ЧЕРНОМОРЕЦ - "Левски" 15.08, 21:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - "Левски" 15.08, 21:00 ч.

Мнениеот runnersa » 16 авг 2010 13:38

soilwork написа:
emigo написа:Левски ще вземе,този мач.Въпроса е с какъв резултат и по какъв начин.
Toва е най-нарисуваната твърда двойка в Европа-този уикенд! Левски в момента са със три класи над акулите. Може да се играе и на точен резултат 1:5,0:4,2:6

0:10 не искаш ли :lol: :lol: Точно заради това изхвърляне до небесата след някоко добри мача загубихте и мисля, че това отрезвяване ви дойде добре преди евромачовете ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2010 14:53

Честито на Черноморец. В този мач играха с акъл и такт. На стадиона изглеждаха добре подредени. Бях под таблото. Гледах мача на длан. На моменти Левски изглеждаха, като в менгеме и си спомням за една сцена от филм в, която известен Кунг - фу мен демонстрираше умения преди бой. Неговия опонент му изръкопляска, изкара пищов и го гръмна в челото...нищо, че нямаше физикат му и уменията му. Имаше обаче мозък в главата и пищов, който гърми точно където трябва. На това мязаше този мач. Левски дойде със самочувствието, че има най-великия нападател в галактиката, най-добрия треньор с човешки облик, най-добрата защита на земното кълбо и най-добрия холандец със суринамски корен и красиви плитки тип ала Боб Марли, като добавим неудържимите Жо, Молдер, Го Пе на вратата, вечно пречещия му терен на Лазур играч с страшно име "Алекс", любовната синя страст на целия български народ беше ясно, че ще играем срещу "извънземен" отбор... Да, ама не. Черноморец не знаеха тези факти и биха без да питат и търсят извинения. Имаше време и за гаргара на Фернандес и Дос Сантос, а жабуркането стана около корнера в продължението. Изплютия беше въздесъщия Жо, на който мозък не му остана в задуха и реши да стане част от шоуто - наречено- изпълнение на безкраен/и корнер/и.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 16 авг 2010 15:17

ntodorov написа:Честито на Черноморец. В този мач играха с акъл и такт. На стадиона изглеждаха добре подредени. Бях под таблото. Гледах мача на длан. На моменти Левски изглеждаха, като в менгеме и си спомням за една сцена от филм в, която известен Кунг - фу мен демонстрираше умения преди бой. Неговия опонент му изръкопляска, изкара пищов и го гръмна в челото...нищо, че нямаше физикат му и уменията му. Имаше обаче мозък в главата и пищов, който гърми точно където трябва. На това мязаше този мач. Левски дойде със самочувствието, че има най-великия нападател в галактиката, най-добрия треньор с човешки облик, най-добрата защита на земното кълбо и най-добрия холандец със суринамски корен и красиви плитки тип ала Боб Марли, като добавим неудържимите Жо, Молдер, Го Пе на вратата, вечно пречещия му терен на Лазур играч с страшно име "Алекс", любовната синя страст на целия български народ беше ясно, че ще играем срещу "извънземен" отбор... Да, ама не. Черноморец не знаеха тези факти и биха без да питат и търсят извинения. Имаше време и за гаргара на Фернандес и Дос Сантос, а жабуркането стана около корнера в продължението. Изплютия беше въздесъщия Жо, на който мозък не му остана в задуха и реши да стане част от шоуто - наречено- изпълнение на безкраен/и корнер/и.

Това беше уникално ! Поне 3 пъти изпълнявахме отново корнер, нямаше такъв смях :lol:
[center]Изображение[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 авг 2010 15:36

Conan написа:
kartago написа:Conan,

54'
Страхотен изстрел на Андре, който среща гредата.

източник от гонг може би ;) щото по другите сайтове няма подобно нещо . а и аз не видях такъв страхотен изстрел . както и да е , може да съм го пропуснал докато си приказвах с една представителка на стаф - персонала ;) днес на репортажите ще се види .

Аз гледах мача по телевизията- имаше греда, защо говориш глупости... На стадиона не се вижда толкова добре, може да си си помислил, че е в аут, но на тв. повторение е друго... Въпроса е защо спориш без да знаеш :?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 авг 2010 17:30

Лошата новина е, че тоя сезон повече мачове с Левски и ЦСКА няма да има... :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 авг 2010 18:24

защо написа:Лошата новина е, че тоя сезон повече мачове с Левски и ЦСКА няма да има... :lol:

Майтап няма. Лесните мачове свършиха. :cry:
ПС: Респект към Левски и удоволствието, което отборът им ни предостави в Бургас с откритата си игра. Стискам палци на отбора в лига Европа. Убеден съм, че АИК няма да имат възможностите и шанса на Черноморец.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 17 авг 2010 11:37

MORSKI написа:
Conan написа:
kartago написа:Conan,

54'
Страхотен изстрел на Андре, който среща гредата.

източник от гонг може би ;) щото по другите сайтове няма подобно нещо . а и аз не видях такъв страхотен изстрел . както и да е , може да съм го пропуснал докато си приказвах с една представителка на стаф - персонала ;) днес на репортажите ще се види .

Аз гледах мача по телевизията- имаше греда, защо говориш глупости... На стадиона не се вижда толкова добре, може да си си помислил, че е в аут, но на тв. повторение е друго... Въпроса е защо спориш без да знаеш :?

Че аз какво съм написал бе , Морски ." На репортажите ще се види " . И пак казвам - удара на Андре в никакъв случай не беше "страхотен изстрел" както са написали в "Гонг" . А , че не съм видял добре - нормално е от позицията на която бях . А и топката просто закача гредата от външната страна и леко променя траекторията си . Колкото до споровете - умните хора са казали "В спора се ражда истината" . Отделно има и по-тежки случаи от мен . Пармалат например спори по клубни въпроси все едно всеки ден си пие кафето със Събев и Балъков , а дори не живее в Бургас . ;)

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 17 авг 2010 12:45

Чета и се смея ;)
Черноморец играли с акъл , тактика и прочеее :?
Ако 10 човека пред наказателното поле е игра с акъл и напред каквото стане то тогава първия кръг Академик Сф какво играха ?
Г-н. Балъков , каза че това не е футбол което играха Академик Сф в първия кръг и така футбола ни не върви нагоре .
А сега сте ни били с акъл , тактика и Европейски футбол :shock:
Същата "велика" тактика я използват 90 % от отборите който идват на ст. Георги Аспарухов и всичко е до първия гол .
Вие имахте шанса да вкарате първи и от там "гениалната " тактика още повече проработи и вие сътворихте големия мач с десетина атаки и поредица от схванати крака .
Но не забравяйте че ще има и мачове в който трябва да нападате и да градите футбол .

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 17 авг 2010 13:05

Torino FC 1906 написа:Чета и се смея ;)
Черноморец играли с акъл , тактика и прочеее :?
Ако 10 човека пред наказателното поле е игра с акъл и напред каквото стане то тогава първия кръг Академик Сф какво играха ?
Г-н. Балъков , каза че това не е футбол което играха Академик Сф в първия кръг и така футбола ни не върви нагоре .
А сега сте ни били с акъл , тактика и Европейски футбол :shock:
Същата "велика" тактика я използват 90 % от отборите който идват на ст. Георги Аспарухов и всичко е до първия гол .
Вие имахте шанса да вкарате първи и от там "гениалната " тактика още повече проработи и вие сътворихте големия мач с десетина атаки и поредица от схванати крака .
Но не забравяйте че ще има и мачове в който трябва да нападате и да градите футбол .

2:1 това е резултата в тази игра се гледат головете дори и Балъка ви го каза никой в Черноморец не казва че са великия отбор победил столичните грандове а че се опитват да станат такъв да Левски са по силния отбор в момента и това е начин да ги биеш за разлика от Академик поне се опитват да бият противника и успяват за сега пак и Ч-ц вече 6 мача няма загуба от Левски и ЦСКА когато цифрите говорят и боговете мълчат ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 авг 2010 13:24

Приятелю Торино, ти явно си гледал мача по ТВ или имаш някакви бегли наблюдения. Изключвам последните 10 минути на мача, когато определено Черноморци отпаднаха физически и на два-три пъти ритаха топката безцелно. През останалото време Черноморец приемаше играта в своята половина и търсеха пространства напред. Създадоха и немалко голови положения ( дано си видял това ). При реализирането на втория гол Черноморец създаде низ от положения ( Милиев изби топката пред връхлитащия Андонов, при последвалия корнер Петков изби топката в нов корнер, при новия корнер вече няма как - мушнаха втория гол ). На стадиона се виждаше най-добре: Всички играчи на Левски бяха стиснати в менгеме. Не можеха да дишат ( до 72-73', когато кривия влезе). левски създаде най-добрите си възможности за гол, когато Черноморец откровенно се прибраха. След 87' Ч-ец "забиха" два териера около Алекс и Левски отново си подаваше топката по ширина. Е, как искаш да победят Левски и аджеба ми кажи: Коя тактика не е печеливша, когато води до победа. И да - Черноморец би Левски единствено с тактика и акъл. Левски загуби с много майсторство, силни футболисти и... липса на идея. Ако Черноморец играеше в глуха защита - Левски щеше да им напълни кошницата, така както го прави с другите отбори в София. Приятелю от Торино. Футбола не е само владеене на топка, низ от атаки, майсторски финтове и прочие. Актуализирай се: Хората играят футбол вече с акъл. В този мач Левски беше отборът, който играеше с топката, а отбора, който играеше без топка беше Черноморец. Движението на Балъковите хора по терена могат да го видят само хората на стадиона, тези пред ТВ-то мислят, като теб. Убеден съм, че Черноморец е пробягал повече километри от играчите на Левски. Приятелю Торино, виждам, че уважаваш италианския футбол. Уважавам го и аз. Точно ти би трябвало да разбираш подобни тактики и настройки в играта. Пак казвам: Черноморец не ме впечатли с нищо друго освен с правилните постройки, нагласи и тактически прийоми. Ако и физически беше малко по-подготвен ( отдавам слабостта им и на задуха в Бургас ) Черноморец щеше да доиграе целия мач на високо ниво. При 2:0 на стадиона викахме "Още", защото всички виждахме, че сините от София са в хванати в капанче...Дано говорим за един и същи мач? За Черноморец - Левски, нали :)

Върни се в “Черноморец”