Blacksea13 написа:
Ти май последния мач м/у Левски и Черно Море не си го гледал-нещо не се сещам да са лежали по терена или може би бъркам?
Последния наистина не лежахте, говорех принципно, но вашия отбор колкото пъти е идвал на Герена последните 6-7 години с по-малко от 3 гола не си е тръгвал.
Parmalat написа:Ами от това което гледах по телевизора Черно Море излезе да играе футбол но по тази неволна причина която става навик на съдиите да гонят играч на чужд отбор или да свирят дузпа когато играе Левски.Незнам дали си забелязал колко дузпи се дават за Левски!Нямам нищо против да са чисти но много от случаите няма такива.Яд ме е като гледам как някой отбор играе футбол срещу Левски но странични фактори му пречът.
След толкова много години Левски и ЦСКА са синоним на неправност,корупция,и монопол в България това ме дразни както и голяма част от моите сънародници.Ако всичко беше честно нямаше да имам нищо против тези два отбора!
Да дават дузпи, но като ги има да ги подминат ли

Да кажем, че в 10 % няма, дори и това са много. А колко не дават също е въпроса, защото мога да ти кажа, че в доста мачове след като е свирена една дузпа съдията не смее да даде втора.
Не са виновни футболните отбори на Левски и ЦСКА за състоянието на БГ футбола, ми другите собственици да дават пари, например ето ТИМ почва да влага пари в Черно море, ще им прави стадион, грижат се за детско-юношеския футбол, но резултатите не могат веднага да дойдат, точно това е разбрал Гришата и затова взе Мъри.
Parmalat написа:Именно, системата ни е наследство от тогава. Няма нито една държава със силно първенство, където всички най- силни отбори да са от столицата. mike28 ярък пример е Базел Швейцария.Аз мисля че с 10 отбора както са швейцарците ще имаме много по-интересно и силно първенство.
Тук вече съм съгласен с теб. Трябва ни наистина едно първенство от най-много 10 отбора, всички да имат бази, които покриват стандартите на УЕФА и тогава вече ще се промени коренно футбола в България, но затова първо цялостно дуржавата трябва да се промени. Не съм съгласен с Томи Русев, който каза че няма значение какво е цялостното състояние на страната, напротив има много голямо.