва, ми прави впечатление, че човека наистина е за Карлуково(между другото и Жаклин да го хваща под ръка)!!!
САМО ЛЕВСКИ
Абсолютно ...това са болни хора, които си живеят в собствен свят и от време на време се прехвърлят в Матрицата и ходат при Оракула. БЕЗ КОМЕНТАР , ПЪЛНИ ИЗРУДИ !!!
- lewstherin
- Контакти:
Аз го прочетох, съветвам ви и вие да го направите, ще получите добра дневна доза смях.