Локо Пд, Пловдив Рам, твърдят се неща, когато се знаят!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пд, Пловдив Рам, твърдят се неща, когато се знаят!
Последна промяна от fcb на 03 фев 2009 23:51, променено общо 1 път.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Всичко е ОК.Големи "полемики" в нашият форум тия дни...
Искрено се надявам всичко покрай сделката да мине добре.Поне ваще мъки ще свършат.НАЗДРАВЕ![/quote]
Благодаря,приятелю! Помниш,че ви пожелах Нова година-нов президент /и застрелян бивш/...Наздраве!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
SPARTAK E RIBA ILI .....\//
SPARTAK E RIBA ILI .....\//
- slavia_forever
- Контакти:
Ангел Ангелов написа:slavia_forever, това, което си публикувал, е невежо и пълно с фрапантни грешки. Каня теб или автора на горното писание (ако искате и двамата) на открит, публичен диспут - където едно по едно ще ви изреждам какви абсурдни, невежи неща са написани в този текст.
Става ли? Гледам, интересуваш се живо от нашия клуб - любопитството ти ще бъде задоволено. При това публично.
Не вярвам да откажеш, slavia_forever - защото инак ще се окажеш поредното псе, което не може друго, освен да лае от безопасно разстояние.
Твой ред е!

Уважаеми Господин Ангелов,
Моля умножете, Вашите 10 мнения по 200 и посочете фактология и аргументи. Нали не смятате, че ако всеки ме покани на "публичен диспут", с аргумента, че "само лая от дистанция", физически не ще мога, да огрея навсякъде. Идвал съм в Пловдив, и не веднъж съм се срещал и това го знаят повечето тук. Не се изхвърляте, толкова радикално, тъй подобно държание, най-малкото не приляга, например за публични изяви!

Последна промяна от slavia_forever на 04 фев 2009 00:04, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
fcb,
ходи сери у вашия форум, тука се говори за Пловдивския любимец.
ПАНИМАИШ ???
ходи сери у вашия форум, тука се говори за Пловдивския любимец.
ПАНИМАИШ ???

- slavia_forever
- Контакти:
mike28 написа:Стига се се обиждали! Колко души трябва да изгоним, за да може тук да стане нормална атмосфера?
@slavia_forever престани да дразниш с всяка тема във форума на
Локо Пловдив .
Не виждам, с какво наруших правилата? Ще ми обясниш ли по конкретно, кои правила са нарушени, за да знам?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
fcb,
нещо се изнерви(виж си правописа),
съжалявам, че няма кой да ти обърне внимание но ти казах, тук се говори за Пловдивския любимец, а не за някакво отборче от покрайнините на големия град.
нещо се изнерви(виж си правописа),
съжалявам, че няма кой да ти обърне внимание но ти казах, тук се говори за Пловдивския любимец, а не за някакво отборче от покрайнините на големия град.

- PLOVDIV PEE 1912
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Всичко е ОК.Големи "полемики" в нашият форум тия дни...
Искрено се надявам всичко покрай сделката да мине добре.Поне ваще мъки ще свършат.НАЗДРАВЕ!
Благодаря,приятелю! Помниш,че ви пожелах Нова година-нов президент /и застрелян бивш/...Наздраве![/quote]
Абе аз по принцип съм си оптимист.Всичко ще се оправи.Майна ,между другото ,да ти кажа се махам от Тракия.
slavia_forever написа:Не виждам, с какво наруших правилата? Ще ми обясниш ли по конкретно, кои правила са нарушени, за да знам?
Естествено- погледни т.1 и т.8 от правилата и ги прочети доста внимателно. Дотук за 24 часа постъпиха само при мен към 10 оплаквания с молба да те отстраня от форума заради непрекъснатото ти заяждане.
Така, че или спри да дразниш с всяка тема косвено или пряко , или при следващото оплакване ще бъда принуден да те накажа- при това без изобщо повече да ти се обяснявам.