Срам единствено билети от 8 лв., 5 лв. за гостите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Срам единствено билети от 8 лв., 5 лв. за гостите

Мнениеот Lyubaka01 » 17 авг 2010 11:31

смит написа:бахти нахалните типове.миналата година нали ви хванаха цялата агитка с наркотици.значи да се надрусаш имаш пари,а за мач не???колко струва една доза,да не е по евтина от билетчето???

Абе, тъпанар, кой са хванали с наркотици?!? Я поразрови малко из нета да видиш какво каза тогава баш-ушевия по въпроса...
Аман от разбирачи...

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 17 авг 2010 11:43

аз също съм на мнение че билетите трябва да бъдат увеличени, но например средствата да отиват за ДЮШ, като си мисля че цената трябва да е миниму 5 лева за билет, все пак това са два мача на месец , ако не може да заделите 10-20 лева за любимия отбор, какво да говорим тогава

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 17 авг 2010 11:51

Явно ви изнася да четете както ви харесва.

1. Проблема е че няма по-ниски цени за УЧЕНИЦИТЕ.
2. Националния стадион не нашия, ние не искаме Локомотив да играе на него, футболистите също.
3. За гостуващите отбори билетите са почти 2 пъти по-евтини.

Никой не поставя въпрос за това, че нормалния билет е 8 лв. а още по-малко за картата от 62 лв.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 17 авг 2010 11:59

loko1 написа:Явно ви изнася да четете както ви харесва.

1. Проблема е че няма по-ниски цени за УЧЕНИЦИТЕ. - Говори с Гигов
2. Националния стадион не нашия, ние не искаме Локомотив да играе на него, футболистите също. - Говори с Гигов , да даде пари за ремонт.
3. За гостуващите отбори билетите са почти 2 пъти по-евтини. - Говори с Гигов

Никой не поставя въпрос за това, че нормалния билет е 8 лв. а още по-малко за картата от 62 лв.
САМО ЛЕВСКИ!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 авг 2010 12:03

2. Националния стадион не нашия, ние не искаме Локомотив да играе на него, футболистите също.

1. Прав си. Дори трябва да е, както при нас, да важи и за пенсионерите.
2. И аз искам Колежа да е като Ноу Камп, но като ви е в ремонт стадиона - временно ще сте тук. Така или иначе пак в клуба ви ходят парите, така че...
3. За гостуващите няма "сезонни карти". Затова са и по-евтини обикновените билети, или искате да се работи ПРОТИВ гостуващи агитки навсякъде у нас? Не стигат циганиите от последните години с билетите от по 15-20лв при 4-5лв нормални.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 17 авг 2010 12:44

Верно а Цесекарите като направиха Цената на Билетите на мачовете си с Левски и Черноморец по 15 кинта ама Сините Фенове и Черноморските не се отказаха.Поне си е заслужило и Левски и Черноморец биха :lol:.За Любимия отбор няма Цена,но Отбора също и трябва да играе.
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 17 авг 2010 13:52

veseo написа:

2. И аз искам Колежа да е като Ноу Камп, но като ви е в ремонт стадиона - временно ще сте тук. Така или иначе пак в клуба ви ходят парите, така че...
3. За гостуващите няма "сезонни карти". Затова са и по-евтини обикновените билети, или искате да се работи ПРОТИВ гостуващи агитки навсякъде у нас? Не стигат циганиите от последните години с билетите от по 15-20лв при 4-5лв нормални.

Да и за пенсионерите.
Там е проблема и най-малка инициатива за поддръжка няма, та камо ли за ремонт :evil:
За гостуващите агитки, много ясно че съм против дрането дето го практикуват някои клубове. Нормалната практика е цената да се определя от мястото, на което зоната за гости, а тя е долепена до А сектор и тази разлика ми се вижда ненормална. Тогава билетите за А трябва да са 6 лв.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 17 авг 2010 14:21

loko1 написа:
veseo написа:

Да и за пенсионерите.
Там е проблема и най-малка инициатива за поддръжка няма, та камо ли за ремонт :evil:
За гостуващите агитки, много ясно че съм против дрането дето го практикуват някои клубове. Нормалната практика е цената да се определя от мястото, на което зоната за гости, а тя е долепена до А сектор и тази разлика ми се вижда ненормална. Тогава билетите за А трябва да са 6 лв.

Евала , защото тази цигания се отразява на НАС тези който ходят по стадионите и Гигата или Чичо Венци или някой друг не би си оправил финансирането на отбора като ни отрежат главите на НАС феновете !
Вместо да се мисли и прави нещо да се увеличат хората по стадионите ( навремето преди мач на Пирин имаше стриптийз )
Но тогава бяха други времена ;)
Изображение
сега всеки се опитва да те изгони от стадиона .

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 17 авг 2010 17:08

Специално на Герена имате добрата практика, билета за гостуващите фенове да е равен на този за вас при гостуване. Не си спомням да съм плащал под 5 лв. през последните 5 години. Хич не ме радваха тези цени, но си мисля, че това определяне на цените е много правилно и "благословиите" ми не са били към вашето ръководство. Само по-миналата седмица билета ни беше 6 лв. пък вие влизахте на Локомотив за 5 лв. миналия сезон.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 17 авг 2010 18:04

Нищо страшно не е станало или поне по различно, с тази политика в България просто да затворят стадионите и да минават в къщи да ни събират пари за гледане по телевизията. Няма нужда от по евтини билети за ученици и пенсионери учениците им е забранено да излизат след 22 часа, а пенсионерите вече са си легнали. И без това виковете по стадионите само разконцентрират футболистите и им пречи да чуват музиката от нощните клубове както казваше Батето:- това да не е театър на нас публика не ни трябва. И го изпълни.А на глупаците които са си избрали отбор по телевизията или във вестниците мога само да кажа вие не знаете какво е да обичаш и да ти е мило когато си на родния стадион защото нямате такъв вашто съзнание е формирано от т.н. спортни журналисти и вие налято в главата с фуния а не се е родило там може на стадиона да сме малко но в сърцата си сме милиони а при вас е точно обратното празни души но добре обучени и натъпкани с безмислени статии зомбита.САМО ЛОКО!!!

Върни се в “Локо София”