Така е да жалко че отбори като локомотив русе останаха в историята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Parmalat написа:PLOVDIV PEE 1912
Гонзо е Юноша на Локомотив Пловдив нали
Parmalat написа:sedem_!_dva виждам, че си умно момче,но мисля че си сляп само ако си гдледал мача Левски -Черно море ще видиш какво блато е в момента футбола ни
както каза Батков (Боби Михайлов е човека на Левски в БфС)
какво повече да кажа
sedem_!_dva написа:Parmalat написа:sedem_!_dva виждам, че си умно момче,но мисля че си сляп само ако си гдледал мача Левски -Черно море ще видиш какво блато е в момента футбола ни
както каза Батков (Боби Михайлов е човека на Левски в БфС)
какво повече да кажа
Да бях на мача и го гледах на живо, както гледам всяко домакинство на Левски и ходя на почти всяко гостуване. Съгласен съм, че втората дузпа беше измислена, но не виждам защо от това се прави толкова голям проблем, че ако погледнеш домакинските мачове на Реал, за какви работи говорим, но там никой не гледа толкова съдиите. Хората се стараят да играят играта си и не се занимават със странични работи. Затова и като мислене и изобщо като държава са доста по-напред от нас.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Обаче на теб ти личи ,че си малък на години.Нима си въобразяваш ,че ше имаш повече титли през комунистическия режим от откровено червения партиен отбор ,и няма да имаш протекцията на комунистите.???????????
sedem_!_dva написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Обаче на теб ти личи ,че си малък на години.Нима си въобразяваш ,че ше имаш повече титли през комунистическия режим от откровено червения партиен отбор ,и няма да имаш протекцията на комунистите.???????????
Че сигурно съм доста по-малък от вас е без значение. Това не ми пречи да чета стари книги и да се интересувам от историята на БГ футбола![]()
![]()
Това не го схванах честно. Ощетени сте от ЦСКА по времето на комунистическия режим, но за какво такава злоба към Левски, като сте ни били постоянно с по 3 гола, то се е знаело, че докато стигнем на Ихтиман вече е било 2:0 за вас, така че не виждам какви претенции имаш към моя отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта