Мнениеот THE G.A.M.E » 17 авг 2010 10:06
Не псувайте шведите !
Хората не са виновни .... все пак, си имат приоритети !
Решили са да не дават мача ( което мен лично ме съмнява ) .... но, ако наистина никоя местна ТВ не предава мача ..... какво да им се сърдим на хората ? !
Нашите телевизии са за .........................................................
Колко ще струва наема на един шведски ТВ екип с 4-5 камери ?
Някои казват > 2 000 евро ....... и 5 000 да са ! !
Още 10 бона за транслацията на сигнала да речем ( или там както му се вика ) ..... ето >
15 хилки ......... и 20 да са ! ? !
20 000 Евро за мача на Левски .... при все, че е "публична" тайна, че 30 секунден рекламен клип, в големите телевизии ( БТВ, НОВА, Диема, ПРО ) ... върви между > 3 000 и 5 000 евро ! ! !
Айде да сметнем .... минимум 5-6 минути ( вероятно ще са двойно повече, но аз слагам минимума ) ... реклама преди, на почивката и след мача .... колко ще донесе на телевизията която би предавала мача ?
Няма ли да е на печалба ?
А рейтинга, който със сигурност ще е феноменален ?
Само, че подобно нещо се прави дни преди мача .... за да може, 3-4 дена преди мача, на всеки половин час .... да върви реклама на мача.
Така, ще се надъхват фенове, зрители ... дори и неутрални !
От там - повече рекламодатели ..... което значи - кинти !
Ама .... аз и преди миналите мачове на нашите отбори го писах :
Нали, за да се предава мач - гостуване, който не се предава от местна ТВ, трябва нашите да се размърдат .... да уредят нещата с горе-посочените от мен действия ? ! ?
Това обаче, означава работа !
А българина ( за съжеление ) .... най обича, без да си мръдва пръста ( задника ) ... да получава ! ! !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !