Само по-леко със спама и офтопика. Къде се отнесохте, никъде няма въпрос кое дерби е по-яко.
Би било изключително тесногръдо и ограничено да се твърди, че тези два отбора са най-големия проблем на бг футбола. Проблема е на всички нива, но е най-вече чисто административен.Има един лаф, не е луд този който яде баницата( в случая Левски и ЦСКА), а този който му я дава-(останалите клубове)
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: КОЙ ИМА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ-ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА?
цска! Турция е голяма държава, а те са турци!!
Re: ГЕНОЦИД ли са Левски и ЦСКА за футбола в България в 21 век
mike28 напълно подкрепям това което си написал.Но в бяла държава като България би трябвало отдавна всичко да е на топ ниво в административно отношение.Ще дам пример с Поляците които преди години тънеха в голяма корупция но в сегашен момент корупцията в първенството им е намалена до минимум.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- sedem_!_dva
Parmalat написа:sedem_!_dva извинявай приятел, но как може да сравниш Левски с най-успелия отбор в Европа доколкото помня нямате европейски турнир примерно като Гьотеборг(2 купи на Уефа) или Звезда (въпреки че ги бихте в контрола те са носители на 1 КЕШ и Суперкупа)
Левски не е печелил европейски турнир следователно не е уместно да се сравнява с такива икони на футбола като Реал или Барселона или Нотингам
М/У другото аз съм Фен на Добруджа 1919
Е като игра и постижения не ги сравнявам изобщо, но говоря принципно как съдиите свирят в Испания, затова ти дадох този пример. И как другите не се интересуват от това, отиват и си играят играта, след това продължават да се учат да играят футбол, което точно в България не става по никакъв начин. Идват ми Спартак ВН, Черно море или който и да е провинциален отбор и се затваря на Герена и е един гипс, лежане по терена, симулации, бавене ... и каквото се сетиш. Е по този начин винаги ще бъдем на това ниво, защото няма никакво развитие като се защитаваш и риташ топката напред без никаква градивна мисъл. И само плюене по всички и всичко, еми не може футболистите да не уважават съдиите и колегите си. Президентите ги наричат к*рви и мастии, а да чакаме някакъв футбол да се играе в България.
NON MOLLARE MAI
- PLOVDIV PEE 1912
ИСТИНАТА Е ЕДНА !!!!!!!!!НЯМА ДА ИЗЛЕЗНЕМ НА ГЛАВА ПО ТОЯ ВЪПРОС ДО УТРЕ СУТРИН ,АКО ЩЕ!!!!!!!!!!!!!ПРОСТО ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА ВСИЧКО БЕШЕ ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ,НЕ САМО ВЪВ ФУТБОЛА А И ВЪВ ВСИЧКИ СВЕРИ НА ЖИВОТА.НАЙ-ЛОШОТО Е ,ЧЕ В МОМЕНТА НЕЩАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СТОЯТ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ,ВЕЧЕ 18-СЕ ГОДИНИ,А НИЕ НИЩО НЕ ПРАВИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Blacksea13
- Контакти:
sedem_!_dva написа:Parmalat написа:sedem_!_dva извинявай приятел, но как може да сравниш Левски с най-успелия отбор в Европа доколкото помня нямате европейски турнир примерно като Гьотеборг(2 купи на Уефа) или Звезда (въпреки че ги бихте в контрола те са носители на 1 КЕШ и Суперкупа)
Левски не е печелил европейски турнир следователно не е уместно да се сравнява с такива икони на футбола като Реал или Барселона или Нотингам
М/У другото аз съм Фен на Добруджа 1919
Е като игра и постижения не ги сравнявам изобщо, но говоря принципно как съдиите свирят в Испания, затова ти дадох този пример. И как другите не се интересуват от това, отиват и си играят играта, след това продължават да се учат да играят футбол, което точно в България не става по никакъв начин. Идват ми Спартак ВН, Черно море или който и да е провинциален отбор и се затваря на Герена и е един гипс, лежане по терена, симулации, бавене ... и каквото се сетиш. Е по този начин винаги ще бъдем на това ниво, защото няма никакво развитие като се защитаваш и риташ топката напред без никаква градивна мисъл. И само плюене по всички и всичко, еми не може футболистите да не уважават съдиите и колегите си. Президентите ги наричат к*рви и мастии, а да чакаме някакъв футбол да се играе в България.
Ти май последния мач м/у Левски и Черно Море не си го гледал-нещо не се сещам да са лежали по терена или може би бъркам?
Ами от това което гледах по телевизора Черно Море излезе да играе футбол но по тази неволна причина която става навик на съдиите да гонят играч на чужд отбор или да свирят дузпа когато играе Левски.Незнам дали си забелязал колко дузпи се дават за Левски!Нямам нищо против да са чисти но много от случаите няма такива.Яд ме е като гледам как някой отбор играе футбол срещу Левски но странични фактори му пречът.
След толкова много години Левски и ЦСКА са синоним на неправност,корупция,и монопол в България това ме дразни както и голяма част от моите сънародници.Ако всичко беше честно нямаше да имам нищо против тези два отбора!
След толкова много години Левски и ЦСКА са синоним на неправност,корупция,и монопол в България това ме дразни както и голяма част от моите сънародници.Ако всичко беше честно нямаше да имам нищо против тези два отбора!
[center]R.I.P[/center]
Re: КОЙ ИМА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ-ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА?
И колко са хората, които това не ги интересува?
PLOVDIV PEE 1912 написа:ИСТИНАТА Е ЕДНА !!!!!!!!!НЯМА ДА ИЗЛЕЗНЕМ НА ГЛАВА ПО ТОЯ ВЪПРОС ДО УТРЕ СУТРИН ,АКО ЩЕ!!!!!!!!!!!!!ПРОСТО ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА ВСИЧКО БЕШЕ ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ,НЕ САМО ВЪВ ФУТБОЛА А И ВЪВ ВСИЧКИ СВЕРИ НА ЖИВОТА.НАЙ-ЛОШОТО Е ,ЧЕ В МОМЕНТА НЕЩАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СТОЯТ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ,ВЕЧЕ 18-СЕ ГОДИНИ,А НИЕ НИЩО НЕ ПРАВИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хубаво ще е да пишеш с малки букви.

Именно, системата ни е наследство от тогава. Няма нито една държава със силно първенство, където всички най- силни отбори да са от столицата.
- Berba M.U.
- Контакти:
Parmalat написа:Представителите на социализма и комунизма на мафията и червеният сърп:
Какво би бил футбола ни без тези два тумора на нашата страна?Можеби сега щяхме да бъдем с утвърдени позиций в Шампионската лига и Уефа;щяхме да имаме много интересно първенство и пълни трибуни вместо хора плашещи се от двата софийски отборчета минали отдавна тяхните времена.Кой знае можеше да бъде толкова по-хубаво без тези два лоши спомена от нашата богата и изстрадана история.Нека апостола дал името си за родината да почива в мир
Написал съм 21 век защото това е ново столетие в което модернизма играе много важна роля от остарялите стериотипи
Човече теб маи те боли много главата